katina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όσοι θέλετε να ρθείτε στο administrators/ moderators team come. Δημιουργήσαμε ένα site, forum όπου φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τις γνώμες και το μεράκι όλων των φοιτητών στην Ελλάδα. Όσοι θέλετε και έχετε όρεξη μπορείτε να βοηθήσετε. Κάνε Click!
Blondeamon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δεν ξεκινάμε έτσι forum παιδιά , συγγνώμη που σας το λέω αλλα φτιάξατε 250 sections χωρίς λόγο.(κυριολεκτικό το νούμερο) Κάθε σχολή έχει forum και δεν μπάινει σε άλλα , καλύτερα να τα βγάζατε και να βάζατε μόνο τα άλλα sections.
sam sam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το δικο μας δεν το εχετε ! αλλα το δικο μας φορουμ ειναι καλυτερο ! ( του τμηματος της σχολης ) με ανεβασμενες ολες τις εργασιες της καθε εβδομαδας που θα επρεπε να καναμε και με πολλα αλλα ! ο Blondeamon εχει δικιο +2....
Lilith19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ενδιαφερον φαινεται αλλα απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει ιδιαιτερη συμμετοχη,ε?
adamakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 εμενα δεν μου εμφανιζει ελληνικα αλλα αλαμπουρνεζικα φταιει η γραμματοσειρα ή κατι αλλο? σε αλλο φορουμ δεν μου εχει ξανατυχει χρησιμοποιω firefox 3
CyberSoul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 και μενα βγαζει κινεζικα μεσα στο forum.Εγω χρησιμοποιω explorer.δεν ξερω τι φταιει.
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 @adamakos: στον firefox 3, πήγαινε στο View->Character encoding->More encodings->West European και επέλεξε από τη λίστα Greek (ISO-8859-7). @CyberSoul: Βάλε FIrefox 3! Σοβαρά τώρα, στον ΙΕ7, ακολούθησε παρόμοια πορεία και θα φτιάξει (έχω καιρό να χρησιμοποιήσω ΙΕ και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος).
antonisid Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Και μενα κινεζικα μου εμφανιζει!!!Γενικα καλο ειναι το site αλλα με το domain Που εχετε (fititorama.gr) το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και θα τραβηξει κοσμο,νομίζω χρειάζεται μια καλύτερη δουλεια.
g_kor06 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε να αλλάξετε CodePage απο το Encoding σε Greek.. Θα παιξει... Καλή επιτυχία στην προσπάθεια των παιδιών.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ε καπου αναμεσα στα μπυρονια και τις κρεπαλες ειμαι σιγουρος πως ενας μεγαλος αριθμος φοιτητων θα ασχοληθει....
Lilith19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε να αλλάξετε CodePage απο το Encoding σε Greek..Θα παιξει... Καλή επιτυχία στην προσπάθεια των παιδιών. και σ'εμενα αυτο γινεται,κανω encode αλλα με το πρεπει να το κανω συνεχεια γιατι αλλαζει παλι απο μονο του.. Όσοι θέλετε να ρθείτε στο administrators/ moderators team come. Δημιουργήσαμε ένα site, forum όπου φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τις γνώμες και το μεράκι όλων των φοιτητών στην Ελλάδα. Όσοι θέλετε και έχετε όρεξη μπορείτε να βοηθήσετε. Κάνε Click! Μαλλον ενδιαφερομαι,αν θελεις στειλε μου pm για λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.