stimuli Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μπορεί να προτείνετε κάποια γι'αυτό το θέματακι γιατί δεν ξέρω από Ελληνικά εγώ;
million_voices Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έτσι, διακριτικά πράματα. και αληθινα πανω απ'ολα
Praetorianos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εξαρτάται πόσο "καμένα" τα θες, πόσο διακριτικά, αν θα τα βάλεις να τα ακούσει το πρόσωπο κτλ κτλ
Tracer27 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Αν γίνεται πες μας πως σκοπεύεις να κάνεις το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι να τα προσέξει και πόσο "μπάμ" θέλεις να κάνουν??
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 δημητρης μιμαρος - τριτη αισθηση -ταξιδεψε με
-WISE- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 δημητρης μιμαρος - τριτη αισθηση -ταξιδεψε με επισης,δεν ξερω αν σε ενδιαφερει,υπαρχει και το εκτη αισθηση απο κολετσα!
Praetorianos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Α και μην ξεχνάμε το πιο γαμάτο και διακριτικό μήνυμα σε τέτοιες καταστάσεις.. Βασίλης Καρράς - Τα χιλιόμετρα. "Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και θα κάνω την αρχήηηηη" (ανάσα)..
χάπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 κι έχεις καεί ρε συ κι είσαι τόσο "τρυφερός στις αφιερώσεις" ? αυτό είναι εκπληκτικό http://www.youtube.com/watch?v=90u1IV4dw8o αλλά, είναι λίγο προχώ για αρχή του φλερτ...
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 έχεις καεί ρε συ κι είσαι τόσο "τρυφερός στις αφιερώσεις" ? Τι λες,θα τρελαθεί.Μη μιλάς,ξέρω εγώ.
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Aντιρωτω τον topic starter, να μου πει ενα "ελληνικο"* τραγουδι που δεν εχει να κανει με την συγκεκριμενη θεματολογια. *"ελληνικο" (σε εισαγωγικα), για την γνωστη ελληνικη/εμπορικη σκηνη. Μην μου απαντησει κανενας Γενια του Χαους π.χ .. .. ... Αν καποιος βρει εστω και ενα, δεσμευομαι να ντυθω "λουλουδου" στο Decadence ...
damian1977 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 'Τα βεγγαλικα σου ματια λαμπουν σαν το φωσφορο,σαν νυχτερινα καραβια που περναν τον Βοσπορο....'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.