Προς το περιεχόμενο

Vista 64 ή 32Bit

nasp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το τι προτιμάτε

Window Vista 64bit ή Window Vista 32bit

Τα έχω δουλέψει και τα 2 αλλά επειδή είδα ότι οι εταιρίες δεν βγάζουν προγράμματα για 64bit [εκτός από μερικά τις Microsoft ] τα γύρισα σε 32bit .Για να σας πω την αλήθεια μου φάνηκαν καλύτερα τα32bita αλλα θέλω μια 2 γνώμη

Δημοσ.

64bit

Αλλά αν τα χεις δουλέψει και τα δύο, θα ξέρεις τι σου κάνει εσένα καλύτερα :)

Προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν είδα καμία διαφορά.

Ανάμεσα σε Windows XP 32bit και 64bit είχε μια μικρή διαφορά, αλλά ανάμεσα σε Vista 32bit και 64bit δεν υπήρξε καμία διαφορά. Ίσως αν έχεις 8GB RAM να αξίζουν, αλλιώς βάλε τα 32bit. Και πιο εύκολα θα βρεις drivers, και λιγότερο χώρο στο δίσκο θα σου καταλαμβάνουν...

Δημοσ.

Όντως με το θέμα συμβατότητας προγραμμάτων με τα χ64 υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο, για μένα τουλάχιστον που συγκεκριμένα μου έχει τύχει σε ένα. Θέλω να πω αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί μεγάλο εύρως προγραμμάτων, σαν και μένα, δεν είναι του δημιουργούνται προβλήματα.

Δημοσ.

Μολις εκανα install τα 32..

Απλα ειναι πιο συμβατα και μπορεις να βρεις drivers..

αλλα δε ξερω τα 64 μου ειχαν αρεσει πιο πολυ χωρις να εχουν κατι σημαντικο διαφορετικο..

τεσπα μολις εβαλα τα 32 και κολλησα trojan χωρις να ανοιξω ουτε 1 σελιδα....ενω με τα 64 ημουν αρχοντας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλοι ιοι δεν δουλευουν σε 64-bit συστηματα πραγμα που ειναι καλο.

Προβλημα με Drivers τοσα χρονια με 64bit συστηματα ποτε δεν ειχα. Εκτος απο μια φορα με ενα 56k modem :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι έβαλα τα 64 για δοκιμή αλλά στα media center των vista δεν μπορώ τώρα να δω ταινίες xvid καθόλου.Κάτι παίζει με τους codecs.

Θα βάλω πάλι τα 86.

Δημοσ.

Πολλά 3rd party προγράμματα δεν δουλεύουν σωστά στα 64bit λειτουργικά. Παλιότερα είχα δοκιμάσει τα xp64 και δεν μπόρεσα να βάλω ούτε ένα virtual drive manager να δουλέψει. Τώρα βέβαια το daemon έχει και έκδοση για X64.

Τώρα, όσων αφορά την ταχύτητα, για να δεις ουσιαστική διαφορά θα πρέπει τα προγράμματα που χρησιμοποιείς να είναι γραμμένα σε 64bit κώδικα και όχι απλά να τρέχουν σε 64bit (μέσω emulation). Και αυτά είναι πολύ λίγα.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...