Προς το περιεχόμενο

Τι κρυβεται πισω απο την απαγορευση του καπνισματος

alexos25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απαγορευση του καπνισματος θα ισχυσει στην ελλαδα απο τις αρχες του 2010 καθως ισχυει σε πολλες χωρες της ευρωπης εδω και καιρο

γιατι γινεται ολο αυτο ομως;

μη μου πειτε οτι το καθε κρατος νοιαζεται για την υγεια καπνιστη πολιτη και θελει να του κοψει αυτη την κακια συνηθεια γιατι εχουμε δει στο βαθος του χρονου οτι αυτο δεν ισχυει,ουτε οτι νοιαζεται για τους μη καπνιστες οι οποιοι αδικα αναπνεουν τον καπνο εμας τους καπνιστες.

δεν μπορει κατι κρυβεται απο πισω.Τι ομως;:rolleyes:

Δημοσ.

Ο καπνός του τσιγάρου δημιουργεί προβλήματα. Το βασικό είναι ότι δεν πιάνει καλά το ψέκασμα που γίνεται από τα αεροπλάνα και έτσι δεν ελέγχονται αποτελεσματικά οι συνειδήσεις. Το βλέπουμε και από σένα, είσαι ακόμα ικανός να αμφισβητείς! Αυτό δεν το θέλουν εκείνοι που ελέγχουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι, οπότε μας κόβουν το κάπνισμα και σύντομα θα είναι όλοι υποταγμένοι.

Δημοσ.

οι κακιες συνεπειες του καπνισματος ειναι γνωστες απο παλια.αν τους ενοιαζε τοτε θα εκλεινε τις καπνοβιομηχανιες και τερμα.αλλα υπαρχει στη μεση και το χρημα.

τι εγινε λοιπον τωρα και απογορευετε μηπως διαλυθηκε η συνεργασια κρατων-καπνοβιομηχανιων

Δημοσ.

Η πίεση της Ε.Ε. τους υποχρεώνει και αυτούς η πίεση των αντικπανιστικών οργανώσεων. Οι κυβερνήσεις και οι κακοθελητές κάνουν ένα βήμα πίσω για να κάθε δύο βήματα μπροστά.

Δημοσ.

Προφανώς τσακώθηκαν οι πολύ πλούσιοι τραπεζίτες (you know who) με τους απλώς πλούσιους καπνοβιομήχανους.

Ξέρετε ποιοι ελέγχουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Όχι ακριβώς από παλιά, θα έλεγα από την δεκαετία του '90 εξακριβώθηκε το εύρος και η ένταση των συνεπειών και συνεχίζονται οι έρευνες. Σκέψου τι γίνεται τώρα με τα κινητά για παράδειγμα, για το τσιγάρο πήρε το όλο παιχνίδι καμιά τριανταριά χρόνια για να φτάσουμε εδώ, ελπίζω η απαγόρευση των κινητών στα ΜΜΜ ας πούμε να μην πάρει τόσο.

Θα μου επιτρέψετε να μην ξεθάψω την παλιά συζήτηση και ν'αναφέρω εδώ ότι κρίθηκε αντισυνταγματική η απαγόρευση σε μικρά μαγαζιά στην Γερμανία πρόσφατα, θα υπάρξει και συνέχεια βέβαια.

Δημοσ.

Μ@λ@κια κανουν που απαγορευουν το τσιγαρο παροτι μου σπατε τα νευρα οσοι καπνιζετε σε δημοσιους χωρους (δεν καπνιζω-ειμαι αντικαπνιστης). Θα πρεπε να βαλουν ακομα μεγαλυτερουσ φορους πχ να παει το καθε πακετο τσιγαρα γυρω στα 8 ευρω για πλακα. Αλλα τολμαει το ελληνικο κρατος να παει κοντρα στη Marlboro και να μειωσει τις πωλησεις της? Μπα...

Δημοσ.

Θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει χώρος και για τις 2 περιπτώσεις.

Ορθά απαγορεύεται το κάπνισμα, σε μέσα μεταφοράς και δημόσιους χώρους.

Τώρα στα μπαρ, εστιατόρια κλπ κλπ θα έπρεπε να υπάρχουν σαφώς ευδιάκριτοι χώροι όπου θα επιτρέπεται ή θα απαγορεύεται το κάπνισμα. Με υψηλά πρόστιμα και τα συναφή.

Όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του μη καπνιστή να μην τον ντουμανιάζουν έτσι είναι και του καπνιστή να μπορεί να καπνίζει. Ο κανόνας της ελευθερίας είναι πως η δική σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου...

Και όχι δεν κρίβεται καμιά θεωρία συνομωσίας πίσω από αυτό απλά ήρθε η ώρα του.

Δημοσ.
Μ@λ@κια κανουν που απαγορευουν το τσιγαρο παροτι μου σπατε τα νευρα οσοι καπνιζετε σε δημοσιους χωρους (δεν καπνιζω-ειμαι αντικαπνιστης). Θα πρεπε να βαλουν ακομα μεγαλυτερουσ φορους πχ να παει το καθε πακετο τσιγαρα γυρω στα 8 ευρω για πλακα. Αλλα τολμαει το ελληνικο κρατος να παει κοντρα στη Marlboro και να μειωσει τις πωλησεις της? Μπα...

+1. Εκεί πρέπει να δίνουν φόρους και όχι στη γιαγιά που θέλει να αγοράσει πετρέλάιο να τριφτεί.ΝΑ πάει 20 ευρώ το πακέτο.

Όσο για το νόμο, μη σου φαίνεται περίεργο. Ότι ξέραμε οι ελληνάρες σιγά σιγά να το ξεχνάμε. Commision rules τώρα και θα γίνουμε πιο άνθρωποι. Οι εποχές που καλύπταμε τρύπες με υποτίμηση νομίσματος ή δάνεια ανεξελεγκτα περάσανε.

Δημοσ.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες. Όσο πιο πολύς κόσμος καπνίζει τόσο πιο πολύς κόσμος αρρωσταίνει με αποτέλεσμα να πληρώνουν κερατιάτικα σε νοσοκομεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...