Draken Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπερα, Εχοντας κανει search δεν βρηκα παρομοιο θεμα οποτε ειπα να ρωτησω... Εδω και 6 μηνες εχω αγορασει τον LG E500 AP11 που φοραει core duo στα 1,6mhz... Δυστυχως δεν εχω μεινει ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο τον φορητο και αυτο διοτι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη μου εχει χαλασει δυο φορες...ας ειναι καλα το εργοστασιο στην Taiwan που μου τα εχει στειλει και τα δυο δωρεαν μεσα σε μερικες μερες... σημ: δεν κατοικω Ελλαδα και δεν εχω καμια σχεση με την ελληνικη LG και δυστυχως το ευρωπαικο service center της LG ειναι Ολλανδια, οποτε αυτο σημαινει οτι αποχωριζεσαι τον φορητο σου για 3 εβδομαδες min Η ερωτηση μου τωρα...καθοτι το συστημα ψηξης ερχεται "πακετο" καθε φορα που βγαζω τον ανεμιστηρα πρεπει να βγαζω και την ψηξη του επεξεργαστη, με αποτελεσμα να ξεκολλαει η παστα απο τον επεξεργαστη...βεβαια, κατοπιν, ξαναβαζω τον αγωγο που ψηχει τον επεξεργαστη στο ιδιο σημειο. Πιστευετε οτι θα επρεπε να αντικαταστησω την παστα καθε φορα που κανω την αλλαγη;;; Ενημερωτικα η θερμοκρασιες idle του συστηματος ειναι 45-48 C edit: οι θερμοκρασιες φτανουν τους 60 C παω για AS5
overclockerd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αν βγάζεις και ξάναβαζεις το σύστημα ψύξης κάλο θά ήταν να ξάναβαζεις θερμοαγώγιμη πάστα(Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω)
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Σίγουρα χρειάζεται να βάλεις θερμοαγώγιμη,εφόσον έβγαλες την ψύκτρα.Ούτως ή άλλως η εργοστασιακή πάστα είναι ελάχιστη.Μου κάνει εντύπωση πάντως που σου χαλάνε τόσο εύκολα τα ανεμιστηράκια..
gale7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 αφου σου δινουν και τη ψυκτρα γιατι να μην την αλλαξεις? καλο ειναι να βαζεις παστα, αλλα αν θες δοκιμασε και χωρις παστα να δεις οτι η διαφορα δε θα ειναι πολυ μεγαλη
Draken Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις... Η παστα που ειχε απο το εργοστασιο ο επεξεργαστης βγηκε και περαστηκε AS5... (ας ειναι καλα το ebay) θα παρακολουθησω τις θερμοκρασιες τις προσεχεις μερες και θα postαρω αν δω μεγαλη διαφορα... Οσο για τον ανεμιστηρα και εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση...προφανως οι της LG προσπαθησαν να κρατησουν το κοστος οσο το δυνατον χαμηλοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.