jiraya sama Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ρε παιδια όλοι λέτε ότι το adium είναι το κλαυτερο και ετσι αποφασισα να αλλαξω και εγώ.... το κατέβασα το κλπ.... και το ανοιγω και μου ζητάει να βάλω τους κωδικούς μου... και μετα γβήκαν 1000 μινιματάκια αν θέλω να κάνω αντ κάποια πρόσωπα.. δηλαδη δεν ισχύουν οι επαφές που είχα πριν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 βασικά έχω yahoo mail... έκει που μου ζυτόυσε να κάνω το ακαουντ έβαλα yahoo μετα το διέγραψα και έκανα καινουριο του μσν... και μου λείπουν πάρα πολλές επαφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ok ....τα καταφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pollux Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 οι επαφες βρισκονται στο server στην MSN ... δεν χανονται ! απλα κανεις login απο αλλο client και για πρωτη φορα σου ζηταει διαφορα ! κανενα προβλημα ! και οντως το adium ειναι το καλυτερο μακραν ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 ρε παιδια γυρεύω το plugin που κανει το παραθυράκι με τις επαφές διαφανές... αλλα δεν το βρηκα.... αν κάποιος μπορεί να το βρει.... κοιταξα στα εξτρας στο ιντερνετ αλλα τπτ,,,!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν είναι plugin... Πας Preferences -> Appearance -> Opacity και το ρυθμίζεις... Γύρω στο 50% είναι μια χαρά πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.