Προς το περιεχόμενο

υγρο αζωτο

xHEADHUNTERx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσοχή!κόβει χέρια το υγρό άζωτο.Μετα θα γράφεις στο φορουμ με την μυτη....Απο Παν/μιο θα μπορέσεις να πάρεις αλλα η δική μου συμβουλή θα ήταν να μην το επιχειρησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

τελικά χρειάζεται επαγγελματικό ΑΦΜ...

καλά δεν κόβει και χέρια...πρέπει να πέσει πολύ πάνω σου και να κάτσει και για κάμποσα δευτερόλεπτα για να πάθεις κάτι...

βασικα θα δω αν μπορω να το φτιαξω.Σκεφτομαι απλα να βαλω αυτο που κραταμε στην οξυγονοκοληση πανω στον επεξεργαστη μαυ χωρις να ανοιξω τη την αλλη μπουκαλα (και χωρις βεβαια να το αναψω !!!!). Ο παπους μου εχει δυο γεματες μπουκαλες με οξυγονο (2χ120λ) και σκοπευω να τις ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ !!!!

(αν ακουσετε στις ειδησεις για καποιο ατυχιμα να ξερετε οτι μαλλον δεν θα απαντησω στις επομενες ερωτησεις σας)

παρε dice(ξηρο παγο)που ειναι και πιο φθηνος,και ελαχιστα πιο επυκινδινος ;),και θα τον παρεις και πιο ευκολα.

Νομιζω ενα 20αρικο τα 10κιλα(τελευταια φορα που ρωτησα τοσο ειχε...νομιζω...απο οτι θυμαμε)

Εγω πιστευω οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με υγρο freon.

Ναι, αυτο που χρησημοποιουν οι ψυκτικοι.

Ειναι πολυ ποιο φθηνο και με χαμηλο σημειο βρασμου.

Κοιτα για R407-R410.

Θεωρητικα ειναι αβλαβες για το περιβαλλον

Εγώ λέω να ρίξεις μισό κιλό φασολάδα στο κάνιστρο που είναι και φθηνή και ακίνδυνη (τουλάχιστον όχι για σένα δεν ξέρω για τους άλλους). :) Έφθασε ο Αύγουστος διακοπές τώρα, τέρμα τα PCια!

Πέρα από την πλάκα air liquid που σου είπε ο vatos έχω και φίλο εκεί, θες μπουκάλα όμως αλλιώς η τιμή της μπουκάλας και άδεια είναι πολύ ακριβή.

Ο παπους μου εχει δυο γεματες μπουκαλες με οξυγονο (2χ120λ) και σκοπευω να τις ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ !!!!

[/i]

Και θα αφησεις τον ανθρωπο χωρις οξυγονο????:X ΡΕΕΕΕ....Θα τον στειλεις αδιαβαστο τον παππουλη!!:lol:

Εγώ δουλεύω στο Μαρούσι, δίπλα στο ιατρικό, κάθε 2 μέρες 7 το πρωί έρχεται φορτηγό βυτίο με υγρό άζωτο, αν έρθεις μια βόλτα και τους παρακαλέσεις την ώρα που βγάζουν τη σωλήνα απο τη δεξαμενή του νοσοκομείου που μόλις γεμίσανε, μπορεί και να σου βάλουν λίγο:lol:

μπουκαλα που θα βρει?

Εγω 2χ 2λιτρες εδω,απο κατι πειραματα που ηθελε να κανει ο πατερας μου,αλλα δεν γεμισανε ποτε...για benches δν φτανουνε οποτε καθονται :P

μπουκαλα που θα βρει?

Για να μη μπει σε έξοδα, μπορεί να πει στα παιδία του βυτίου να πάνε να του ρίχνουν με τη μάνικα μέσα στο κάνιστρο...

Δε ξέρω αν θα πετύχει το overclocking, extreme πάντως θα είναι σίγουρα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...