kabamaru21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Εχουν φυγει εδω και πολυ καιρο τα σπυρακια. Προτιμω να ειμαι αντρας παρα λουλου. Εσενα αν στην πεσει κανενας πες και ευχαριστω με την δικαιολογια οτι φοβασαι μην παθεις τιποτα. Βασικα κακως ειπα οτι ειπα εδω και το περιμενα οτι θα συμβει κατι τετοιο απο εξυπνακηδες .Αυτες οι συμβουλες δινονται απο κοντα. Επισης βιντεοκασσετες δεν βλεπω. Στο target group κανενος δεν ειμαι πλεον,γιατι αν ημουν θα ηταν νεκροι. Αλλου τις εξυπναδες σου. Ισως σε κανα 13χρονο ξανθο κοριτσακι Y.Γ Λογικα θα εισαι απο τους ανθρωπους που δεν κυκλοφορουν μετα τις 11 το βραδυ και λογικα θα κρυβεσαι κατω απο το κρεβατι σου. Μια συμβουλη μονο σου δινω. Συμπεριφερσου σαν πραγματικος αντρας και που ξερεις μπορει να σου βγει σε καλο
TNT1982 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Όχι σόρρυ, εγώ αυτόν τον πάω. Τώρα που ήμουν Ρουμανία ψηνόμουν για επισκεπτήριο να τον τρατάρω καμιά μπύρα. δηλαδη ειναι τοσο μεγαλο κατορθωμα να σκοτωσεις εναν κακοπληρωμενο δημοσιο υπαλληλακο πουχει τελειωσει θεολογια και εβαλε μια στολη και νομισε πως εγινε ο dirty harry ....
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Απλώς ήταν όμορφη η περίοδος που όταν σε σταματούσαν για κλήση φώναζες απότομα "ΠΑΣΣΑΡΗΣ!" και τρέχανε σαν ελάφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.