Προς το περιεχόμενο

Ληστεία στο ΤΡΑΜ...

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[;2267324']Συνηθίζω να μιλάω αλληγορικά μεταφορικά και συμβολικά

οι πιο πολλοί δεν βγάζουν πολύ άκρη

οι γυναίκες γουστάρουν όμως συνήθως

Αχ γι'αυτό το'πες βρε ? Για να με μπερδέψεις ? Α στο καλό σου πιά...:P

(νταξ'' date=' αργώ λίγο αλλά κατάλαβα)[/size']

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη θελω να μιλαω με στοιχεια θα σας παραθεσω επισημα στοιχεια απο την ΕΛΛΑΣ.Δεν εχω αναγκη κανενα εμετικο blog για να διαμορφωσω αποψη

Το μονο που αρκει ειναι να κατεβασετε το αρχειο και να ριξετε μια ματια.

Αυτο που κανει εντυπωσει ειναι οτι το 2008(α εξαμηνο) η εγγληματικοτητα αλλοδαπων πλησιαζει και ξεπερνα το 50% της συνολικης ενω αποτελουν το 10% του ελληνικου πλυθησμου(πιστευω οτι ειναι 20% στη πραγματικοτητα).Δηλαδη μιλαμε για πολλαπλασια ποσοστο σε σχεση με το πλυθησμο τους

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=291&Itemid=254&lang=

2008

Βιασμοι 55 αλλοδαποι 78 ημεδαποι

Κλοπες 2281 αλλοδαποι 3006 ημεδαπο

Ληστειες 228 αλλοδαποι 321 ημεδαποι

Πλαστογραφια 4393 αλλοδαποι 176 ημεδαποι

Σεξουαλικη εκμεταλευση 141 αλλοδαποι 208 ημεδαποι κτλ....

Αναλογα ειναι και τα στοιχεια του 2007.Επισης υπαρχουν και εγγληματα που διαπρεπουν οι ελληνες οπως αρχαιοκαπηλια

Δημοσ.

Με άλλα λόγια και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσες έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πέσεις θύμα κλοπής, ληστείας, βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από Έλληνα παρά από αλλοδαπό. Και τα παρέθεσες για να υποστηρίξεις πως για την εγκληματικότητα ευθύνονται οι αλλοδαποί, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
Με άλλα λόγια και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσες έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πέσεις θύμα κλοπής, ληστείας, βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από Έλληνα παρά από αλλοδαπό. Και τα παρέθεσες για να υποστηρίξεις πως για την εγκληματικότητα ευθύνονται οι αλλοδαποί, έτσι δεν είναι;

Μ'αρέσει που και καλά καταλαβαίνετε. Το υπόλοιπο κείμενο το διάβασες εκτός απο τα ποσοστά;

Δημοσ.

Όχι, το άρθρο δεν το διάβασα, αρκέστηκα στα στοιχεία που ο jerry παρέθεσε. Μια και η σελίδα δε μου ανοίγει, αν έχεις κάτι περισσότερο από τα ποσοστά, στο οποίο θέλεις να μου εφιστήσεις την προσοχή, κάνε σε παρακαλώ ένα copy-paste.

Δημοσ.
Ο καλός Ελληνας

Είχα ρίξει τρελό γέλιο με το φτύσιμο πάντως.Παίζει να το είχε δείξει 800 φορές σε replay το κάθε κανάλι....

Δημοσ.
Όχι, το άρθρο δεν το διάβασα, αρκέστηκα στα στοιχεία που ο jerry παρέθεσε. Μια και η σελίδα δε μου ανοίγει, αν έχεις κάτι περισσότερο από τα ποσοστά, στο οποίο θέλεις να μου εφιστήσεις την προσοχή, κάνε σε παρακαλώ ένα copy-paste.

Ρε φιλε μου εχουμε την ελλαδα με 80% ελληνες και 20% αλλοδαπους

Η εγγληματικοτητα των αλλωδαπων ειναι το 50% της συνολικης αν και αποτελουν μονο το 20% του συνολικου πλυθησμου.

Ποσο πιο απλα να το πω

Οι υπολοιποι παντως δεν ειδα λετε κατι εκτως απο αρλουμπες για το παραρι.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να το πεις πιο απλά. Για μένα το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα, απεχθάνομαι τον εγκληματία είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαπός.

Αλήθεια, αφού έχεις περισσότερες πιθανότητες να βιαστείς-ληστευθείς από Έλληνα παρά από αλλοδαπό, τι έχεις να προτείνεις;

Δημοσ.
Δε χρειάζεται να το πεις πιο απλά. Για μένα το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα, απεχθάνομαι τον εγκληματία είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαπός.

Αλήθεια, αφού έχεις περισσότερες πιθανότητες να βιαστείς-ληστευθείς από Έλληνα παρά από αλλοδαπό, τι έχεις να προτείνεις;

Στρατοπεδα συγκεντρωσεως...:-(

Τι μας νοιαζει και αν καουν μερικα χλωρα μαζι με τα ξερα? :mad:

Σε οποια αλλη περιπτωση δεν θα επρεπε να μας απασχολει τι εθνικοτητας ειναι ο εγληματιας, αλλα γιατι κυκλοφορει στους δρομους ελευθερος...

Στο κατω-κατω ολα ειναι θεμα ποσοστων...

Αμα η εγληματικοτητα απο Ελληνες ανεβει και αλλο, προτεινω να φυγουμε και εμεις, να αδειασει ο τοπος :-)

Δημοσ.
Ο καλός Ελληνας

Όχι σόρρυ, εγώ αυτόν τον πάω. Τώρα που ήμουν Ρουμανία ψηνόμουν για επισκεπτήριο να τον τρατάρω καμιά μπύρα.

Δημοσ.

An8ypaspisth, κάνε και μια ουλή στη μάπα, εκπέμπει σεβασμό.

Σοβαρά τώρα, χεχ, όλοι έχουμε περάσει τη φάση που μας επηρρέαζε η πολλή βιντεοκασέτα.

Υπομονή 2-3 χρόνια. Θα φύγουν τα σπυράκια και δεν θα είσαι πλέον στο target group των 19χρονων bullyδων.

Δημοσ.
An8ypaspisth, κάνε και μια ουλή στη μάπα, εκπέμπει σεβασμό.

Σοβαρά τώρα, χεχ, όλοι έχουμε περάσει τη φάση που μας επηρρέαζε η πολλή βιντεοκασέτα.

Υπομονή 2-3 χρόνια. Θα φύγουν τα σπυράκια και δεν θα είσαι πλέον στο target group των 19χρονων bullyδων.

Εχουν φυγει εδω και πολυ καιρο τα σπυρακια. Προτιμω να ειμαι αντρας παρα λουλου. Εσενα αν στην πεσει κανενας πες και ευχαριστω με την δικαιολογια οτι φοβασαι μην παθεις τιποτα. Βασικα κακως ειπα οτι ειπα εδω και το περιμενα οτι θα συμβει κατι τετοιο απο εξυπνακηδες .Αυτες οι συμβουλες δινονται απο κοντα. Επισης βιντεοκασσετες δεν βλεπω. Στο target group κανενος δεν ειμαι πλεον,γιατι αν ημουν θα ηταν νεκροι. Αλλου τις εξυπναδες σου. Ισως σε κανα 13χρονο ξανθο κοριτσακι

Y.Γ Λογικα θα εισαι απο τους ανθρωπους που δεν κυκλοφορουν μετα τις 11 το βραδυ και λογικα θα κρυβεσαι κατω απο το κρεβατι σου. Μια συμβουλη μονο σου δινω. Συμπεριφερσου σαν πραγματικος αντρας και που ξερεις μπορει να σου βγει σε καλο

Δημοσ.

Οκ τότε, συγνώμη για το ύφοζ μου.

Απλά, αναγνώρισα τον 15χρονο εαυτό μου, στο προηγούμενο ποστ σου.

oh, the pain...

Ανακωχή?

:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...