Lookouma-des!! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Sorry antonl αλλα τι να αυξησουν την αστυνομικη δυναμη οταν πας για το πιο απλο ...μια εκδοση διαβατηριου και ο ταδε αστυνομικος δεν μπορει να σε εξυπηρετησει αμεσως διοτι παρακολουθει με αμειωτο το ενδιαφερον τον πρωινο καφε????οφειλεις να περιμενεις να βαλει διαφημισεις για να εξυπηρετηθεις...Ποσο μαλλον για ληστεια!!!
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Sorry antonl αλλα τι να αυξησουν την αστυνομικη δυναμη οταν πας για το πιο απλο ...μια εκδοση διαβατηριου και ο ταδε αστυνομικος δεν μπορει να σε εξυπηρετησει αμεσως διοτι παρακολουθει με αμειωτο το ενδιαφερον τον πρωινο καφε????οφειλεις να περιμενεις να βαλει διαφημισεις για να εξυπηρετηθεις...Ποσο μαλλον για ληστεια!!! Η γνώμη μου είναι πως αν χρειάζεσαι περισσότερη αστυνόμευση, εκπαιδεύεις/προσλαμβάνεις (περισσότερους) αστυνομικούς. Δε βάζεις κάποιον άσχετο με το αντικείμενο να κάνει τη δουλειά τους. Σ' αυτό ήταν η διαφωνία μου και όχι στο πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί.
Lookouma-des!! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Βεβαιως,εθεσες την πιο σημαντικη προυποθεση..τη σωστη εκπαιδευση..εκει ηθελα να καταληξω γιατι και περισσοτερους να βαλουν αμα δεν ειναι γνωστες παλι πρωινο καφε θα συνεχισουν να βλεπουν ολοι μαζι!! Παρατηρηση:δεν εχω κανενα προβλημα με το πρωινο καφε και τις αντιστοιχες εκπομπες απλα εχω ζησει το παραδειγμα που ανεφερα
χάπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Βεβαιως,εθεσες την πιο σημαντικη προυποθεση..τη σωστη εκπαιδευση..εκει ηθελα να καταληξω γιατι και περισσοτερους να βαλουν αμα δεν ειναι γνωστες παλι πρωινο καφε θα συνεχισουν να βλεπουν ολοι μαζι!!Παρατηρηση:δεν εχω κανενα προβλημα με το πρωινο καφε και τις αντιστοιχες εκπομπες απλα εχω ζησει το παραδειγμα που ανεφερα Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να πιστοποιήσεις 2-3 έγγραφα ?
Lookouma-des!! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πιστεψε με,αν εχεις αποβλακωθει απο την tv...χρειαζεσαι ειδικη εκπαιδευση επανενταξης στο πραγματικο κοσμο!!!
χάπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πιστεψε με,αν εχεις αποβλακωθει απο την tv...χρειαζεσαι ειδικη εκπαιδευση επανενταξης στο πραγματικο κοσμο!!! κι άμα το δεις αντίστροφα, αυτοί ίσως να εκπαιδεύτηκαν με το όνειρο να γίνουν μια μέρα κάτι μεταξύ Ηρακλή Πουαρό ή/και Ράμπο και βρέθηκαν να βαράνε σφραγίδες έγκρισης κι υπογραφές, μέσα σε ένα κωλογραφείο. Ίσως να είναι και σκόπιμη η διαφυγή από τον κόσμο τούτο μέσω της τηλεόρασης... (συμφωνώ με την καλύτερη εκπαίδευση, αρκεί να είναι στοχευμένη : "τι θες παιδάκι μου να κάνεις μετά ?" α) να εξιχνιάζω μυστήρια, β) να κυνηγάω τους κακούς, γ) δημόσιος υπάλληλος )
Lookouma-des!! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ειμαστε λιγο εως πολυ off topic..Αλλα εσυ πραγματικα τι πιστευεις οτι θα διαλεγαν????δεν θα εμενε κανενας να μας βγαλει ενα ριμαδιασμενο διαβατηριο!!!
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Oταν σκάνε οι λύκοι απο πρόβατα να γινόμαστε λίγο τσακάλια ε
χάπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ειμαστε λιγο εως πολυ off topic..Αλλα εσυ πραγματικα τι πιστευεις οτι θα διαλεγαν????δεν θα εμενε κανενας να μας βγαλει ενα ριμαδιασμενο διαβατηριο!!! Μπααα... Μην το λες ! Υπάρχει και κόσμος που κατατάσσεται στα Σώματα (Αστυνομία, Στρατός, Πυροσβεστική κλπ.) μόνο και μόνο για "επαγγελματική αποκατάσταση". Πόσες γυναίκες μπατσίνες έχεις δει ? Πόσες από αυτές να γουστάρουν στ'αλήθεια το κυνηγητό ? Ακόμη κι αυτές που το γούσταραν, μάλλον θα ξενέρωσαν όταν είδαν τη στολή τους, που επιτάσσει χρήση γόβας (φούστα γαρ... δεν παίζει συνδυασμός άρβυλο ή αθλητικό...)
χάπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 nick[;2267265'']Oταν σκάνε οι λύκοι απο πρόβατα να γινόμαστε λίγο τσακάλια ε μπαρδόν ?
nikos_e34 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν έχεις άδικο και προφανώς είναι τουλάχιστον θεμιτό να έχεις την άποψη που έχεις, πόσο μάλλον όταν ο αρμοδιότερος (εγώ!) συμφωνώ μαζί σου, νομίζω πως αν διάβαζα αυτά που γράφω από άλλον θα ήθελα να τον (με) σπάσω στο ξύλο. Το θέμα είναι πως α) εγώ μπορώ να γράφω σαν πίθηκος, ο πίθηκος δε μπορεί να γράφει σαν εξυπνάκιας και β) εγώ δεν παρουσίασα ποτέ τον εαυτό μου σαν επιλεκτικό ενημερωτικό μέσο. Φαντάσου να έβγαινα εγώ και να έλεγα πως, ξέρετε τι, όσα λέω, δεν είναι απλώς οι απόψεις μου, άλλοτε τεκμηριωμένες μα τις περισσότερες φορές ημι-επιχειρηματικές και λακωνικές, είναι αντικειμενικές θέσεις και όταν λέω πως η Γερμανία θα έπρεπε να έχει κερδίσει τον πόλεμο, αυτό φέρει ένα παραπάνω κύρος, γιατί φέρομαι ως επιλεκτικός ιστορικός κριτής. Έτσι και το μπλογκ αυτό, γραμμένο στο ύφος της εσπρέσσο, με τη μισή και πλέον ύλη να σχολιάζει αθλητικά θέματα, με ονόματα χωρών γραμμένα με μικρά και καθαρότατα υποκειμενική τοποθέτηση. Αν ήταν προσωπικό μπλογκ οκ, θα "διαφωνούσα", τώρα που παρουσιάζεται ως πηγή ενημέρωσης, ε όχι ρε φίλε, μεγάλη σέλα σε μικρό καλάμι. σωστος μεχρι στιγμης , οι αποψεις μας ειναι σχεδον ιδιες μονο που δεν θα με πεισεις αν μου πεις οτι δεν διαβαζεις λιιιιιγο εσπρεσσο το πρωι με το καφε
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δε διαβάζω γενικά εφημερίδες. Και είδες τι περνάω για να πιω λίγο καφέ το πρωί! =ρ
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 μπαρδόν ? Συνηθίζω να μιλάω αλληγορικά μεταφορικά και συμβολικά οι πιο πολλοί δεν βγάζουν πολύ άκρη οι γυναίκες γουστάρουν όμως συνήθως
slipknot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 σωστος μεχρι στιγμης , οι αποψεις μας ειναι σχεδον ιδιες μονο που δεν θα με πεισεις αν μου πεις οτι δεν διαβαζεις λιιιιιγο εσπρεσσο το πρωι με το καφε Ρε άσχετε,η εσπρέσσο βγαίνει κατά το μεσημέρι,ψεύτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.