Προς το περιεχόμενο

Ληστεία στο ΤΡΑΜ...

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πει τι εθνικοτητας ηταν να τελειωνει η ιστορια!

Και εσυ De@th L0rd που δεν εισαι φασιστας να βρεις τα παιδακια να τους δωσεις χαρτζιλικι γιατι 15ε ειναι λιγα.

Οταν εμενα μου εβγαλαν μαχαιρι (15-10 ποσντους) δεν ηταν ελληνες παντως(oχι στο τραμ)

Το αρθρο που εδωσα δεν ελεγε για ελληνες, ας δουμε και αυτο το περιστατικο, να δουμε τι περιπου συμβαινει

Κανενα πρεζονι μπορει να ειναι ελληνας και να σε κλεψει.

Αλλα συμμορια 7 ατομων που σου βαζουν μαχαιρι στο λαιμο και να εχει κοσμο γυρω γυρω , ξερω τι ειναι.

Την ώρα (6 πμ) που το τράμ ανέβαινε προς Σύνταγμα ,στο ύψος ης Ν.Σμύρνης 3 έγχρωμοι νεαροί και 5 λευκοί (αλβανικής καταγωγής) 17-18 χρονών ,απείλησαν με πιστόλι και πήραν κινητά και χρήματα απο 9 Ελληνες νεαρούς ηληκίας 16-17 ετών

Αν σε ληστευουν 6 το πρωι μεσα στο τραμ με πιστολι κατι δεν παει καλα

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ας πει τι εθνικοτητας ηταν να τελειωνει η ιστορια!

Και εσυ De@th L0rd που δεν εισαι φασιστας να βρεις τα παιδακια να τους δωσεις χαρτζιλικι γιατι 15ε ειναι λιγα.

Οταν εμενα μου εβγαλαν μαχαιρι (15-10 ποσντους) δεν ηταν ελληνες παντως(oχι στο τραμ)

Το αρθρο που εδωσα δεν ελεγε για ελληνες, ας δουμε και αυτο το περιστατικο, να δουμε τι περιπου συμβαινει

Κανενα πρεζονι μπορει να ειναι ελληνας και να σε κλεψει.

Αλλα συμμορια 7 ατομων που σου βαζουν μαχαιρι στο λαιμο και να εχει κοσμο γυρω γυρω , ξερω τι ειναι.

Mε συγχωρείς ρε φίλε και ποιός μου λέει δηλαδή ότι όταν περιγράφει ότι 4 από αυτούς ήταν συγκεκριμένα αλβανοί,τους ζήτησε ταυτότητα? 'Η ξέρει τόσο καλά αλβανικά που καταλαβαίνει τι λένε,και πόσο μάλλον καλά αλβανικά ξέρουν οι "έγχρωμοι".Αυτοι δηλαδή τι ήταν?Νιγηριανοί,Σουδανοί,Κενυατες,Ινδοί που ήξεραν κ αλβανικά και συνεννοούνταν με τους αλβανούς?Με συγχωρείς αλλά το συγκεκριμένο άρθρο είναι γραμμένο σε στύλ φασιστικής ιστοσελίδας και μάλιστα σε Bold για να κάνει εντύπωση(μόνο πιτσιρίκια που πιάνουν για πρώτη φορά επεξεργαστή κειμένου γράφουν έτσι),κάθε άλλο παρά έμπιστη μπορεί να είναι αυτή η είδηση.

Χτές στον βοτανικό μου επιτέθηκαν 7 άτομα ρωσικής υπηκοότητας και μπλα μπλα μπλα ...:X

Δημοσ.

Ευκολα καταλαβαινεις ανθρωπο αλλης εθνικοτητας και μην κανεις το χαζο.

Πες μας τωρα οτι εγκληματικοτητα δεν εχει σχεση με το οτι η ελλαδα εχει γεμισει με καθε καρυδιας καρυδι,να καταλαβουμε οτι εισαι εκτος πραγματικοτητας να τελειωνουμε.Εκτος αν μενεις σε κανενα βουνο ακομα και δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται

Eγω περιμενω απαντηση απο το παιδι που ανοιξε το θεμα και δεν θελω να πω τιποτα αλλο.

Επισης ολο το blog ειναι γραμμενο ετσι και μου αρεσουν τα bold

Δημοσ.

Άσχετα με το τι γλώσσα θέλετε να μιλάνε οι κλέφτες σας, το μπλογκ είναι εμετικό ε. Από τη μια λαϊκότητα που φέρνει ξινίλες και θυμίζει "αθλητικές" φυλλάδες και από την άλλη ουγκαμπούγκικα ποστ περί Σκοπίων και μειονοτήτων.

Δημοσ.

Kριμα παντως που σε στηριξα ρε Jery για κατεβα κατω κρητη που σπουδαζω και πες μου αν δεις κανεναν αλλοδαπο να προκαλει κατι και ποιοι τα προκαλουν μην λεμε οτι θελουμε ειμαστε τζιμανια πολλοι απο εμας.

Δημοσ.
Άσχετα με το τι γλώσσα θέλετε να μιλάνε οι κλέφτες σας, το μπλογκ είναι εμετικό ε. Από τη μια λαϊκότητα που φέρνει ξινίλες και θυμίζει "αθλητικές" φυλλάδες και από την άλλη ουγκαμπούγκικα ποστ περί Σκοπίων και μειονοτήτων.

Πολυ εμετικο αφου λεει οτι η μακεδονια ειναι ελληνικη.

Επισης κοιτα φασιστικο που ειναι! κοιτα εχει και πρωτοσελιδο του ριζοσπαστη

http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_2701.html

Ο κομπλεξισμος που εχετε οταν δειτε να γινεται λογος για εθνικα θεματα, εγκληματικοτητα και μεταναστες εχει κανει εσας φασιστες.Για αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε επειδη υπραχουν κατι μυαλα σαν τα δικα σας.Το σχολειο σας εμαθαν μονο για τη 17ν κριτικη ικανοτητα = 0

Δειτε τι εκαναν οι φασιστες ιταλοι για την εγκλγματικοτητα

Στους δρόμους μεγάλων ιταλικών πόλεων αναπτύχθηκε τη Δευτέρα συνολική δύναμη 3.000 στρατιωτών

http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=924701&lngDtrID=245

Αλλα εδω στην ελλαδα τετοια πραμγματα!! ξου ξου φασισμος

καλυτερα να μας βαζουν μαχαιρια στο λαιμο για 15ε

Δημοσ.

@JERY:

Να αφήσω έξω τα περί του blog.

Αλλά στρατιώτες στο ρόλο αστυνομικών; Αστειευόμαστε;

Ας προσλάβουν παραπάνω άτομα αν δεν αρκεί η υπάρχουσα δύναμη.

Τι σχέση έχει το έργο της αστυνομίας με τους στρατού; Επειδή και οι δύο έχουν όπλα;

Δημοσ.
Πολυ εμετικο αφου λεει οτι η μακεδονια ειναι ελληνικη.

Επισης κοιτα φασιστικο που ειναι! κοιτα εχει και πρωτοσελιδο του ριζοσπαστη

http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_2701.html

Ο κομπλεξισμος που εχετε οταν δειτε να γινεται λογος για εθνικα θεματα, εγκληματικοτητα και μεταναστες εχει κανει εσας φασιστες.Για αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε επειδη υπραχουν κατι μυαλα σαν τα δικα σας.Το σχολειο σας εμαθαν μονο για τη 17ν κριτικη ικανοτητα = 0

Δειτε τι εκαναν οι φασιστες ιταλοι για την εγκλγματικοτητα

Στους δρόμους μεγάλων ιταλικών πόλεων αναπτύχθηκε τη Δευτέρα συνολική δύναμη 3.000 στρατιωτών

http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=924701&lngDtrID=245

Αλλα εδω στην ελλαδα τετοια πραμγματα!! ξου ξου φασισμος

καλυτερα να μας βαζουν μαχαιρια στο λαιμο για 15ε

Σε μερικούς θα έπρεπε να το κάνουν και τσάμπα.

Δημοσ.

Ελα ρε μαχαιροβγαλτη, προοδευτικε του κ....

Σου ευχομαι να σου τυχει και να εχεις και μια μαχαιρια να τη θυμασαι

Δημοσ.

Καλωσύνη σου.

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις, έχω πρόβλημα αν εκφράζονται όπως θα τις άρθρωνε ένας πίθηκος. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα ποστ του Σνουμπ πχ που τα χώνει στα Σκόπια και σε ένα μπλογκ που αυτοαποκαλείται ενημερωτικό -και μάλιστα επιλεκτικά- και γράφει ζωώδεις απλουστεύσεις του στυλ "οι κινέζοι τους λένε μακεδόνες, ε ας τους δούνε οι μακεδόνες στην τελετή έναρξης!!!!" Αν αυτού του είδους η ειδησεογραφία είναι αυτή που σε εκφράζει και με τέτοιο βάθος δηλώσεων συντονίζεσαι, ε ναι, τα δίνω εγώ τα 15 ευρώ στα παιδιά αν είσαι στο τραμ. Ουηνκ.

Δημοσ.

Το τι εθνικότητας ήτανε δεν τους ρώτησε ο φίλος μου... Αλλά ο ένας λέει του έκανε για γύφτος....

Ξεκολλάτε πάντως με τα θέματα τον εθνικοτήτων.

Αυτοί που μας κλέβουν μέσα στα μούτρα μας και τους λέμε ευχαριστώ είναι καλύτεροι?

Δημοσ.

Αυτοί που μας κλέβουν μέσα στα μούτρα μας και τους λέμε ευχαριστώ είναι καλύτεροι?

Ναι γιατι ειναι Ελληνες...

Βλεπεις ο Ελληνας κλεβει μονο απο αναγκη και ποτε δεν θα εβγαζε μαχαιρι... Θα τα ζηταγε ευγενικα...

Αλλωστε ειμαστε πολιτισμενη χωρα...

Εξω οι ξενοι κλεφτες, γουσταρουμε να μας τα κλεβουν οι δικοι μας...

Κατα προτιμηση μαλιστα, αυτοι που ψηφισαμε B)

ΥΓ Surprise, surprise...Τελικα το bold του μελους JERY δεν ηταν ειρωνικο :lol:

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί, απ' όλες τις ιδιότητες που έχει ένα άτομο, η εθνικότητα είναι αυτή που μας νοιάζει, όταν μιλάμε για έγκλημα. Γιατί δε λέμε πχ "για πες μας, είχε τελειώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση", "τι IQ είχε", "ήταν τριχωτός", "ήταν ορφανός ή παιδί χωρισμένης οικογένειας", "η οικογένειά του ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας"; Υπάρχει κάποια μελέτη ή κάτι σχετικό που να λέει ότι η εθνικότητα καθορίζει την εγκληματική δράση; Επίσης, ποια εθνικότητα συγκεκριμένα; Αν οι ληστές ήταν ένας Δανός, ένας Ελβετός και ένας Νεοζηλανδός είμαστε οκ; Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να με διαφωτίσει.

Δημοσ.

1) το ιστολογιο του τζερι οντως οι περισσοτερες ειδησεις ειναι χαζες και γραμμενες με "κουτσομπολιστικο" υφος αλλα εχει και μερικες ενημερωτικες..το αν ειναι εμετικο το υφος του , "λαικιστικο" , μαιμουδιστικο κλπ δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια επιτροπη λογοκρισιας που να σβηνει τα ιστολογια που ειναι ηλιθια για μια χουφτα ατομων μιας και γιαυτο ειναι το νετ για να εκφραζει ο καθενας τις αποψεις του οπως και τα φορουμ..και εγω εχω τη γνωμη οτι ο τροπος γραφης σου φιλε λουσιφερ ειναι του στυλ "ο εξυπνακιας της παρεας" αλλα δεν σου ειπα τιποτα γιαυτο ετσι δεν ειναι?ουτε το δικο σου υφος μου αρεσει ουτε του τζερι και αυτο δεν ειναι σε ενα νημα και διο αλλα σχεδον σε ολα απαντας μονολεκτικα και παντα με περιττη εξυπναδα..οπως και εγω ωρες ωρες ειμαι εριστικος και γραφω "υπερβολικα" ωρες ωρες :-) αναλογως πως θα ξυπνησω το πρωι και πως θα γυρισω απο τη δουλεια

2) ειναι γεγονος οτι η εγκληματικοτητα στην ελλαδα δεν προκληθηκε τα τελευταια χρονια με το ανοιγμα των συνορων σε διαφορους λαους. η εγκληματικοτητα παντα υπηρχε στην ελλαδα οπως και με τους μεταναστες στο 1.000.000 μετανασταστες οι 1.000-2.000 να ειναι εγκληματιες κλπ...και εμεις οι ελληνες οι ιδιοι η και χειροτεροι ειμαστε..ετυχε τωρα ενας αλβανος/βιετναμεζος/πακιστανος κλπ εβγαλε μαχαιρι..αντι να τα βαζουμε με την αστυνομια που εδω και χρονια ειναι ενας βουρκος με αγραματα κομματοσκυλα δημοσιοι υπαλληλοι που κανουν τις γκαφες τη μια μετα την αλλη και στο καπακι το παιζουν εξουσια κομπλεξικοι κλπ καθομαστε και αναλωνομαστε στο αν ηταν αλλοδαπος ο ενας και αν ηταν ελληνας ο αλλος...λες και ο ελληνας θα σε μαχαιρωσει πιο καθαρα απο τον αλλοδαπο που μπορει με το ιδιο μαχαιρι πριν μιση ωρα να ετρωγε μηλο η να εκοψε ψωμι..ελεος πια με την διακριση μεταξυ αλλοδαπων και ελληνων

3)εαν δεν κανουν τη δουλεια τους οι αστυνομικοι αυτο ειναι επειδη φταιτε εσεις και μονο εσεις...τι σημαινει οτι εβλεπε το ματσ ο μπατσος και ο φιλος καθοταν σαν το χανο και δεν ελεγε τιποτα?να παρει ενα τηλ τα καναλια να τους κανουν ρομπα μπας και κανουν κατι..και εγω χρειαστηκα αστυνομια και εγω τσαντιστηκα με το υφακι τους αλλα οταν "αγριεψα" και εγω και αρχισα να παιρνω δεξια και αριστερα τηλεφωνα αμεσως ο αστυνομικος μονο καφε δε με κερασε και αμεσως βρεθηκε ακρη..γιατι δεν ψαχνετε τα δικαιωματα σας δεν μπορω να καταλαβω???

4)επισης μην ξεχνας φιλε τζερι οτι οι τα ελληνικα μας μαργαριταρια παντα μα ΠΑΝΤΑ το παιζουν αλλοδαποι στην προφορα για να μην τους καταλαβουν...και εγω μπορω να μιλαω σαν αλλοδαπος..δεν θα με καταλαβεις καν οτι ειμαι ελληνας :lol:

5)και για να καταληξουμε , αντι να ανηγουν νηματα με χαζα περιστατικα καλα θα ειναι να εχουμε εξαντλησει οτι τροπος υπαρχει (αστυνομια,καναλια κλπ) και μετα να καθομαστε τωρα μια ομαδα 10 αργοσχολων και να ξυνουμε τα δαχτυλα μας στο πληκτρολογιο ...

καλη σας μερα:-)

Δημοσ.
1) το ιστολογιο του τζερι οντως οι περισσοτερες ειδησεις ειναι χαζες και γραμμενες με "κουτσομπολιστικο" υφος αλλα εχει και μερικες ενημερωτικες..το αν ειναι εμετικο το υφος του , "λαικιστικο" , μαιμουδιστικο κλπ δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια επιτροπη λογοκρισιας που να σβηνει τα ιστολογια που ειναι ηλιθια για μια χουφτα ατομων μιας και γιαυτο ειναι το νετ για να εκφραζει ο καθενας τις αποψεις του οπως και τα φορουμ..και εγω εχω τη γνωμη οτι ο τροπος γραφης σου φιλε λουσιφερ ειναι του στυλ "ο εξυπνακιας της παρεας" αλλα δεν σου ειπα τιποτα γιαυτο ετσι δεν ειναι?ουτε το δικο σου υφος μου αρεσει ουτε του τζερι και αυτο δεν ειναι σε ενα νημα και διο αλλα σχεδον σε ολα απαντας μονολεκτικα και παντα με περιττη εξυπναδα..οπως και εγω ωρες ωρες ειμαι εριστικος και γραφω "υπερβολικα" ωρες ωρες :-) αναλογως πως θα ξυπνησω το πρωι και πως θα γυρισω απο τη δουλεια

Δεν έχεις άδικο και προφανώς είναι τουλάχιστον θεμιτό να έχεις την άποψη που έχεις, πόσο μάλλον όταν ο αρμοδιότερος (εγώ!) συμφωνώ μαζί σου, νομίζω πως αν διάβαζα αυτά που γράφω από άλλον θα ήθελα να τον (με) σπάσω στο ξύλο. Το θέμα είναι πως α) εγώ μπορώ να γράφω σαν πίθηκος, ο πίθηκος δε μπορεί να γράφει σαν εξυπνάκιας και β) εγώ δεν παρουσίασα ποτέ τον εαυτό μου σαν επιλεκτικό ενημερωτικό μέσο. Φαντάσου να έβγαινα εγώ και να έλεγα πως, ξέρετε τι, όσα λέω, δεν είναι απλώς οι απόψεις μου, άλλοτε τεκμηριωμένες μα τις περισσότερες φορές ημι-επιχειρηματικές και λακωνικές, είναι αντικειμενικές θέσεις και όταν λέω πως η Γερμανία θα έπρεπε να έχει κερδίσει τον πόλεμο, αυτό φέρει ένα παραπάνω κύρος, γιατί φέρομαι ως επιλεκτικός ιστορικός κριτής. Έτσι και το μπλογκ αυτό, γραμμένο στο ύφος της εσπρέσσο, με τη μισή και πλέον ύλη να σχολιάζει αθλητικά θέματα, με ονόματα χωρών γραμμένα με μικρά και καθαρότατα υποκειμενική τοποθέτηση. Αν ήταν προσωπικό μπλογκ οκ, θα "διαφωνούσα", τώρα που παρουσιάζεται ως πηγή ενημέρωσης, ε όχι ρε φίλε, μεγάλη σέλα σε μικρό καλάμι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...