Προς το περιεχόμενο

Ληστεία στο ΤΡΑΜ...

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες τραμ προς Σύνταγμα κατά της δώδεκα τα μεσάνυχτα επιβιβάστηκε ένας φίλος μου από την στάση Αγία Φωτεινή με προορισμό την στάση του Νέου Κόσμου.

Το Τραμ ήτανε σχεδόν άδειο, εφτά άτομα σύνολο μαζί με τον φίλο μου.

Τον πλησιάζουν τέσσερα άτομα που ήταν παρέα μικρής ηλικίας 18 έως 20 να ήτανε.

Ένας από αυτούς βγάζει μαχαίρι και του το βάζει στο λαιμό λέγοντας του να τους δώσει ότι έχει....

Οι επιβάτες που ήταν μέσα δεν γύρισαν ούτε να κοιτάξουν!

Τους έδωσε ότι είχε μαζί του.(ευτυχώς δεν είχε πολλά 15 ευρώ)

Του πήραν τα τσιγάρα αλλά τον άφησαν να κρατήσει την SIM από το κινητό... (!?)

Αφού τα πήραν κατέβηκαν σαν κύριοι στην επόμενη στάση χωρίς να ασχοληθούν με κανέναν άλλο από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Εννοείτε πως μετά πήγε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και ανέφερε το συμβάν αλλά σίγα μην τους βρουν ποτέ...

Και μετά σου λέει ασφάλεια....

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πω...

Και κάποιοι νομίζουν ακόμα πως τέτοια πράγματα δε γίνονται εδώ.

Ληστεία από "συμμορία" πιτσιρικάδων μπροστά στα μάτια αδιάφορων συνεπιβατών.

Δημοσ.

Εντάξει κάποια στιγμή θα τους μαζέψουν λογικά αν το συνεχίσουν. Όπως και να έχει θα μπορούσαν να έχουν κάμερες τα τραμ αλλά φαντάζομαι θα ήταν παράνομο.

Δημοσ.

Του πήραν τα τσιγάρα αλλά τον άφησαν να κρατήσει την SIM από το κινητό... (!?)

Νεοι ανθρωοποι κι αυτοι, θα ξερουν ποσο χρησιμη ειναι η SIM. Σου λεει οκ να τον ληστεψω, αλλα μη του κανω και χαλαστρα με το μωρο.. Ας κρατησει τη ΣΙΜ να της στειλει κανα ΣΜΣ μολις γυρισει σπιτι.

Υποψιαζομαι οτι τη ΣΙΜ του τη δωσανε γτ λογω ημιμαθειας και οσων ακουνε απτα καναλια κατα καιρους (βλεπε Νικολουλη κ Ευαγγελατο) θα εχουν την εντυπωση οτι η εταιρεια μπορει να εντοπισει το στιγμα τους αν το κινητο εχει μεσα την καρτα ΣΙΜ. (αν ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο γινεται, αλλιως οχι).

Οσο για το υπολοιπο περιστατικο, στην Αθηνα εχει τυχει σε αρκετους κατι παρομοιο, ειδικα σε συνοικιες περιεργες. Στο τραμ μου κανει εντυπωση. Οσο για τουσ γυρω γυρω που δεν αντεδρασαν λογικο μου φαινεται. Και εγω αν εβλεπα μια παρεα νταγλαραδες με μαχαιρια δε θα εκανα τον ηρωα για 15 ευρω κ ενα κινητο ακομα και δικα μου να ηταν..Και 500 ευρω να μου κλεβανε, παλι την κοτα θα εκανα. Τρελος ειμαι να ριψοκινυνευσω τη ζωη μου για μερικα ευρω? Ποσο μαλλον οταν δεν ειναι καν δικα μου?

Αν παλι χωνοντουσαν αρκετοι τοτε ναι θα βοηθουσα και εγω, αλλα αποτι ειπες στο ΤΡΑΜ υπηρχε ελαχιστος κοσμος εκεινη την ωρα στο βαγονι.

Δημοσ.

Εμένα από όλοι την ιστορία μου άρεσε η στάση που είχαν τα δύο όργανα (γυναίκες και καλές μάλιστα) όταν κατέθετε ο φίλος μου για το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ήτανε λες και άκουγαν κάτι που το άκουγαν κάθε μέρα...

Και λέω και εγώ με το φτωχό μυαλό μου, αφού γνωρίζουν γενικά ότι συμβαίνουν συχνά τέτοια γεγονότα γιατί δεν κάνουν κάτι?

Μην απαντήσετε σε αυτό είναι γνωστή η απάντηση....

Δημοσ.

Μέρα μεσημέρι στην πετρούπολη είχαν κλέψει την τσάντα μιας φίλης μου, και επειδή την είχε περασμένη στην πλάτη την έσυραν στο δρόμο μέχρι να ελευθερωθεί η τσάντα.. Πάει μέσα στα αίματα μέσα στην αστυνομία και της το είπε ξεκάθαρα, μην ελπίζετε. Ασ'τα να πάνε. Κανείς δεν βγήκε καν στο μπαλκόνι, τίποτα.

Δημοσ.
Εμένα από όλοι την ιστορία μου άρεσε η στάση που είχαν τα δύο όργανα (γυναίκες και καλές μάλιστα) όταν κατέθετε ο φίλος μου για το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ήτανε λες και άκουγαν κάτι που το άκουγαν κάθε μέρα...

Και λέω και εγώ με το φτωχό μυαλό μου, αφού γνωρίζουν γενικά ότι συμβαίνουν συχνά τέτοια γεγονότα γιατί δεν κάνουν κάτι?

Μην απαντήσετε σε αυτό είναι γνωστή η απάντηση....

Λιγο offtopic αλλα μου θυμισες ενα περιστατικο που μου ειχε συμβει καιρο πριν,σπιτι ομως..Ελειπα κανα μηνα και με το που γυριζω σπιτι βλεπω κατω σπασμενα μπουκαλια,πατημασιες και αποτυπωματα απο παλαμη πανω στον παγκο της κουζινας με φορα απ'το παραθυρο προς τα μεσα.Δεν θα σταθω στο τι ειχε γινει ακριβως,δν εβγαλα και ακρη να σου πω την αληθεια αλλα επειδη εμενα και μονη μου και με ειχαν πρηξει οι δικοι μου να αναφερω το γεγονος στην αστυνομια,μηπως επαιρναν και κανα δαχτυλικο αποτυπωμα,ειπα και εγω να παω..Με το που μπαινω λοιπον,βλεπω τα φιλαρακια μας να βλεπουν ποδοσφαιρο.Περιττο να πω οτι οση ωρα του μιλουσα ο τυπος με εγραφε κανονικα και παρακολουθουσε το ματς,δεν καταλαβαινε καν τι του ελεγα και η τελευταια φραση του ηταν ''Χμμ,ναι μαλλον ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο,αν επαναληφθει θα δουμε τι θα κανουμε.'':X:X

Δημοσ.

Ενα πιστολι θα μας σωσει και θα καθαρίσει και η κοινωνια

2πλο καλο κανεις αμα το σκεφτες.

Αν οι η αστυνομια ειναι ανικανη πρεπει να παρουμε τα οπλα

Πες μας και τι εθνικοτητας ηταν οι δραστες!

http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_2069.html

Δημοσ.

Αλίμονο σε όσους κυκλοφορούν με μέσα μαζικής μεταφοράς πολύ πρωινές η βραδινές ώρες,αν όλα αυτά ισχύουν.

edit:Με το "αυτά" εννοώ όσα έγραψε ο topic starter,για να μην παρεξηγηθώ ε.

Δημοσ.
Ρε ηρεμήστε, προφανώς το τι εθνικότητας είναι το είπε ειρωνικά...

Αν πρόσεξες το Link που παραθέτει, δε νομίζω να το είπε ειρωνικά.

Δημοσ.

Προφανως αν σας εκοψε λιγο ηθελε να διαπιστωσει αν ηταν ιδιοι αυτοι στην ειδηση με αυτους που ετυχε στο παιδι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...