-aram- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καθαρόαιμο Μίνστερλαντερ (Μünsterländer) εμβολιασμένο - θηλυκό - 8 χρονών αναζητεί αντίστοιχο καθαρόαιμο αρσενικό προς δημιουργία απογόνων. Παρακαλώ μόνο απαντήσεις από Βόρεια Ελλάδα. όποιος έχει το "ύλικο", let me now about it και έπεται επικοινωνία. άντε ρε παιδιά γιατί τόσα χρόνια σύζηγος δεν έχει βρεθεί γαμ*το! δεν υπάρχει λειψανδρία σου λένε μετά...
rotten crusader Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πες μου μονο οτι είσαι ατριχη,Τέλος... Περα απο τη πλάκα,νομίζω οτι τα θυληκα ράτσας(για σκυλια επιδοσεων η τα ποιμενικα της αστυνομιας μιλάω) ζητουνται πολύ για ζευγαρωμα αρσενικου ιδίας ράτσας...ρώτα σε εκπαιδευτές σκύλων!
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 off topic... Διαβάζοντας τον τίτλο μου ήρθε το παρακάτω ανεκδοτάκι που είναι ψιλορατσιστικό για αυτό και το spoiler... - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no. I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast.
-aram- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πες μου μονο οτι είσαι ατριχη,Τέλος...Περα απο τη πλάκα,νομίζω οτι τα θυληκα ράτσας(για σκυλια επιδοσεων η τα ποιμενικα της αστυνομιας μιλάω) ζητουνται πολύ για ζευγαρωμα αρσενικου ιδίας ράτσας...ρώτα σε εκπαιδευτές σκύλων! white&brown doggie, smooth like velvet:-D είναι πρώτης τάξεως κυνηγετικό.μήπως έχεις link από σχετική σελίδα?γιατί εκπαιδευτής πρόχειρος μπαα...
-aram- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 off topic... Διαβάζοντας τον τίτλο μου ήρθε το παρακάτω ανεκδοτάκι που είναι ψιλορατσιστικό για αυτό και το spoiler... - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no. I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast. you'll burn in hell
rotten crusader Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Aπο ποια περιοχη εισαι να δω μηπως βρω κοντα σου τιποτα...
-aram- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ο σκύλος βρίσκεται Αλεξ/πολη.αλλά είναι κάτι παραπάνω απο πιθανόν να μην βρεις κάτι εκεί γύρω (....) Βόρεια Ελλάδα να είναι,Λάρισα βαρια βαρια. Ευχαριστώ!
adamakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 8 χρονων δεν ειναι λιγο μεγαλο για να ζευγαρωσει? ρωτα κανενα κτηνιατρο πρωτα ειναι κριμα να παθει καμια ζημια
matinaaaaaaaaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 γεια σας!! αρσενικο πεκινουα εμβολιασμενο ηλικιας 7 χρονων ψαχνει νυφη!!! αν εχετε πεκινουα θηλυκο και ειναι και στην αθηνα εποικηνωνειστε μαζι μου!!
mariafouli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας και απο μενα...εχω ενα αρσενικο κανις το οποιο αναζητει νυφουλα...εαν γνωριζεται κατι...ειναι μεσαιου μεγεθους αλλα επειδη ειναι λιγο κοντουλης μπορει να παει και με μικρου μεγεθους κανις....ευχαριστω πολυ!!!
elven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 επειδη ειναι λιγο κοντολης μπορει να παει και με μικρου μεγεθους κανις....ευχαριστω πολυ!!! σόρρυ ε αλλά να, μου ρθε στο bold λείπε ένα υ ή ένα ψω ;
Kapws Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σόρρυ ε αλλά να, μου ρθεστο bold λείπε ένα υ ή ένα ψω ; XAXaxAXAXaXAXAXA... Kλάιω..τί είπε το παιδί!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.