Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pro 2008

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εντελώς κουλό αυτό που έπαθα!Ξαφνικά δεν έχω καθόλου commentary!Ενώ χθες έπαιζα κανονικά,σήμερα πάω να παίξω και βουβός ο εκφωνητής!Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια!Τί να κάνω;;;

Δημοσ.
Είναι εντελώς κουλό αυτό που έπαθα!Ξαφνικά δεν έχω καθόλου commentary!Ενώ χθες έπαιζα κανονικά,σήμερα πάω να παίξω και βουβός ο εκφωνητής!Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια!Τί να κάνω;;;

Μπες στο sound settings και στην πρωτη επιλογη που σου δινει πατα yes!

Aν δεις εχει και 3 υποεπιλογες για το ποτε θες να μιλαει π.χ οταν η μπαλα παιζεται εντος μεγαλων περιοχων

Δημοσ.

Το έφτιαξα,δεν ήταν αυτό.Απλά πήρα χθες 5.1 ηχεία και το Pro δεν υποστηρίζει ήχο με 5.1.Πήγα στον Πίνακα Ελέγχου και από Ηχεία περιβάλλοντος 5.1 το έβαλα Στερεοφωνικά ηχεία και έφτιαξε.Άλλη μια βλακεία της KONAMI...

Δημοσ.

εμ κι εσυ δεν ειπες οτι πηρες καινουρια ηχεια?

Βασικα κι εγω εχω 5.1 αλλα δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα ουτε χρειαστηκε να το βαλω στο στερεοφωνικο ηχο!!!!

Δημοσ.

Μόλις τα έβαλα πάνω τα 5.1 ηχεία έπαιξε κανονικά όμως,σήμερα που το άνοιξα δεν ακουγόταν ο εκφωνητής!

Δημοσ.

Είχα πάθει το ίδιο στα καλά καθούμενα (Χωρις να έχω 5.1) και μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα μόνο με unistall/install ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...