fearwhatnow Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλα το gamespot εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Πανε να περασουν ενα πιο ειρωνικο και αυστηρο υφος στα reviews τους τελευταια αλλα το εχουν ξεφτιλισει με τα ratings που δινουν.Κριμα γιατι τους ψιλοεμπιστευομουν.Το ign,που και αυτο παραπαιει τελευταια,το δινει 7.6/10 που νομιζω ειναι αντικειμενικα εκει γυρω το παιχνιδι.Παντως για 4.5 δεν ειναι.
giorgos147 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλα το gamespot εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Πανε να περασουν ενα πιο ειρωνικο και αυστηρο υφος στα reviews τους τελευταια αλλα το εχουν ξεφτιλισει με τα ratings που δινουν.Κριμα γιατι τους ψιλοεμπιστευομουν.Το ign,που και αυτο παραπαιει τελευταια,το δινει 7.6/10 που νομιζω ειναι αντικειμενικα εκει γυρω το παιχνιδι.Παντως για 4.5 δεν ειναι. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει,μου φαίνεται απίθανο να έχει βγάλει η EA παιχνίδι με βαθμολογία 4,5.
Thanofski Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 καλα το ειδα και γω το review...πραγματικα απαραδεκτο και το θεμα ειναι οτι μπορει να αποτρεψει και κοσμο απο την αγορα του παιχνιδιου ενω στην πραγματικοτητα ειναι αξιολογο και εχει ενα τροπο να σε τραβαει.Οσο για τα ΤΟΣΑ πολλα bug που γραφουν εμενα προσωπικα δεν υπηρχε κατι που να ειδα και να με ξυνισε μεσα ειδικα τοσο που να με κανει να το κραξω τοσο ασχημα... Ειδικα το παιχνιδι ειναι οτι πρεπει εν αναμονη του Mafia ΙΙ... Πιστευω το Gamespot ειναι χιλιομετρα μακρυα απο τον ορο αντικειμενικοτητα πλεον
fearwhatnow Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το πρωτο το ειχα σουταρει στο 20λεπτο.Οποτε θα εκανα ανετα το ιδιο και σε αυτο.Ελα ομως που ειναι καλο το παιχνιδι..
john2gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Προσωπικά με κούρασε. Πολλά γραφικά bugs που δεν δικαιολογούνται για τίτλο του 2009, τραγικό ΑΙ, πρόβλημα στα game mechanics, lifeless cities (έχει κόσμο αλλά προσωπικά δεν μου μετέφερε την ζωντάνια μιας πόλης), οι μπάτσοι είναι για τα μπάζα, δεν μπορείς να μπεις σε όλα τα σπίτια και σε όσα μπορείς να μπεις είναι copy-paste τα rooms και γενικά από ένα σημείο και μετά καταντάει επαναλαμβανόμενο το όλο θέμα. Καποιές ιδέες του μου άρεσαν (πχ μου άρεσε η δυνατότητα να μπεις σε ένα σπίτι από διαφορετικά σημεία αναλόγως την ειδικότητα των συντρόφων σου). Αλλά γενικά μου φαίνεται soulless το παιχνίδι.
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το eurogamer που είναι γενικά αυστηρό στις κριτικές του του έβαλε 4/10 http://www.eurogamer.net/articles/the-godfather-ii-review
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Και μενα μου ρχετε σε ~2μερες...Ειχα κολλησει ασχημα με το πρωτο,κυριως με το feeling που σου εδινε το παιχνιδι. Αν και το φοβαμαι λιγο το καινουργιο μηπως μου φανει εκτος context... Λετε να το παιζει σε ολα low μια hd2400 καρτουλα που εχω στο λαπτοπ? Αν και εχω διαβασει min specs 6800,αλλα παντα παιζουν λιγο αυτα.. Operating System Windows XP (SP2) or Windows Vista CPU Intel Pentium 4 2.8 GHz or AMD 64 3000+ processor Memory 1 GB (2 GB for Vista) Hard Drive Space 9 GB of free space Graphics Hardware 256 MB video card with Shader 3.0 (Nvidia GeForce 7800 GT or ATI Radeon X1600 Pro) Sound Hardware DirectX 9.0c compliant card Τελικα παιζει μια χαρα στην hd2400 (με c2d T5550) με low-mid settings....
geovala Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 πολύ καλή υπόθεση αλλά κουραστικό gameplay.Σύγουρα η ΕΑ το έφτιαξε στα γρήγορα για να προλάβει την 2Κ (ΜAFIA II)
nikosl Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 To τερμάτισα, μιλάμε εκπληκτικό story και γενικότερο concept, αλλά δυστυχώς έχασε από το άθλιο οδηγικό μοντέλο καθώς και από τα κακιστης ποιότητας textures που δεν αρμόζουν σε παιχνίδι 2009 (μάλλον για παιχνίδι του 2004 θα το έλεγα) αλλά και το ελλειπέστατο μοντέλο φυσικής. Δεν υπάρχει βαρύτητα σε αυτό το παιχνίδι.
screenshot Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Το πρωτο το ειχα σουταρει στο 20λεπτο.Οποτε θα εκανα ανετα το ιδιο και σε αυτο.Ελα ομως που ειναι καλο το παιχνιδι.. Θα αστειευεσαι, το πρωτο ηταν θεϊκο. Επρεπε να το δοκιμασεις περισσοτερο απο 20'... Για το 2 εχω ακουσει κακες κριτικες αλλα θελω να το τσεκαρω. (για το Gamespot που ειπατε πρεπει να σημειωθει οτι και οι χρηστες του εχουν αναλογα χαμηλο βαθμο!) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:17 ---------- Με την ευκαιρια. μπορει να βοηθησει κανεις στο ΙΙ? Στην πρωτη αποστολη που παω, μαλλον στους Ροζατο brothers, καπου σε ενα κουτι της ΔΕΗ μου δειχνει μια πενσα... Πως τη χρησιμοποιω αυτη τη πενσα?...
giorgos147 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ΔΕΗ μου δειχνει μια πενσα... Πως τη χρησιμοποιω αυτη τη πενσα?... Πρέπει να βάλεις στην...φαμίλια... Άτομο με αυτή την ειδικότητα. Θα έχει την ειδικοτητα αυτη αν δεις άτομο το οποίο έχει πάνω απο το κεφάλι του μια πένσα
screenshot Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Σιγουρα? Δηλαδη θα γυρισω πισω και θα ψαξω να βρω εναν μπραβο που εχει πενσα?...
panos2171 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Υπαρχει καποιο προβλημα με την καμερα του παιχνιδιου????Γυρναει συνεχεια γυρω γυρω σα να κουναω το ποντικι ενω εγω δεν κανω τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.