Προς το περιεχόμενο

The Godfather II

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι πάντως,ότι στην κορυφή της ιεραρχείας βρίσκονται τα Gtas και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα(μας πως τα λέω ετσι :P)

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σύμφωνο το GTA είναι κορυφή στο Xbox360 όχι στο pc, τουλάχιστον για αυτό το game δεν έφαγα 3 ώρες ώστε να βρω τα κατάλληλα settings για να το play με 25 fps. Μια χαρά είναι το game και φυσικά καλύτερο από το πρώτο, το πρώτο ήταν συνεχεια το ίδιο πράγμα, αυτό έχει παρα πολλά πράγματα να κανεις.

Δημοσ.
Σύμφωνο το GTA είναι κορυφή στο Xbox360 όχι στο pc, τουλάχιστον για αυτό το game δεν έφαγα 3 ώρες ώστε να βρω τα κατάλληλα settings για να το play με 25 fps. Μια χαρά είναι το game και φυσικά καλύτερο από το πρώτο, το πρώτο ήταν συνεχεια το ίδιο πράγμα, αυτό έχει παρα πολλά πράγματα να κανεις.

Ριλι;Αντε να βγει να το δω και αυτό(πότε θα βγει όμως και αυτό που θέλω πολύ;;Για το call of juarez μιλάω :-))

Δημοσ.

Και μενα μου ρχετε σε ~2μερες...

Ειχα κολλησει ασχημα με το πρωτο,κυριως με το feeling που σου εδινε το παιχνιδι.

Αν και το φοβαμαι λιγο το καινουργιο μηπως μου φανει εκτος context...

Παιδιά όσοι το παίξατε είναι "βαρύ" ή παίζει και σε πιo "ταπεινά :p" pc ??

Λετε να το παιζει σε ολα low μια hd2400 καρτουλα που εχω στο λαπτοπ?

Αν και εχω διαβασει min specs 6800,αλλα παντα παιζουν λιγο αυτα..

Δημοσ.

Είναι η αίσθηση μου ή τα γραφικά είναι επιεικώς άθλια; Και δεν μιλάω για τα κτίρια εσωτερικά, αλλά για τα πάντα. Αυτοκίνητα, κόσμος στους δρόμους κτλ.

Εχω την εντύπωση ότι του 1ου ήταν πολύ καλύτερα.

Και το χειρότερο για μένα, δεν μου άρεσε το shooting system. Αυτό που υπήρχε στο 1ο, με το lock που έκανε το όπλο στον αντίπαλο, μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Εδώ με το λίγο που ασχολήθηκα, νομίζω ότι δεν υπάρχει :mad:

Παιδιά όσοι το παίξατε είναι "βαρύ" ή παίζει και σε πιo "ταπεινά :p" pc ??

Και μενα μου ρχετε σε ~2μερες...

Ειχα κολλησει ασχημα με το πρωτο,κυριως με το feeling που σου εδινε το παιχνιδι.

Αν και το φοβαμαι λιγο το καινουργιο μηπως μου φανει εκτος context...

Λετε να το παιζει σε ολα low μια hd2400 καρτουλα που εχω στο λαπτοπ?

Αν και εχω διαβασει min specs 6800,αλλα παντα παιζουν λιγο αυτα..

Operating System Windows XP (SP2) or Windows Vista

CPU Intel Pentium 4 2.8 GHz or AMD 64 3000+ processor

Memory 1 GB (2 GB for Vista)

Hard Drive Space 9 GB of free space

Graphics Hardware 256 MB video card with Shader 3.0

(Nvidia GeForce 7800 GT or ATI Radeon X1600 Pro)

Sound Hardware DirectX 9.0c compliant card

Δημοσ.

Τα γραφικά του σίγουρα δεν είναι απίστευτα αλλα με καμια περίπτωση δεν είναι αθλια και φυσικά είναι καλύτερα από το πρώτο, και sorry κιόλας αλλα shooting system με lock?!? Ποιος ο λόγος όταν έχεις mouse, lol!

Από εκεί και πέρα τα graphs του είναι έτσι επειδή η EA λογικά ήθελε ένα game ώστε να παίζει σε όλα τα pc καλά και όχι να βαράμε αναβαθμίσεις για κάθε game που βγαίνει.

Δημοσ.

Πολύ Pop-Up, τραγικό LOD και η λεπτομέρεια των σκιών suck-άρει (ειδικά το LOD στις σκιές είναι άθλιο μιας και χορεύουν συρτάκι στα μακρινά αντικείμενα). At least ας είχαμε sliders ρε γμτ. Επίσης τα textures του πρώτου μέρους (που το είδα χθες στο X360) μου φάνηκαν καλύτερα.

Τα σημεία στα οποία υπερέχει ξεκάθαρα το Godfather2 είναι τα post-process effects, ο φωτισμός γενικότερα και το polygon count των βασικών χαρακτήρων (και τα δευτερεύοντα αντικείμενα έχουν λίγα παραπάνω πολύγωνα αλλά δεν είναι τόσο δραματική η διαφορά).

Δημοσ.

Προς το παρον εχει ενδιαφερον το παιχνιδακι, αν και κατι μου λεει πως θα πεσει κι αυτο στη μονοτονια του πρωτου. Τα γραφικα δεν ειναι αθλια αλλα θα τα ελεγα αστεια για τα δεδομενα της εποχης.

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που γινεται η συγκριση με το gta4.καλα οταν βγηκε το gta4 οι 8 στους 10 δεν γκρινιαζατε για το παιχνιδι και ταχα ποσο unoptimized ειναι?τι εγινε ξαφνικα?εγινε classic το gta4?ή επεσαν φραγκα για αναβαθμιση?

εχεις δει κατι αντιστοιχο τεχνολογικα σε συνδιασμο με το gameplay ;

μετα τα Patchakia Παιζεται αρκετα ανετα οποτε δεν μπορουμε να κραξουμε πλεον...

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτά τα honors τι είναι και πως γίνονται; Ρωτάω γιατί είναι απαραίτητα για να ανέβουν κατηγορία για τα όπλα οι δικοί σου.

Δημοσ.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) and Paramount Digital Entertainment today announced the arrival of The Godfather® II videogame in stores now in North America for the Xbox 360® videogame and entertainment system, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, and PC. The game will be available on April 10th in Europe.

The Godfather II is the sequel to the multi-platinum hit The Godfather The Game and has earned a perfect 5 out of 5 from GamePro magazine. GamePro calls the game “…criminally addictive” and “...the experience by which other crime games must be judged."

“The Godfather II offers players the ultimate fantasy of being a Don - of finally being the guy who calls all the shots for the family,” says Executive Producer Hunter Smith. “By combining the strategic gameplay of thinking like a Don through the 'Don's View', with our intense, visceral 'Blackhand' combat, we are focusing on the game at the root of the Godfather franchise, the game of organized crime. In essence, we're creating a new niche in the open-world genre and are really excited to see how players will build their families and customize their own experience in both the single player campaign and multiplayer battles.”

The Godfather II takes all of the drama, action and family values from the classic Godfather films and brings them into an interactive experience. This means that players have to build and invest in their family, manage their rackets, takeover crime rings and even reach out to corrupt officials – all through the revolutionary Don’s View. The Don’s View is a 3D display of the player’s criminal empire and family tree, offering a birds-eye view of all three cities to better coordinate their take-down strategies, plan hits on rival made men, attack enemy compounds, and much more. As a Don in the Corleone family, The Godfather II puts the control in the players’ hands and allows them to live in the Godfather universe while creating their own story of deception, betrayal, and conquest in a 1960’s organized crime world.

Developed at the EA Redwood Stores studio, The Godfather II is rated M for Mature by the ESRB and 18+ for PEGI. The Godfather II will be available on the Xbox 360, PLAYSTATION 3 and on PC.

For more information about The Godfather franchise, please visit http://godfather2.ea.com and/or the EA press website at http://info.ea.com.

Δημοσ.

Είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο. Τουλάχιστον πέρα από τα πιστολίδια έχει κάποια στοιχεία RTS που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Οι online δυνατότητες φαίνονται ενδιαφέρουσες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...