kostacurtas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 The Godfather II to Get Free New Multiplayer Mode At Launch The new Don Control mode will be available as a free downloadable patch right when the game releases. Don Control takes the “Think Like a Don” strategic gameplay into an online environment and allows players to build a family, command them in battle and view the action from a bird’s eye view above. Don Control introduces an additional layer of gameplay on top of the four multiplayer modes and six maps already available in the game and invites players to compete to see who is the ultimate Don of Dons. Players can now challenge one another in 16-player battles for their in-game currency from the single-player game. As a Don online, players can recruit others to join their family by giving them a cut of the profits. But if a player loses as Don, the in-game currency they wagered will be removed in their single-player campaign and their empire can come crumbling down.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ....Released 2009-04-02 21:50:10 6.36GB...
dp@pa Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδια, αξιο!, ελιωσα χτες, πολυ ποιο καλυτερο απο το πρωτο!...εχει πολυ ενδιαφερον, και εχει πολλυ πραμα!...Θεικο το παιχνιδακι! μου αρεσε...και επισης, εχει αρκετο naked υλικο
fearwhatnow Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ειναι καλο?Το πρωτο το ειχα στειλει στο πρωτο 15λεπτο.Βελτιωσαν καθολου τα γραφικα ή ειναι ps2 παλι?
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδια, αξιο!, ελιωσα χτες, πολυ ποιο καλυτερο απο το πρωτο!...εχει πολυ ενδιαφερον, και εχει πολλυ πραμα!...Θεικο το παιχνιδακι! μου αρεσε...και επισης, εχει αρκετο naked υλικο το 1 ηταν οντος πατατα...αλλα αυτο που θα ειχε αξια για μενα (προσωπικα) ειναι αν μπορει να σταθει εστω και λιγο διπλα στο gta4 τι ειπες ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 τι ειπες ; Naked υλικό! Πάλι θα γκρινιάζουν οι "άγιοι" δημοσιογράφοι ότι τέτοια παιχνίδια είναι πορνογραφικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Yap the game is much better από to προηγούμενο for sure...
Olorin Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Yap the game is much better από to προηγούμενο for sure... Σίγουρα είναι καλύτερο από το πρώτο... Από εκεί και πέρα, για να γλιτώσει τη σύγκριση με τα πιο γνωστά sandbox games και δη με το GTA IV, προσπαθεί να προβάλλει τα νέα στοιχεία και γενικότερα τον πιο στρατηγικό τόνο που φέρνει μαζί του. Έχει κάποια ενδιαφέροντα RPG και Strategy στοιχεία που του δίνουν μια πιο πρωτότυπη αίσθηση, αλλά ορισμένες φορές το κεντρικό gameplay φαντάζει φτωχό... Παράλληλα, τα γραφικά θυμίζουν άλλες εποχές και οι χώροι (ειδικά οι εσωτερικοί) είναι κακοσχεδιασμένοι...
akiss Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 συγνωμη που το λεω, αλλα μου αρεσε πολυ περισσοτερο το προηγουμενο..αυτο δεν μου αρεσει καθολου.
explorer21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παιδιά όσοι το παίξατε είναι "βαρύ" ή παίζει και σε πιo "ταπεινά :p" pc ??
SomeRandomGuy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εμένα πάλι μου είχε αρέσει πολύ το 1ο. Το είχα τελειώσει κανα 3 φορές και είχα περάσει πολλές ώρες ολοκληρώνοντας τις εξτρά αποστολές κτλ.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που γινεται η συγκριση με το gta4.καλα οταν βγηκε το gta4 οι 8 στους 10 δεν γκρινιαζατε για το παιχνιδι και ταχα ποσο unoptimized ειναι?τι εγινε ξαφνικα?εγινε classic το gta4?ή επεσαν φραγκα για αναβαθμιση?
Thanofski Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 εμενα παλι δεν με ενθουσιασε...τον χειρισμο του τον βρισκω καπως...στο 1 ηταν πιο tight τα controls και γενικα ο τροπος που κινηται ο παιχτης μου φαινεται πολυ χειροτερος απο το πρωτο...Τωρα το ολο στρατηγικο κομματι δεν εχω προλαβει να το δω πολυ αλλα και παλι τα front extortions κλπ που υπηρχαν στο 1 μου ηταν αρκετα...
dkmaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πάντως έχω την αίσθηση πως γίνεται άδικα σύγκριση με το GTA IV και ειδικά η έκδοση για το Pc που ήταν κάκιστο inport. Αλλά όποιο παιχνίδι με αμάξια και μπουνίδια βγαίνει θα συγκρίνεται με το GTA; Νομίζω πως είναι άδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.