Προς το περιεχόμενο

Μετεκπαιδευση στον στρατο

isim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα προστιμο.

αλλα εαν πας και τους πεις οτι τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια,καλοκαιριατικα μετεκπαιδευση?θελω να παω Μυκονο!!

θα σε καταλαβουν:-D

δεν ειναι τιποτα σαν διακοπες θα σου φανουν.αν ειναι και σε κανενα νησακι ακομα καλυτερα.

Δες και τον φιλο μας, μια χαρα φαινεται να περναει,χαμογελαστος-χαμογελαστος ειναι

ArmySquirrel.jpg

Δημοσ.

3 φορες με εχουν καλεσει, πηγαινα κατα τις 9 το πρωι και στις 1-2 το μεσημερι ειχα γυρισει στη δουλεια.

4-5 μερες υποθεση. Aν ειναι εκτος πολης, θα παρεις αδειουλα αγραφη και πληρωμενη.

Θεωρητικα υπαρχουν κυρωσεις αν δεν πας.

no big deal...

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ απολύομαι την Τρίτη και είχα στο μυαλό μου να παραστήσω ότι δε συνέβη ποτέ αυτή η περίοδος της μη-ζωής μου. Τώρα μου λέτε ότι υπάρχει πιθανότητα να με ξαναενοχλήσουν; Θα βγω στους δρόμους με πανό! Έλεος πιά!

Δημοσ.

@poscaman:

Σε καλούν για μερικές μέρες για επανεκπαίδευση και καλά.

Από ό,τι θυμάμαι αν έχεις λευκό "απολυτήριο" δεν κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο.

Όπως κι αν είσαι ΣΤΡ(ΠΖ) τυφεκιοφόρος, δε νομίζω να υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

Θυμάμαι κάτι τέτοιους τύπους που χαν έρθει όταν ήμουν μέσα με μούσια παπά και ξεκούμπωτες παραλλαγές :P

Δημοσ.

Πριν κανένα χρόνο με είχαν καλέσει καθώς κι όλη τη σειρά μου ΔΕΑ(ΤΧ) στη Λάρισα. Καπάκι έγιναν οι εκλογές και πήραν την μάνα μου τηλέφωνο και είπαν ότι αναβάλλεται (αν και δεν ήρθε ποτέ χαρτί όπως είπαν). Το ίδιο μου είπαν και από το 303 ΠΕΒ που είχα πάρει τηλέφωνο. Αμέσως μετά αναβλήθηκαν όλες οι μετεκπαιδεύσεις επ' αόριστον ... λόγω της συμμετοχής του στρατού στην αποκατάσταση των ζημιών από τις φωτιές.

Να υποθέσω ότι ξαναρχίσαν οι μετεκπαιδέυσεις και να περιμένω σιγά σιγά χαρτί κι εγώ ?

Δημοσ.

Στην περιπτωση μου, η ολη ιστορια ηταν να μας ενημερωσουν για το που παμε και τι κανουμε σε περιπτωση επιστρατευσης. Ακριβως ομως. Βημα προς βημα, μεχρι και το χαντακι που θα χωθω υπερασπιζομενος τα πατρια μεχρι τελευταιας ρανιδας μπλαμπλα... Μου αλλαξαν ειδικοτητα και μου ειπαν σε ποια μοναδα του ΝΑΤΟ θα ανηκω, που θα παω και τι θα κανω (σχετικα με επικοινωνιες, παρα το οτι δεν ημουν στις Διαβ. αρχικα, αλλα μαλλον αξιολογησαν καποιες απο τις γνωσεις μου).

Κουφια η ωρα, αν γινει κατι, εχω μια καλη ιδεα στο μυαλο μου τι θα κανω μεσα στο χαος. (Σε αντιθεση με το φιασκο της επιστρατευσης του '74 που μου ελεγε ο πατερας μου τουλαχιστον...:rolleyes:)

Αυτα τις δυσκολες ωρες μετα την 9/11. Απο τοτε δεν με καλεσαν ξανα.

Συμπεριφορα αψογη, μας μιλουσαν στον πληθυντικο (δεν υπηρχε ατομο κατω απο .αντα αλλωστε), club sandwitch & soft drinks, μεριμνα για το που θα διανυκτερευσουν αυτοι που ειχαν ερθει απο αλλες πολεις και δεν ηθελαν να μεινουν μεσα κλπ... Και οπως ειπα το μεσημερι ειχαμε τελειωσει.

Impressed! :whistle:

Δεν ηταν λοιπον εντελως χαμενες ωρες και μου εκανε εντυπωση η οργανωση και το γεγονος οτι... υπαρχει σχεδιο! (εστω). :whistle:

Δημοσ.

Σαν μαύρος έχω πάει 2 φορές μέχρι τώρα επίστρατος και να σας πω την αλήθεια δεν θα με χαλούσε να ξαναπήγαινα ακόμη μία.

Εχω πάει μια φορά σε άσκηση "ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ" για τους γνώστες των τεθωρακισμένων και ήμουν μαζί με κάτι άλλες ντακότες(συνάδερφοι επίστρατοι) εκεί για υποστήριξη.9 μέρες τα @@υναμε κανονικά.

Απο τα σκοινάκια στο ΚΨΜ και απο εκεί πάλι πίσω.Κάποια απο τις τελευταίες μέρες κάναμε και τσιμπούσι.Είχε ένα χωριό εκεί κοντά που γινόταν η άσκηση και έτσι κάτι καλά παιδάκια κάνανε κονέ και ένας τυπάς μας έφερε το βράδυ απο σουβλάκια ρετσίνες και ότι άλλο φαντάζεστε.

Λίγο πίκρα το γεγονός ότι μας χρεώσανε όπλο και ρουχισμό.

Την δεύτερη φορά ήταν ακόμη ποιό ρέκλα...

5 μέρες εκπαίδευση στην μονάδα απο όπου είχα απολυθεί.

Το πρωί κατα τις 9 μέσα και την κοπανούσαμε κατα τις 12μισι-1.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βολή με G3 κάποιες μέρες κάτι το οποίο σε γενικές γραμμές απόφυγα μιας και ήταν νοέμβριος και η υγρασία ήταν απίστευτη.

Είπαμε τα φάγαμε μια φορά που είμασταν φαντάροι, δεν θα τα ξαναφάμε και τώρα που είμαστε πολίτες.

Πάντως μου είχε κάτσει λουκούμι.Πάνω που ήθελα άδεια να πάρω και δεν μπορούσα ως απο μηχανής θεός η άδεια εμφανίστηκε μπροστά μου.

Επίσης μου είχε μείνει άχτι να πάω μια φορά αξύριστος κτλ χωρίς να μου πούνε το παραμικρό.Να η ευκαιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...