livewire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Βαβούρα ρε μ@@|\|ηά! Περιοδικό για έξυπνα τυπάκια...
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Βαβούρα ρε μ@@|\|ηά! Περιοδικό για έξυπνα τυπάκια... OMG Τι βαβούρα ρε; Πωπωωωωωωωω Έχω άπειρα random τεύχη απο βαβούρα... Τα έσπαγε, και κάποια strip ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή τους τότε (με πάρα πολλές μούφες ενδιάμεσα)
Str Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 http://www.ebike.gr sience national geographic και παλιοτερα πολλα πισο-περιοδικα
kirimis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 1) 4ΤΡΟΧΟΙ 2) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 3) ΠΤΗΣΗ 4) FLIGHT INTERNATIONAL 5) The Economist Αυτα σε τακτική βάση...
anterovgaltis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Παλιοτερα συνδρομητης του ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ τωρα αγοραζω kαπου καπου το METAL HAMMER! Βεβαια κατα καιρους εχω αγορασει αρκετα. Δεν ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες των περιοδικων (σε συναρτηση παντα με την ποιοτητα τους αλλα και την ποσοτητα των θεματων τους)? Νομιζω οτι τωρα που με το INTERNET βρισκεις τα παντα πρεπει να ανεβασουν τα στανταρ τους για να συνεχισουν να υπαρχουν
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Για την ακρίβεια το μέταλ χάμερ δεν είναι απλώς ακριβό, θα έπρεπε να πληρώνει φόρο αξιοπρέπειας ανά τεύχος για να εκδίδεται.
soturin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 κανένα... το RAM μου άρεσε κάποτε, μέχρι έγινε τόσο ΓΤΠΚ που ούτε για το θρόνο δεν κάνει πλέον... μμμμμ.... ακατάδεχτε εγώ δεν παίρνω αλλά στηρίζω με τη δύναμη του μυαλού το Κυνηγεσία και Κυνοφιλία, το κορυφαίο κυνηγετικό περιοδικό της ευρώπης απορία αν νεκροφιλία είναι να θες να απαυτώνεις νεκρούς, και παιδοφιλία παιδια... τότε κυνοφιλία? αντίστοιχα παραμένει το ανησυχητικό δίπολο λυκόσκυλο - τσοπανόσκυλο
Null_Hypothesis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιδιά, μιας και το θέμα είναι σχετικό, δείτε αυτήν την ιστοσελίδα και πείτε μου την γνώμη σας. Είναι σχετικά καινούρια αλλά από τον άλλο μήνα θα βάλω και άλλα περιοδικά. Ευχαριστώ!!http://www.e-periptero.gr Bookmarked κι από μένα =)
iwannam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Focus, Science Illustrated,για να μαθαινουμε, κομιξ, μην ξεχναμε κ τα παιδικα μας χρονια, κ στην χειροτερη περιπτωση κ το κοσμοπολιταν, παλι για να μαθαινουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.