SavvasE******* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εμενα το games και το Playstation 2(Το οποιο δεν μαζευω αλλο!). Ενος φιλου μου το Κ[2].Το games μου αρεσει γιατι εχει cheats και γραφει διαφορα για τα καινουρια παιχνιδια.Το Playstation 2 μου αρεσε γιατι εχει demos.Μεθαυριο θα παρω το επομενο ταυχος του games και προσφατα πηρα το ετησιο περιοδικο του με τα cheats.(Πολυ cool περιοδικο)Πειτε και εσεις το αγαπημενο σας περιοδικο,γιατι ειναι,πιο τευχος του αγορασατε προσφατα και γιατι σας αρεσει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αλλο ενα επικο thread γεννιεται... Σαββα παλι εδω βρε?
SavvasE******* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι,ειπα να μην κανω αλλο παραξενες ερωτησεις!
iNorganic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 1300*2 το t3h best περιοδικο κ το ''Ψάρεμα και Φουσκωτό ''
dreez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το pc magazine και το Power techniques!το power το παιρνω εδω και 5-6 χρονια!το pc magazine κανα 2χρονο μονο :-D:-D
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το PIXEL όταν έβγαινε. και το EXPERIMENT όταν έβγαινε.
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το Μπλεκ πριν καμιά 20αριά χρόνια. Το Millenium πριν καμιά 10αριά χρόνια - όταν έβγαινε. Το PC Master πριν κανα 5άρι χρόνια. Τώρα έχω DSL :> Μάλλον απάντησα "ποια περιοδικά μου άρεσαν".
nik1992 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 mens health - computeractive - pcworld - modauto
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καποιος να πει και λογο; Φαντάζομαι γιατί μας αρέσει/άρεσε η θεματολογία τους;
alchemist125 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδιά, μιας και το θέμα είναι σχετικό, δείτε αυτήν την ιστοσελίδα και πείτε μου την γνώμη σας. Είναι σχετικά καινούρια αλλά από τον άλλο μήνα θα βάλω και άλλα περιοδικά. Ευχαριστώ!! http://www.e-periptero.gr
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδιά, μιας και το θέμα είναι σχετικό, δείτε αυτήν την ιστοσελίδα και πείτε μου την γνώμη σας. Είναι σχετικά καινούρια αλλά από τον άλλο μήνα θα βάλω και άλλα περιοδικά. Ευχαριστώ!!http://www.e-periptero.gr Πολυ καλη προσπαθεια φιλε και μπραβο. Bookmarked Τετοιες κινησεις με κανουν να νιωθω οτι τελικως υπαρχουν ατομα στη χωρα αυτη που βαζουν ενα μικρο λιθαρακι για να ξεκολησουμε απο την εποχη των δεινοσαυρων. Keep up the good work.
alchemist125 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πολυ καλη προσπαθεια φιλε και μπραβο. Bookmarked Τετοιες κινησεις με κανουν να νιωθω οτι τελικως υπαρχουν ατομα στη χωρα αυτη που βαζουν ενα μικρο λιθαρακι για να ξεκολησουμε απο την εποχη των δεινοσαυρων. Keep up the good work. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Θα προσπαθήσω να προσφέρω ακόμα περισσότερα.
SavvasE******* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Θα εμπαινα αλλα εχω ενα κακο προαισθημα οτι δεν πρεπι.Δικιο εχω ή οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.