makisss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδιά,τί παιχνίδια έχετε να προτείνετε με θέμα την Αρχαία Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
makisss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όντως το έχω παίξει και είναι πολύ καλό.Κανένα άλλο;
makisss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το έχω παίξει και αυτό αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.
mihalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 παλιά έπαιζα το zeus-master of olympus και μου άρεσε πολύ...Δυστυχώς έχει μεγάλη ηλικία και μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει κάποια καινούρια έκδοση. Με ΧΡ έπαιζε τώρα με βίστα ποιος ξέρει....
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Κανένα Age of Empires; Νομίζω κάποιο expansion του 3 είχε και κάτι αρχαιοελληνικά μυθικά πλάσματα (εκτός από Έλληνες).
mihalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το ΑΟΕ ΙΙΙ δεν είχε έλληνες μέσα δυστυχώς....Το πρώτο εξπανσιον είχε ινδιάνους και το δεύτερο αν δεν σφάλλω προσθέτει ασιάτες στους υπαρχοντες ευρωπαίους και τούρκους
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σίγουρος; Εγώ γιατί θυμάμαι πως μιλούσαν και (σπαστά) ελληνικά; Εκτός κι αν το Age of mythology (που εννοούσα πιο πάνω, όπως ο είπε vagsai) δεν είναι κάποιο expansion του AoE. edit: @#14,15 ΟΚ με πείσατε
makisss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το Age of Mythology δεν είναι expansion του Age of Empires απλά το έχουν φτιάξει οι δημιουργοί του Age of Empires.Αναμένω με υπομονή το Rise of the Argonauts αν και θα είναι RPG και όχι στρατηγικής.
LuxJaja Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 τα Age of Empire και το Age of Mythology είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. άμα θες κάτι στρατηγικής με αρχαίους Έλληνες, πραγματικής εποχής τότε το καλύτερο που θα σου πρότεινα θα ήταν το Rome: Total War.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.