alt10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 καλησπερα, για λιγγες μερες θα χρειαστει να μετακινηθω σε αλλο σπιτι επειδη εγω το βαφω το αλλο σπιτι εχει νετ απο οτε και εγω απο hol γινεται να παω με το μοντεμ μου και τα στοιχεια συνδρομης απο hol και να εχω νετ ??? και τα 2 σπιτι εχουν dsl.... Ευχαριστω....);)
μανος2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 καλησπερα, για λιγγες μερες θα χρειαστει να μετακινηθω σε αλλο σπιτι επειδη εγω το βαφω το αλλο σπιτι εχει νετ απο οτε και εγω απο hol γινεται να παω με το μοντεμ μου και τα στοιχεια συνδρομης απο hol και να εχω νετ ??? και τα 2 σπιτι εχουν dsl.... Ευχαριστω....);) Αν είσαι από ιδιόκτητο της hol δεν γίνεται.
Mystirios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε να κολλήσεις στο username τη κατάληξη των ΑΡΥΣ της HOL.
Crazy Priest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε να κολλήσεις στο username τη κατάληξη των ΑΡΥΣ της HOL. hol:[email protected] ας πούμε??? Δε νομίζω....Το ένα σπίτι κοιτάει dslam OTE και το άλλο HOL. Όσο για το router. OXI. To Hol router είναι ρυθμισμένο να παίζει με PPPoE/LLC και του ΟΤΕ με PPPoA/VC Mux Μπορείς να μπεις με [email protected] και pass μέσω dial-up από τον άλλον (αν μπορεί να κάνει dial-up)
gherudos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γίνεται,κι εγώ χρησιμοποιώ μια forthnet 2play στο σπίτι που έχω την Altec(λόγω προβλημάτων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.