mouchlas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλημερα.Εχω ενα P4 2.53 και μια καρτα γραφικων 7600GS.Η απορια μου ειναι αν αντικαταστησω την παλια CRT μου με μια καινουργια αξιζει να παω σε μια καλη οθονη οπως η αγαπημενη του forum SAMSUNG 2232 bw ή να προτιμησω μια οθονη με μικροτερη αναλυση και μικροτερο μεγεθος.Αν εχετε καποια προταση για μια τετοια οθονη θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 με την τιμή που έχει η συγκεκριμένη οθόνη είναι πραγματικά κρίμα να πας σε μικρότερη, άσε που μπορείς να την κρατήσεις για το επόμενο pc από την άλλη βέβαια να ξέρεις ότι η κάρτα γραφικών σου θα τα βρει σκούρα στα παιχνίδια σε ανάλυση 1680χ1050...
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Λέγοντας "σκούρα" ο ThReSh, φαντάζομαι εννοεί κάτι τέτοιο: Πάντως όπως και να χει, συμφωνώ για την αγορά της Samsung. Ακόμα και μια ταινία να δεις θα σε αποζημιώσει
mouchlas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν η οθονη δουλευει μονο σε αυτη την αναλυση.Αν οχι τοτε σε χαμηλοτερη αναλυση η εικονα θα πιανει ολο το ευρος της οθονης;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ναι δουλεύει και σε χαμηλότερη αλλά δεν αξίζει να παίζεις σε χαμηλότερη ανάλυση...χαλάει η ευκρίνεια η γεομετρία κτλπ κτλπ για αυτό όλοι προτείνουν native αναλύσεις σε TFT
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δουλεύει και σε μικρότερες κανονικά. Και καλύπτει όλη την οθόνη. Απλά στις TFT καλό είναι να τις λειτουργείς στη native ανάλυσή τους για να μην έχεις πτώση στην ποιότητα. Τώρα το κατά πόσο θα σε πειράξει/δεις εσύ αυτή την πτώση, δεν ξέρω
mouchlas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μαλλον σας εχω ζαλισει με τις ερωτησεις μου.Πρεπει να σας πω οτι το συστημα το εχω πασαρει στον αδερφο μου κυριως για "κατεβαστηρι" και για κανενα παιχνιδι καθως εγω θα παρω καινουργιο.Γι αυτο ισως να ειναι καπως υπερβολικη η συγκεκριμενη οθονη για το συγκεκριμενο συστημα αφου ο αδερφος μου δεν προκειται να παρει στο αμεσο μελλον αλλον υπολογιστη.(Εδω δυσκολευται να παιξει τα συγχρονα παιχνιδια σε 1024 χ 768).Απο την αλλη δεν υπαρχει και κατι αλλο ισως απο μια TURBO-X 17" ή μια SAMSUNG SYNCMASTER 740N SILVER απο e-shop ως φθηνες λυσεις.
mouchlas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ωραια.Το προβλημα λυθηκε .Τελος η Samsung απο e-shop.Μετα την ASUS p5e ειναι το δευτερο τμημα του νεου μου (λεμε τωρα) υπολογιστη που εξαντλειται.
AmiJIm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, Η αλματώδης ανάπτηξη ξ διάθεση φτηνων panel στην αγορά έγινε με τίμημα την ποιότητα. Μένει να αναρωτηθείς για τί είδους χρήση προοριζεται η οθόνη. ΟΙ εν λόγο φτηνές 22" απαγορεύονται για σερφαρισμα,word ,excel ,cad ,επαγγελματική χρήση εν ολίγις. Για παιχνίδια,βίντεο κ all around χρήση ,η Sansumg αποτελεί την Αριστη επιλογή LCD. Στην πρώτη περίπτωση δεν είναι ανάγκη να στραφέις σε άλλη εταιρεια. Η Sansung έχει πολύ καλά 19" 4:3 πανελς τα οποία κατασκυαστικά προορίζονται για πολύωρη χρήση.
gale7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 πιστευω οτι αξιζει να παρεις μια καλη οθονη. γιατι οταν καποια στιγμη κανεις αναβαθμιση στο pc σου θα σου μεινει η οθονη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.