Προς το περιεχόμενο

Έκλεψαν την κιθάρα των Maiden!

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτός που την έκλεψε ήθελε ή να την πουλήσει,ή να την βάλει στο δωμάτιό του να τη δείχνει στους φίλους του και να περηφανεύεται για τον άθλο του.

Το θέμα είναι πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κι αυτό γιατί:

1) αν ήθελε να την πουλήσει θα'χει πρόβλημα λόγω του ότι είναι μοναδικό κομμάτι.

και

2) αν την ήθελε για τη πάρτη του την έχει ήδη κάτσει.Το σκεπτικό είναι απλό.

Για να την κλέψει προφανώς είναι κωλόπαιδο,γιατί ο κάθε fanboy δεν βάζει στο στόχαστρο την κιθάρα του εκάστοτε καλλιτέχνη.

Και επειδή κωλόπαιδα κολλάνε με κωλόπαιδα,κάποιος θα τον καρφώσει,είτε απο ζήλια,είτε απο την "συμπάθειά" του προς το συγκρότημα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντί να με πάνε στην αστυνομία σηκωτό (ή ίσως ασήκωτο από το ξύλο που θα'χω φάει).»

Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι διαβάζω αυτά που διαβάζω... :mad:

και εγω δυσκολευομαι να πιστεψω αυτα που διαβαζω.

Τιμημενες Ζαρντινιερες

Δημοσ.

Δεν θέλω να αλλάξω τη γνώμη κανενός κουβέντα κάνουμε και λέμε την άποψή μας για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο καθένας πράττει διαφορετικά και απλά λέμε πως θα αντιμετωπίζαμε το γεγονός.

Η τρόπος σκέψης μου είναι πολύ κοντά με του φίλου DrLo.

Σίγουρα όσοι έχετε την άποψη ότι πρέπει κάποιος πίσω τη κιθάρα και να πάρει το μπουφάν και ένα χαρτί με ευχαριστώ, είστε και τις άποψης ότι δεν πρέπει να σπάνε τις τράπεζες και να καίνε τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Παράνομο είναι σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να το αμφησβιτήσει κανείς, αλλά ούτε για τη κιθάρα, ούτε για το τελευταίο που είπα νομίζω ότι το θέμα είναι το παράνομο ή το νόμιμο.

@slipknot

Με χωρίς καθόλου offense, νομίζω ότι δεν διάβασες από την αρχή σωστά το Topic.

Για τα 50.000Ευρώ το αναφέρω πιο πάνω και εσύ ξαναρωτάς?

Αν τον πάρουν μαζί τους στο jet πχ ή έχει όλα τα έξοδα πληρωμένα για μια συναυλία τους στο εξωτερικό? Βέβαια,για έναν φαν των maiden,το μπουφάν(που προφανώς θα έχει και υπογραφές) και η ευχαριστήρια επιστολή όπου λογικά θα αναφέρονται όλα είναι υπέραρκετο.Ε,οι υπόλοιποι δε χρειάζεται να ψάξετε αφού δεν είστε ευχαριστημένοι με την αμοιβή

Αυτά είναι πράματα που σκέφτεσαι εσύ, όχι ότι είπαν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Λένε ξεκάθαρα τι δίνουν.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούν να πουν: "Σε σένα φίλε που τη πήρες φέρτη και θα σου δώσουμε μπουφάν και ένα χαρτί με ευχαριστώ". Το φτιάχνουν λίγο πιο Formal, σε φάση όποιος έχει πληροφορίες...

Δημοσ.

Βασικα ξαναλεω. Ποιος νοιαζεται για το οτι κλεψανε την κιθαρα των maiden? Εδω ο κοσμος καιγεται κ το ***** χτενιζεται.. Και μιας κ μιλαμε για κλοπες, πιο ουσιαστικο μου φαινεται ενα θρεντ ενος φιλου που λεει για μια κλοπη μεσα στο ΤΡΑΜ, παρα η κιθαρα των maiden.

Ασε δε που μπορει να ειναι και κατασκευασμενη ειδηση-διαφημιση, γιατι εχω μια εντυπωση οτι τα οργανα στις συναυλιες δε τα φερνουν μαζι τους απο εξωτερικο, αλλα ειναι νοικιασμενα-αγορασμενα εδω στην Ελλαδα. ΠΧ θα γινοταν να φερουν τα ντραμς απο εξωτερικο? Και σε καθε περιοδεια που κανουν να φορτωνουν ξεφορτωνουν το αεροπλανο με διαφορα οργανα/καλωδια/εξαρτηματα κλπ? Πιο πολυ σε στημενο μου φερνει οσο το σκεφτομαι, ειλικρινα...

Δημοσ.
Βασικα ξαναλεω. Ποιος νοιαζεται για το οτι κλεψανε την κιθαρα των maiden? Εδω ο κοσμος καιγεται κ το ***** χτενιζεται.. Και μιας κ μιλαμε για κλοπες, πιο ουσιαστικο μου φαινεται ενα θρεντ ενος φιλου που λεει για μια κλοπη μεσα στο ΤΡΑΜ, παρα η κιθαρα των maiden.

Ναι εντάξει δεν έχεις άδικο, αλλά τώρα κουβεντιάζουμε αυτό. Σίγουρα είναι χειρότερα όταν κλέβουν μία γιαγιά παρά έναν εφοπλιστή.

Πιο πολύ ήθελα να σταθούμε στο τρόπο αντιμετώπισης του συγκροτήματος.

Ασε δε που μπορει να ειναι και κατασκευασμενη ειδηση-διαφημιση, γιατι εχω μια εντυπωση οτι τα οργανα στις συναυλιες δε τα φερνουν μαζι τους απο εξωτερικο, αλλα ειναι νοικιασμενα-αγορασμενα εδω στην Ελλαδα. ΠΧ θα γινοταν να φερουν τα ντραμς απο εξωτερικο? Και σε καθε περιοδεια που κανουν να φορτωνουν ξεφορτωνουν το αεροπλανο με διαφορα οργανα/καλωδια/εξαρτηματα κλπ?

Φυσικά και έχουν τα δικά τους όργανα φίλε μου. Επίσης όχι μόνο τα όργανα μεταφέρουν, αλλά πολύ συχνά και τους φωτισμούς και ότι βλέπεις πάνω στο Stage.

Δημοσ.
[...]

Σίγουρα όσοι έχετε την άποψη ότι πρέπει κάποιος πίσω τη κιθάρα και να πάρει το μπουφάν και ένα χαρτί με ευχαριστώ, είστε και τις άποψης ότι δεν πρέπει να σπάνε τις τράπεζες και να καίνε τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. [...]

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, το να είσαι αυτής της άποψης είναι καλό ή κακό;

Δημοσ.
@slipknot

Με χωρίς καθόλου offense, νομίζω ότι δεν διάβασες από την αρχή σωστά το Topic.

Για τα 50.000Ευρώ το αναφέρω πιο πάνω και εσύ ξαναρωτάς?

no offense αλλά κι εσύ μάλλον δεν είδες το post μου. Ρώτησα γιατί περίμενα επιβεβαίωση,δεν είπες από ποια εφημερίδα το είδες.Απ' όποια και να το είδες πάντως,δεν ισχύει.

Αυτά είναι πράματα που σκέφτεσαι εσύ, όχι ότι είπαν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Λένε ξεκάθαρα τι δίνουν.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούν να πουν: "Σε σένα φίλε που τη πήρες φέρτη και θα σου δώσουμε μπουφάν και ένα χαρτί με ευχαριστώ". Το φτιάχνουν λίγο πιο Formal, σε φάση όποιος έχει πληροφορίες...

Σαφώς και δεν είπα ότι είναι σίγουρο πως θα πάρουν κάποιον στο jet τους πχ ως ανταμοιβή,απλά μια υπόθεση έκανα.Θα πρεπε να ξέρεις όμως πως και το μπουφάν με το ευχαριστήριο γράμμα δεν είναι λίγα.Το μπουφάν πχ μπορείς άνετα να το πουλήσεις στο ebay(αφού θα έχει και υπογραφές λογικά) και να βγάλεις καλά χρήματα.Τώρα άμα είσαι άπληστος και θέλεις μετρητά,κρίμα.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι παίζει,δεν το φτιάχνουν πιο formal.Αν αυτός που έκλεψε την κιθάρα,πάει να την πουλήσει(ειδικά μέσω internet) θα τον τσακώσουν κατευθείαν μιας και η κιθάρα είναι μοναδική.Απλά και κατανοητά.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το αν κυκλοφορείς με πράσινο κολαν και σε φωνάζουν Ρομπεν..

Δημοσ.

@antonl

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.

Αν ρωτάς τη δική μου γνώμη, ευχαριστιέμαι όταν κλέβουν τράπεζες και σπάνε ακριβές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Επίσης χαίρομαι όταν δέρνουν (και όχι μόνο) μπάτσους.

Σου απάντησα σε αυτό που με ρώτησες.

@slipknot

no offense αλλά κι εσύ μάλλον δεν είδες το post μου. Ρώτησα γιατί περίμενα επιβεβαίωση,δεν είπες από ποια εφημερίδα το είδες.Απ' όποια και να το είδες πάντως,δεν ισχύει.

Και εμένα λίγα μου φάνηκαν τα λεφτά, απλά ανέφερα αυτό που διάβασα. Βασικά θεωρώ ότι η αξία μιας τέτοια κιθάρας είναι ανεκτίμητη.

Το μπουφάν πχ μπορείς άνετα να το πουλήσεις στο ebay(αφού θα έχει και υπογραφές λογικά) και να βγάλεις καλά χρήματα.Τώρα άμα είσαι άπληστος και θέλεις μετρητά,κρίμα.

Μα είδες που και εσύ το πας στα λεφτά? Δηλαδή αν βγάλεις λίγα λεφτά είσαι καλύτερος από αυτόν που θα βγάλει περισσότερα?

@Freakster

Εξαρτάται απο το αν κυκλοφορείς με πράσινο κολαν και σε φωνάζουν Ρομπεν..

Δηλαδή? Δεν νομίζεις ότι θα μπορούσα να απαντήσω ο ίδιος στην ερώτηση που μου έκανε ο φίλος?

Φιλικά.

Δημοσ.
@antonl

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.

Αν ρωτάς τη δική μου γνώμη, ευχαριστιέμαι όταν κλέβουν τράπεζες και σπάνε ακριβές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Επίσης χαίρομαι όταν δέρνουν (και όχι μόνο) μπάτσους.

Σου απάντησα σε αυτό που με ρώτησες.

Ειδατε τι ωραιο που ειναι το ιντερνετ? Βγαινει ο καθενας και λεει αβιαστα τη μ@λ@κια του.

Και παμε στο ψητο.

-Ευχαριστιεσαι οταν κλεβουν τραπεζες? Οταν η τραπεζα σου ανεβαζει τα επιτοκια στα δανεια για να καλυψει τετοιου ειδους χασουρες ευχαριστιεσαι? Αν καμια ωρα η τραπεζα σου δηλωσει πτωχευση για μια σειρα ληστειων πχ και σου φαει ολη τη περιουσια που εχεις καταθεσει θα ευχαριστιεσαι?

-Ευχαριστιεσαι οταν σπανε ακριβες αντιπροσωπειες αυτοκινητων? Και για πες μου. Οι φθηνες αντιπροσωπειες αυτοκινητων σε τι ειναι καλυτερες απεναντι στο κοινωνικο συνολο, ωστε να τα βαζεις μονο με τις ακριβες?

-Χαιρεσαι οταν δερνουν μπατσους? Οι οποιοι μπατσοι συνηθως ειναι παλικαρια που συμβιβαζονται και απλως κανουν τη δουλεια αυτη εκτελωντας εντολες για να παρουν 3 και 60 και να ζησουν τις οικογενειες τους. Που μπατσος θα μπορουσε να ειναι και ο πατερας σου, ο αδερφος σου, ο κολητος σου και οποισδηποτε ανθρωπος σαν εσενα (της διπλανης πορτας δλδ). Αρα χαιρεσαι οταν σπανε στο ξυλο ενα συμπολιτη σου που κανει τη δουλεια του κ εκτελει εντολες ανωτερων.

Και τελος παντων ενας τοσο επαναστατης (του γλυκου νερου) και ιδεολογος (καλα μη το πιστεψεις κιολας) σαν εσενα, απο ποτε ασχολειται με κουτσομπολιστικα θεματα επιπεδου Λαμπιρη? Εισαι 100000% αντιφατικος, καλο ειναι να αυτοπροσδιορισεις τον εαυτο σου απτην αρχη.

Σορρυ που θα στο πω φιλε, αλλα αν εισαι ανηλικος ελπιζω να ωριμασεις εγκαιρα. Αν εισαι ενηλικος τοτε παρτο αλλιως γιατι θα βρεις...

Δημοσ.
@slipknot

Και εμένα λίγα μου φάνηκαν τα λεφτά, απλά ανέφερα αυτό που διάβασα. Βασικά θεωρώ ότι η αξία μιας τέτοια κιθάρας είναι ανεκτίμητη.

Μα είδες που και εσύ το πας στα λεφτά? Δηλαδή αν βγάλεις λίγα λεφτά είσαι καλύτερος από αυτόν που θα βγάλει περισσότερα?

Εμένα πάλι πολλά μου φάνηκαν αλλά τέλος πάντων.

Δεν το πάω στα λεφτά,απλά ανέφερα ένα παράδειγμα.Εμένα αν μου δίνανε μπουφάν με υπογραφές θα γούσταρα.Ε,όποιος δε γουστάρει ας το πουλήσει.

Δημοσ.

ναι αλλά αυτός που πήρε την κιθάρα, δε γούσταρε μπουφάν διότι θα το χε πάρει... Κιθάρα ήθελε, κιθάρα πήρε...

Το θέμα είναι τελείως ΓΤΠ...

Δημοσ.

@heatspreader

Εσυ μεχρι χτες προχτες, αγοραζες οτι πουλουσαν οι φιλοι σου, ακριβοτερα απο τους υπολοιπους....

Αλλαγμενο σε βρισκω.... ;)

Δημοσ.

Οκ, ας το πιάσουμε από την αρχή.

Κλοπή ονομάζουμε την αφαίρεση περιουσιακών στοιχείων οποιασδήποτε φύσεως από τον νόμιμο κάτοχό τους, χωρίς την θέληση αυτού, από άλλο άτομο/α, παρανόμως.

Αυτός είναι ένας ορισμός που μου έρχεται στο μυαλό, αν κάποιος θέλει να τον διορθώσει/συμπληρώσει, go ahead, δεν θα παρεξηγηθώ. Νομίζω, όμως, ότι όλοι κάτι τέτοιο έχουμε κατά νου όταν αναφερόμαστε στην έννοια της "κλοπής".

Οκ, τώρα που ξεκαθαρίστηκε αυτό, πάμε παρακάτω.

Στην ωραία κοινωνία που ζούμε η οποία μάς επιτρέπει να έχουμε σπίτι και υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ και να γραφόμαστε σε φόρα και να λέμε ό,τι μας κατέβει, η κλοπή θεωρείται παράνομη πράξη (δεν θα κάτσω τώρα να ορίσω και το "παράνομη", google it.

Τα περιουσιακά στοιχεία του θύματος είναι άσχετα με το αδίκημα της κλοπής.

Εκτός αν κάποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι είναι λιγότερο "άδικο" και "παράνομο" να κλέβουμε τους "πλούσιους" από το να κλέβουμε τους "φτωχούς". Αν κάποιος, πάντως, το πιστεύει αυτό, θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τα επιχειρήματά του, αλλά πρώτα θα ήθελα να μου ορίσει τις έννοιες που έβαλα σε εισαγωγικά, αλλιώς τα επιχειρήματά του θα είναι άκυρα by default.

Επίσης, αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει κενό στην παρούσα νομοθεσία όσον αφορά το συγκεκριμένο αδίκημα, ας γίνει πολιτικός και ας το αλλάξει, ή ας πάει να βρει μια άλλη κοινωνία με νομοθεσία πιο συμβατή με την ιδεολογία του.

Τα συστήματα μόνο εκ των έσω αλλάζουν. Όσο οι κλανιές βάφουν αυγά, άλλο τόσο τα γκαζάκια αλλάζουν το σύστημα.

Κατά τ' άλλα, συμφωνώ απόλυτα με το "spoiler" του insomniaK

Up the irons!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...