kaiowas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που κλεβουνε κιθαρα σε συγκροτημα που ερχετε να παιξει στην Ελλαδα. Εχει γινει παρα πολλες φορες, ειδικα σε συναυλιες metal, ακομα και μεσα απο αυτοκινητα (μου φαινετε στους Mayhem ειχαν παρει μια κιθαρα σε custom made θηκη φερετρο). Απο την αλλη οι Maiden μαλλον πιστευουν οτι καποιο fanboy την εκλεψε και για να τον δελεασουν να την επιστρεψει δινουν ενα μπουφαν και ενα γραμμα απο τον ιδιο τον Smith. Μαλλον σκεφτηκαν οτι αν προκειτε για τρελο οπαδο δεν θα θελει να την δωσει πισω για 1000-2000ευρω αλλα για κατι συλλεκτικο. Ενα μπουφαν (λογικα με την υπογραφη ολης της μπαντας) και ενα γραμμα απο μελος του συγκροτηματος θα νομιζαν οτι θα ειναι αρκετο. Αλλα που να ξεραν οτι στην χωρα μας μιλαει το χρημα. Σχετικα με το γιατι την θελουν πισω, (αφου τσαμπα τις παιρνουν) ισως υπαρχει το ενδεχομενο να ειναι κατι special η κιθαρα αυτη για τον Smith, αρκετοι κιθαριστες εχουν κολημα με 1-2 κιθαρες τους. Προσωπικα εχω να ασχοληθω με Maiden και να ακουσω την μουσικη τους για πανω απο 5 χρονια και δεν ξερω γενικα αν εχουν ξεπουληθει η οχι....το γιατι τους κατακρινει η πλεοψηφια σε αυτο το τοπικ δεν μπορω να καταλαβω παντως.
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ρε δεν πάμε καλά μου φαίνεται... συζητάμε έστω για το τί αμοιβή θα πρέπει να πάρει κάποιος για να την δώσει; δηλαδή εσάς να σας κλέψουν το αμάξι και να ζητάνε και λεφτά για να το πάρετε πίσω και όχι κανά ...ψωρομπουφάν.. και στην τελική λέτε να είναι θέμα χρημάτων και αν μπορούν να πάρουν άλλη κιθάρα οι μέιντεν; προφανώς έχει συναισθηματική αξία το κομμάτι και τίποτα περισσότερο. ντροπή σε όσους είδαν (αν είδε κανείς) τον κλέφτη να την παίρνει και σε αυτούς που κάνουν συζήτηση για την ... αμοιβή. πού πάμε ρε πστ μου επιτέλους?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 [...]Και επαναλαμβάνω μιλάω πάντα ρεαλιστικά. Αποκλείεται αυτός που την έκλεψε να τη πάει πίσω. Μπορεί όμως να τη πάρει και να την επιστρέψει κάποιος που ξέρει ποιος την έχει (φίλος ή γνωστός). 1ον Δεν αποκλείεται τίποτα. 2ον Το ότι γνωρίζεις ότι την έχει πάρει ο φίλος - γνωστός - οτιδήποτε σου σε κάνει λίγοτερο κατακριτέο ηθικά; Το ότι κραυγάζεις "Μπράβο σ'αυτόν που την πήρε" δεν συνιστά (αν όχι νομικά τουλάχιστον ηθικά) εξύμνηση κλοπής; [...]Όπως είπα πιο πάνω αυτός που την έκλεψε δεν γίνεται να την επιστρέψει. Και πάλι αυτός που θα τη βρει, γιατί να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία? Και άντε να τη κάνει επειδή είναι καλό παιδί, αντιμετωπίζοντας το τρόπο που τη ζητάνε, θα πρέπει να αισθάνεται μαλάκας. Ενώ είναι καλύτερα να αισθάνεται κλέφτης, έτσι; Ξέχασες να πεις ότι θα στείλουν γραπτώς και τα ευχαριστήρια! Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω ένα χειρόγραφο του Adrian...Και σιγά εγώ μη στίσω ολόκληρη επιχείρηση για να πάρω τη κιθάρα από αυτόν που την έχει για να τη δώσω και να μου πουν μπράβο οι Maiden! Και αφού χέστηκαν, γιατί τη ζητάνε? Μας κάνουν test, αν είμαστε καλά παιδιά? Καλά ότι θα πάρουν τσάμπα εννοείτε, δεν το κουβεντιάζουμε αυτό. Δηλαδή αν έρθει ένας φίλος μου και σου κλέψει το αυτοκίνητο, πρέπει να είμαι υπερήφανος για τον φίλο μου; Θεωρείς ορθό να επικροτήσω την κλοπή, να του πω μπράβο; Θεωρείς λογικό ο κλέφτης φίλος μου να ζητάει τρελλά λεφτά για να σου επιστρέψει την ιδιοκτησία σου την οποία παράνομα σου αφαίρεσε; Τι να πω, πραγματικά μένω έκπληκτος...
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι διαβάζω αυτά που διαβάζω. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, όχι μόνο επικροτούμε την κλοπή αλλά ζητάμε και τα ρέστα. «Όχι μόνο αφαίρεσα κάτι που δεν μου ανήκει άρα είμαι κοινός κλέφτης (και μπράβο μου!) αλλά θέλω να τουλάχιστον και 25.000 ευρώ ως "αποζημίωση" για τη μαγκιά μου και ΦΥΣΙΚΑ κι να μου πούνε και ευχαριστώ αν επιστρέψω κάτι που δεν μου ανήκει στον ιδιοκτήτη του. Αντί να με πάνε στην αστυνομία σηκωτό (ή ίσως ασήκωτο από το ξύλο που θα'χω φάει).» Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι διαβάζω αυτά που διαβάζω... Πιπέρι paredwse, υπηρέτης της διακιοσύνης και να αφήνεις υπονοούμενα για αστυνομική βια ! άσε που δεν είναι κοινός κλέφτης αλλά κλέφτης των Iron Maiden. Κάθε πράξη "αδικου", για μένα, πρέπει να την βλέπεις στο δικό της πλαίσιο και να μην την τσουβαλιάζεις μαζί με άλλες. Όπως ο πεινασμένος που θα κλέψει ένα κομμάτι ψωμί δεν αντιμετοπίζεται από τη διακιοσύνη με τον ίδιο τρόπο με τον διοικητή μιας τραπεζας που θα στήσει μια κομπίνα, έτσι και εγώ αντιμετωπίζω διαφορετικά αυτόν που θα κλέψει την κιθάρα του γείτονά μου με αυτόν που θα κλέψει την κιθάρα των Maiden. Στη τελική που ξέρεις ότι είναι "κοινός κλέφτης" και όχι ένας παθολογικός οπάδός των Maiden. Στη περίπτωση αυτή δεν έκλεψε την κιθάρα για να έχει χρηματικό όφελος αλλά για να καλύψει μια ανάγκη του που για σένα είναι ασήμαντη αλλά γι' αυτόν μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με το φαγητό. Για μ'ενα, ίσως και για τη διακιοσύνη (εσύ ξέρεις καλύτερα) αυτό αποτελεί ένα καλό ελαφρυντικό. δηλαδή εσάς να σας κλέψουν το αμάξι και να ζητάνε και λεφτά για να το πάρετε πίσω και όχι κανά ...ψωρομπουφάν.. δε θα πω μπράβο σε όποιον κλέψει το αμάξι του paredwse πχ αλλά μάλλον θα μου φανεί συμπαθής κάποιος που θα καταφέρει και κλέψει το αμάξι των Maiden, του Σουμάχερ, της Βασίλισσας της Αγγλίας.΄ Όπως δε με χαλάνε και ιδιαίτερα αυτοί που κλέβουν τρόφιμα από τα super market και τα πετάνε στις λαϊκές. Θα μου πεις ο τύπος που έκλεψε την κιθάρα πιθανότατα την έκλεψε για πάρτη του. α. Ποτέ δε ξέρεις β. Έστω ότι το κανε για πάρτη του πάλι μπορείς να το δεις σαν μια ενέργεια που στέρησε από τους Maiden το 0,0001% του εισοδήματός του και πρόσθεσε σε κάποιον ίσως 100% του εισοδήματός του. Για κάποιο λόγο αυτό δε με χαλάει και πολύ.
fagib2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 α. Ποτέ δε ξέρεις β. Έστω ότι το κανε για πάρτη του πάλι μπορείς να το δεις σαν μια ενέργεια που στέρησε από τους Maiden το 0,0001% του εισοδήματός του και πρόσθεσε σε κάποιον ίσως 100% του εισοδήματός του. Για κάποιο λόγο αυτό δε με χαλάει και πολύ. +1 Δεν νομιζω να τους ενοιαξε κ τοσο για τα λεφτα. Απλα διαφημιση τσαμπα κανουν !
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ανάγκη έχουν από διαφήμιση οι μέιντεν τώρα.. μην τρελαθούμε ρε παιδιά τελείως.. ούτε είναι από τα συγκροτήματα που έχουν δώσει δικαιώματα στο παρελθόν
pebbles Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όταν λέμε "την κιθάρα" εννοούμε ότι το συγκρότημα έχει μία κιθάρα, με την οποία είναι και συναισθηματικά δεμένοι? Γιατί από όσο ξέρω μία καλή κιθάρα μπορεί να είναι το όνειρο ενός εφήβου, αλλά για μία ροκ μπάντα που βγάζει εκατομμύρια δολάρια χωρίς να κουνήσει ένα δάχτυλο, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο πρόβλημα...
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 άντε πάλι... η κιθάρα αυτή προφανώς δεν ήταν της σειράς. ήταν μοναδικό κομμάτι και φαντάζομαι πως δεν κάνουν έτσι για την οικονομική της αξία όσο για το ότι θα σήμαινε για τον κιθαρίστα κάτι παραπάνω. τόσο κακό είναι αυτό; ο έφηβος αν το έχει όνειρο να πάει να δουλέψει να την πάρει και όχι να την κλέψει ακόμα και από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ανοίγουμε που ανοίγουμε το topic,γράφουμε που γράφουμε πράματα που δε στέκουν,γιατί δεν το ψάχνουμε πρώτα? Καταρχάς topic starter,ποιος σου είπε ότι η κιθάρα κάνει 50.000 ευρώ επειδή είναι signature? Δηλαδή όλες οι signature κοστίζουν 50.000 ευρώ? Η αγγελία προφανώς δεν απευθύνεται στο άτομο που έκλεψε και έχει στην κατοχή του την κιθάρα,αλλά στους υπόλοιπους φαν.Η κιθάρα αυτή είναι μοναδική,δεν υπάρχει άλλη(μέχρι και υπογραφή του smith έχει) οπότε αυτός που την έκλεψε θα δυσκολευτεί πολύ να την ξεφορτωθεί.Έτσι θα είναι πιο εύκολο να τον εντοπίσουν,βάσει πληροφοριών από fans και μη.Να σκεφτόμαστε λίγο πριν πούμε κάτι... Ποιος σας είπε ότι η αμοιβή θα είναι μόνο ένα μπουφάν και μια ευχαριστήρια επιστολή από τον adrian smith? Αν τον πάρουν μαζί τους στο jet πχ ή έχει όλα τα έξοδα πληρωμένα για μια συναυλία τους στο εξωτερικό? Βέβαια,για έναν φαν των maiden,το μπουφάν(που προφανώς θα έχει και υπογραφές) και η ευχαριστήρια επιστολή όπου λογικά θα αναφέρονται όλα είναι υπέραρκετο.Ε,οι υπόλοιποι δε χρειάζεται να ψάξετε αφού δεν είστε ευχαριστημένοι με την αμοιβή. Τέλος,ναι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κλέβει εξοπλισμό συγκροτήματος,είτε εδώ είτε στο εξωτερικό αλλά δεν παύει να είναι γυφτιά.Δε νομίζω ότι είναι σωστό να επικροτούμε ανάλογες πράξεις. Και ναι,ένας κιθαρίστας είναι δυνατό να δεθεί με κάποιες από τις κιθάρες του και να επιθυμεί να την πάρει πίσω αν αυτή κλαπεί.Δεν τους τις παίρνουν όλες τις κιθάρες οι χορηγοί,μερικές τις πληρώνουν απ' την τσέπη τους. Edit:Ρίξτε και μια ματιά εδώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 1ον. Δηλαδη τωρα μαθαμε οτι ειμαστε γυφτοι? Επειδη κλαπηκε η κιθαρα των Maiden? Εγω παλι γιατι το διαπιστωνω καθε μερα? Απο αυτους που τσιγκουνευονται να πληρωσουν εισητηριο στο ΜΕΤΡΟ, μεχρι τους μαγαζατορες/περιπτεραδες που σου δινουν λιγοτερα ρεστα απο αυτα που σου αντιστοιχουν και πολλα πολλα ακομα. 2ον. Και ελεγα γιατι εχω φαγουρα απτο πρωι. Ηταν επειδη κλαπηκε ολοκληρη κιθαρα (ναι ακριβως! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΙΘΑΡΑ) των Maiden. Αν δεν ηταν οι Maiden και ηταν ο Χατζηγιαννης πχ, θα ηταν ενα πολυ καλο θεμα για την Espresso και τη Λαμπιρη, πιθανως και για τις ειδησεις του Star (αν δε το εχουν πει ηδη).
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 1ον. Δηλαδη τωρα μαθαμε οτι ειμαστε γυφτοι? Επειδη κλαπηκε η κιθαρα των Maiden?2ον. Και ελεγα γιατι εχω φαγουρα απτο πρωι. Ηταν επειδη κλαπηκε ολοκληρη κιθαρα (ναι ακριβως! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΙΘΑΡΑ) των Maiden. Αν δεν ηταν οι Maiden και ηταν ο Χατζηγιαννης πχ, θα ηταν ενα πολυ καλο θεμα για την Espresso και τη Λαμπιρη, πιθανως και για τις ειδησεις του Star (αν δε το εχουν πει ηδη). Όσον αφορά το 2ο,σε πληροφορώ πως η κλοπή της κιθάρας του smith έχει γίνει ήδη θέμα στο σταρ και στην εσπρέσο.Στην "έγκυρη" εφημερίδα μάλιστα,απ' ότι είδα έγραφε την αρλούμπα για τα 50.000 ευρώ.
pebbles Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Κι έτσι μάθαμε από που βγήκε το τίμημα των 50 χιλ... Εγώ απλώς είπα ότι η αξία των 4 χιλ είναι ασήμαντη για μια μπαντα του μεγεθους των maiden. Χρηματικά μιλώντας. Όχι συναισθηματικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος παράγοντας, με την ένοια ότι η κιθάρα είναι εργαλειο δουλειας, και φανταζομαι οτι δεν τις κρατανε για παντα... Όσον αφορά τη δημοσιότητα, σκεφτειτε οτι το εγραψε η εσπρεσσο (!) και οτι εμεις εδω το συζηταμε τοσην ωρα...
parisb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Θα μου πεσουν τα μαλλια απο αυτα που διαβαζω απο τον Heatspreader... Καλα ποσων χρονων εισαι? Αν ειναι δυνατον...
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ανάγκη έχουν από διαφήμιση οι μέιντεν τώρα.. μην τρελαθούμε ρε παιδιά τελείως.. Βάλε στο μυαλό σου ΓΡΗΓΟΡΑ μια μάρκα αναψυκτικού. . . . . OK ? . . . . Τώρα απάντησε στον εαυτό σου : - Πόσο γνωστή είναι η συγκεκριμένη μαρκα ? - Έχει ανάγκη από διαφήμιση ? Τέλος ψάξε στο google να βρεις πόσα χαλάει η συγκεκριμένη εταιρεία κάθε χρόνο σε διαφήμιση.
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 οκ να το διορθώσω τότε για να εκφράσω ακριβώς αυτό που εννοούσα ανάγκη έχουν από τέτοια διαφήμιση οι μέιντεν τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.