joskem Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Έβαλα λοιπόν και το Firefox!! Από ότι καταλαβαίνω όμως, για να κάνει τις ενημερώσεις το windows update χρησιμοποιεί τον Internet Explorer. Άρα για να συνεχίσει να λειτουργεί το windows update πρέπει να διατηρήσω και τον explorer..Έτσι είναι??
joskem Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Τελικά, τι έγινε με το Update ; Με το update πράγματι έφταιγε το service pack 3, όπως μου το είπες!! Έψαξα λίγο ακόμα στο internet, και πήγα να εφαρμόσω τη λύση που πρότεινες.. Ωστόσο βρήκα μια πολύ πιο σύντομη σε χρόνο λύση που περιγράφεται στη σελίδα : http://www.mpampir.com/?p=20 Δεν πολυκαταλαβαίνω τι κάνει, αλλά μέσα σε μισό λεπτό, πληκτρολογώντας τις εντολές που λέει, λειτούργησε το update!
kobi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Να είσαι καλά φίλε μου, θα το δοκιμάσω το απόγευμα κ θα με γλυτώσει από πολύ κόπο.
pluss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Και εγώ σήμερα ανακάλυψα αυτή την ιστοσελίδα και αν δείτε στα σχόλια, κάποιον pluss, ξέρετε ποιός είναι! Παρόλο που φαίνεται να είναι η πιο γρήγορη λύση, από αυτή που είπα, ωστόσο, όταν τη ν είδα με μπέρδεψε λίγο! Πάντως, είτε με τον αργό, είτε με τον γρήγορο τρόπο, το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα, ανάλογα όπως βολεύει τον καθένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.