joskem Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ο υπολογιστής μου λειτουργούσε κανονικά και τρέχοντας το Windows Update έπαιρνε όλες τις ενημερώσεις. Τον πήγα για format, τον πήρα, και έτρεξα το Windows Update. Έκανε κάποιες ενημερώσεις και από ότι είδα εγκατέστησε το Service Pack 3. Από εκεί και πέρα, μπαίνοντας στο Windows Update, αρχίζει και ψάχνει για ενημερώσεις. Βρίσκει για παράδειγμα ότι υπάρχουν 17 υποχρεωτικές ενημερώσεις. Πατάω για εγκατάστασή τους και διαρκώς μου λέει ότι είναι αδύνατον να εγκατασταθούν.. Τι φταίει?
pluss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Και εγώ αυτό το πρόβλημα είχα! Όμως εγώ δεν είχα εγκαταστήσει καμία ενημέρωση πριν από την εγκατάσταση του SP3. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες εγκαταστάσεις ενημερώσεων, απεγκατέστησα το SP3, εγκατέστησα όλες τις ενημερώσεις για το SP2 και μετά εγκατέστησα το SP3. Από τότε δεν μου ξαναεμφάνησε πρόβλημα το Update!
kobi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα, μόνο που βαρέθηκα να απεγκαταστήσω το SP3. Εφόσον δούλεψε στον φίλο pluss, θα το δοκιμάσω.
panoramix222000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Να ρωτήσω κάτι, γιατί να κάνετε τα Windows Update?
pluss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γιατί χρειάζoνται οι ενημερώσεις, για την ασφάλεια, την συμβατότητα και την σταθερότητα του υπολογιστή!
vassar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γιατί χρειάζεται! Τεχνικός υπολογιστών πάντως από πολύ γνωστή εταιρεία όταν μας έφτιαξε κάποια pc στη δουλειά το έκλεισε το update, με τη δικαιολογία ότι από τι στιγμή που δουλεύει μια χαρά το pc δε χρειάζεται κανένα update...
pluss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ούτε καν το SP1 ; ! Εγώ, πάντως είμαι υπέρ του Update, γιατί δεν νομίζω ότι έχει βλάψει ποτέ κανέναν υπολογιστή ή ότι δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζει κάποιος ενημερώσεις. Τα Windows XP είναι από το 2001, αν δεν έβγαζαν καμία ενημέρωση για την ενίσχυση της ασφάλειας τους, τώρα τα XP θα ''έστρωναν κόκκινο χαλί'' στους ιούς!
panoramix222000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Τεχνικός υπολογιστών πάντως από πολύ γνωστή εταιρεία όταν μας έφτιαξε κάποια pc στη δουλειά το έκλεισε το update, με τη δικαιολογία ότι από τι στιγμή που δουλεύει μια χαρά το pc δε χρειάζεται κανένα update... Συμφώνω, και αυτό για την ασφάλεια τι το είπες, δεν έχεις ξεχωριστό firewall και antivirus περιμένεις από τα windows να σε προστατέψουν!!!!
pluss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αναμφίβολα, την κύρια προστασία, σου την προσφέρουν το Antivirus και το τείχος προστασίας, όμως σίγουρα συμβάλουν στην ασφάλεια των Windows και οι ενημερώσεις!
joskem Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Να ρωτήσω κάτι, γιατί να κάνετε τα Windows Update? Γιατί για παράδειγμα όταν πήρα τον υπολογιστή μου μετά από το format που του έκαναν, είχε εγκατεστημένο τον παλιό Internet Explorer. Πήγα στο windows update, και αμέσως βρήκε ότι υπάρχει μια νέα ενημέρωση που αφορούσε τον τελευταίο explorer. Βέβαια, λόγω του προβλήματος που ανέφερα η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνει..όταν λυθεί όμως το πρόβλημα αυτό ο explorer θα ενημερωθεί αυτόματα στην τελευταία έκδοση
pluss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σωστά. Αν μπορείς να αποκτήσεις κάτι νέο ή καλύτερο για τον υπολογιστή σου, γιατί να μην το αποκτήσεις ;
panoramix222000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 joskem γιατί δεν χρησιμοποίεις Firefox?
joskem Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα τον υπολογιστή μετά το format είπα ότι θα βάλω firefox..Αλλά βλέπεις είναι και η συνήθεια με τον Internet Explorer..Πάντως όλοι μου έχουν πει για firefox οπότε εντός των επομένων ημερών θα το βάλω τελικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.