Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή κλειδωμένου

findex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντεύω να τρελαθώ. Αγόρασα κάποια dvd που περιέχουν εκπαιδευτικά videos και θέλω να τα αντιγράψω για λόγους ασφαλείας ή στον σκληρό η σε δισκάκια. Επειδή στοίχισαν περίπου 400 ευρώ με ενδιαφέρει να τα έχω διαθέσιμα και να μην χαλάσουν. Το λέω ότι δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω αντίγραφα γιατί πρόκειται για χειρουργικές επεμβάσεις και θα ήθελα μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας. Λοιπόν αυτά έχουν auto run, στην εικόνα 1 φαίνονται τα περιεχόμενα του dvd. Εκτελούνται ως shockwave flash οπου ανοίγει ένα παράθυρο inter. Explorer και εκεί μέσα παίζονται τα βιντεάκια με divx decoder. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν μπορώ να δω αρχεία βίντεο στην εξερεύνηση και στον φάκελο data καθως και στον φακελο video που βρίσκεται μέσα στον φάκελο links μου βγάζει μήνυμα ότι η θεση δεν είναι διαθέσιμη.

post-1917-129062972178_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως έχει καμία παράξενη δομή με sessions το DVD; Αν και δεν τα έχω δοκιμάσει Μήπως το poweriso και το alcohol σου δείξουν τίποτα παράξενο.

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του AnyDVD!Αν ναι τότε έχε το ενεργοποιημένο παράλληλα με οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής!!

Αν δεν πιάσει και αυτό....σκούρα τα πράγματα....προς το παρόν!!! ;)

Δημοσ.
Μήπως έχει καμία παράξενη δομή με sessions το DVD; Αν και δεν τα έχω δοκιμάσει Μήπως το poweriso και το alcohol σου δείξουν τίποτα παράξενο.

θα το δώ με λίγες ελπίδες

Δημοσ.
Ελπίζω να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του AnyDVD!Αν ναι τότε έχε το ενεργοποιημένο παράλληλα με οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής!!

Αν δεν πιάσει και αυτό....σκούρα τα πράγματα....προς το παρόν!!! ;)

θα το εγκαταστήσω και βλέπω

Δημοσ.
γράψτα σε βιντεοκασέτες

.

δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να δοκιμάσω ένα ένα γιατί είναι πάνω απο 200 βιντεο μικρής διάρκειας

Δημοσ.
Δοκίμασες να βάλεις στον σκληρό σου χύμα ένα οποιοδήποτε shockwave αρχείο από το DVD και να το κάνεις open με κάποιο Browser ?

δεν γινεται τίποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...