findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Κοντεύω να τρελαθώ. Αγόρασα κάποια dvd που περιέχουν εκπαιδευτικά videos και θέλω να τα αντιγράψω για λόγους ασφαλείας ή στον σκληρό η σε δισκάκια. Επειδή στοίχισαν περίπου 400 ευρώ με ενδιαφέρει να τα έχω διαθέσιμα και να μην χαλάσουν. Το λέω ότι δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω αντίγραφα γιατί πρόκειται για χειρουργικές επεμβάσεις και θα ήθελα μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας. Λοιπόν αυτά έχουν auto run, στην εικόνα 1 φαίνονται τα περιεχόμενα του dvd. Εκτελούνται ως shockwave flash οπου ανοίγει ένα παράθυρο inter. Explorer και εκεί μέσα παίζονται τα βιντεάκια με divx decoder. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν μπορώ να δω αρχεία βίντεο στην εξερεύνηση και στον φάκελο data καθως και στον φακελο video που βρίσκεται μέσα στον φάκελο links μου βγάζει μήνυμα ότι η θεση δεν είναι διαθέσιμη.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκίμασες να τα κάνεις ένα iso με alcohol ή clonecd;
coolman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μήπως έχει καμία παράξενη δομή με sessions το DVD; Αν και δεν τα έχω δοκιμάσει Μήπως το poweriso και το alcohol σου δείξουν τίποτα παράξενο.
runner1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ελπίζω να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του AnyDVD!Αν ναι τότε έχε το ενεργοποιημένο παράλληλα με οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής!! Αν δεν πιάσει και αυτό....σκούρα τα πράγματα....προς το παρόν!!!
papahlamidas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκίμασες να βάλεις στον σκληρό σου χύμα ένα οποιοδήποτε shockwave αρχείο από το DVD και να το κάνεις open με κάποιο Browser ?
findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μήπως έχει καμία παράξενη δομή με sessions το DVD; Αν και δεν τα έχω δοκιμάσει Μήπως το poweriso και το alcohol σου δείξουν τίποτα παράξενο. θα το δώ με λίγες ελπίδες
findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ελπίζω να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του AnyDVD!Αν ναι τότε έχε το ενεργοποιημένο παράλληλα με οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής!! Αν δεν πιάσει και αυτό....σκούρα τα πράγματα....προς το παρόν!!! θα το εγκαταστήσω και βλέπω
findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 γράψτα σε βιντεοκασέτες. δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να δοκιμάσω ένα ένα γιατί είναι πάνω απο 200 βιντεο μικρής διάρκειας
findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δοκίμασες να βάλεις στον σκληρό σου χύμα ένα οποιοδήποτε shockwave αρχείο από το DVD και να το κάνεις open με κάποιο Browser ? δεν γινεται τίποτε
findex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ευχαριστώ για το ενδιαφερον θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε προκύψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.