Προς το περιεχόμενο

Flashαρισμένο xbox360 & LIVE... ποιοί παίζετε???

MindMaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω αρκετούς που παίζουν στο LIVE με flashαρισμένη κονσόλα και games απο τον "θείο" τους. Άλλοι πήγαν για... banάκι και άλλοι όχι!

1) Πόσοι απο εσάς που παίζετε με flashαρισμένη κονσόλα στο LIVE βρεθήκατε να κάνετε banια?

2) Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιος αρκετό καιρό με κάποιο απο τα παιχνίδια του "θείου" π.χ. CoD4 (Call.Of.Duty.4.Modern.Warface.PAL.XBOX360-GAC) και να μην banαριστεί, ενώ κάποιος άλλος να φάει ban απο τα πρώτα λεπτά?

Είναι θέμα του παιχνιδιού αυτό, της M$ ή κάτι άλλο?

3) Πόσο κινδυνεύω να πάω κι εγώ για banιο εάν προσπαθήσω να παίξω κάποιο game στο LIVE?

Δημοσ.

Εγώ ξέρω άτομα που banιαρίστηκαν από την πρώτη βδομάδα. Είναι και άλλοι όμως που παίζουν αρκετό καιρό με flashαρισμένη κονσόλα. Άρα μάλλον είναι πως θα σου κάτσει.

Δημοσ.

1) ειναι πολλα τα ατομα...

2) Ναι υπαρχη περιπτωση αλλα οπως σου κατσει και εξαρτατε τι firmware εχεις βαλει κλπ., security στο CD, δηλαδη η κοπια να εχει και τα σωστα files για να μην εντωπιστει. Και να εχεις τυχη.

3) Θα κινδυνευεις για παντα..προ παντως με το system update για το Fall.. Οτι και να κανεις ομως, ηδη ξερουν οτι παιζεις με κοπιες. Αυτο ειναι σιγουρο.

Δημοσ.

Εάν παίξω στο LIVE με flashαρισμένη κονσόλα αλλά με ORIGINAL δισκάκι, υπάρχει κίνδυνος για ban? Στο LIVE γίνεται scan το game μόνο ή ολόκληρη η κονσόλα (firmware κ.τ.λ) ?

Δημοσ.

Κανεις δεν εχει απαντηση.

Παντως θελει προσοχη (πχ μην το αφησεις κατα τη διαρκεια του φλασαρισματος να boot-αρει χωρις DVD πανω στο SATA,να μην παιζεις με non-stealth κοπιες κτλ)

Δημοσ.

Προσωπικα παιζω εδω και 2 χρονια και δεν εχω φαει μπαν,αυτο ομως δεν λεει κατι γιατι εχω γνωστους που την πατησαν αμεσως...Προφανος δεν ειναι ενα συστημα το οποιο τσεκαρει με το που θα μπεις στο live αλλα τρεχει και αν σε πετυχει σε πεταει εξω...

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι μας κανει ολλους check και αν μας βρει οτι τρεχουμε backups μας βαζει σε black list και απο εκει και περα οταν η ms θεωρησει οτι ειναι καιρος να κανει ενα μικρουλι ξεσκαρταρισμα τραβαει random ban

Δημοσ.

Εγω banaristika μια φορα στα 2 χρονια, αλλα ας ειναι καλα η microsoft την πηρε και μου εδωσε αλλη κονσολα! Ειπαμε το καλυτερο service EVER!!! Οποιος καταλαβε, καταλαβε!:-)

Δημοσ.
Εγω banaristika μια φορα στα 2 χρονια, αλλα ας ειναι καλα η microsoft την πηρε και μου εδωσε αλλη κονσολα! Ειπαμε το καλυτερο service EVER!!! Οποιος καταλαβε, καταλαβε!:-)

lol..εγω που καθε φορα γινοταν το Ban, αυτα τα 2 waves of ban απο τι θυμαμαι, εστειλα την κονσολα μου για service. Πολλη κολοφαρδος..μπορω να πω. Ετυχε απλα να χαλασει την εβδομαδα του BAN και του dashboard update. Ετσι που μου ηρθε αλλη κονσολα, αντε παλι, πισω στο λιβε! λολ:P

Δημοσ.

καπου στο τοπικ με το πως flashareis το xbox ειχε κ αναλυση...

κ καποιους τροπους που μεχρι τοτε δουλευαν ωστε να μην σε bannaroyn

Δημοσ.

Υπαρχει αρκετος κοσμος MindMaker...

Το καλυτερο ειναι να παιζεις με παιχνιδια που εχεις αντιγραψει ο ιδιος (απο video-clubs πχ) ετσι ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι σενια. Αν κατεβαζεις απο το θειο πρεπει ευλαβικα να τα τσεκαρεις πριν τα καψεις/παιξεις οτι ειναι stealth με το DVDMulleter.

Δημοσ.

Σχεδόν ότι game κυκλοφορεί απο στους "θείους", είναι scene releases, όπου υπάρχουν κάποια ποιοτικά standards (άν μπορώ να το πώ έτσι) για όλα τα παιχνίδια... δύσκολα θα βρείς κάποιο game που δεν είναι stealthed...

Το ότι όμως ένα παιχνίδι είναι stealth, και patchαρισμένο με το σωστό Security Sector, αυτό δεν σημαίνει ότι και πάλι δεν υπάρχει κίνδυνος να φας ban, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...