spid_x Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ο σκληρος μου φαινεται σαν ενα κομματι του Pc που μετα απο λιγο καιρο μπορει ευκολα να αλλαξει. Να στησω δηλαδη Pc με εναν απλο wd και αργοτερα οταν θα εχω money ή θα εχουν πεσει και οι τιμες περνω velociraptor? το σκευτομαι λαθος?
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όχι καλά το σκέφτεσαι. Αρκεί να χεις όρεξη να εγκαταστήσεις τα Win στον Veloci μετά.
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όχι καλά το σκέφτεσαι.Αρκεί να χεις όρεξη να εγκαταστήσεις τα Win στον Veloci μετά. Λες και θα κάνει πάνω από 8 λεπτά... Τα προγράμματα είναι το θέμα, αλλά πόσα προγράμματα να περάσεις πια?
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ε ναι προφανώς εννοώ και τα προγράμματα. Για τα win βάζεις δισκάκι, γράφεις δυο λέξεις, πατάς 10 φορές next και περιμένεις λιγάκι Τελοσπάντων, εξάλλου ως τότε πιθανόν να χρειάζεται ήδη το format...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ε ναι προφανώς εννοώ και τα προγράμματα.Για τα win βάζεις δισκάκι, γράφεις δυο λέξεις, πατάς 10 φορές next και περιμένεις λιγάκι Τελοσπάντων, εξάλλου ως τότε πιθανόν να χρειάζεται ήδη το format... Ghost, απλά εύκολα συναρπαστικά!
Heatspreader Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό. Τα προγράμματα και οι Drivers ανανεώνονται συνεχώς, οπότε όταν θα βάλεις τα Windows με Drivers από Ghost, θα έχεις τα παλιά και προγράμματα και τους παλιούς Drivers. Και πιστεύω ότι δεν αξίζει να κάνεις Ghost μόνο με τα Windows εγκατεστημένα.
Heatspreader Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το κατάλαβα γι'αυτό το τόνισα και είπα ότι είπα περί ενημερώσεων και για Drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 καλά τα προγράμματα και οι drivers δεν ανανεώνονται κάθε λεπτό ghostάρεις τον παλιό δίσκο, βάζεις τον καινούριο και περνάς το "image"...τι drivers/programs να έχουν ανανεωθεί στα ενδιάμεσα λεπτά? προφανώς εννοούσα με τα προγράμματα, drivers, games μέσα...
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Και πιστεύω ότι δεν αξίζει να κάνεις Ghost μόνο με τα Windows εγκατεστημένα. Σορρυ, έμεινα σε αυτό...
XLV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλή δουλειά κάνει και το Acronis Migrate Easy, για μεταφορά συστήματος σε άλλον δίσκο.
million_voices Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632 γρηγορος,αρκετα μεγαλος και το σημαντικοτερο φτηνος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 o WD 640gb αξίζει περισσότερο, πιο μεγάλος και ακόμα πιο γρήγορος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.