MindMaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 2-3 φίλοι μου που έχουν PS3 μου λένε ότι το PSN όπου παίζουν multiplayer games, είναι τζαμπέ! Απλά αγοράζουν το παιχνίδι και όποτε γουστάρουν παίζουν multi χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ παραπάνω... Εγώ (και όλοι εσείς) που έχω XBOX360 γιατί θα πρέπει να πληρώσω ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στις multiplayer δυνατότητες των παιχνιδιών που έχω? Δεν λέω για το DLC που μπορείς να αγοράσεις add-ons για τα games, αλλά για το multiplayer στο LIVE! Τώρα θα μου πείτε "καλά δεν είναι πολλά τα 50-κάτι ευρώ το χρόνο για το LIVE" αλλά απο την στιγμή που δίνουμε 60+ ευρώ για ένα παιχνίδι (πόσο μάλλον, εάν αυτό είναι πιο πολύ multi απ' ότι single player [π.χ. Call of Duty 4]), νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να μην πληρώσουμε παραπάνω για κάτι που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είναι δωρεάν! Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά σε άλλο topic, αλλά θα ήθελα να δώ τι γνώμες υπάρχουν γι' αυτό το θέμα!
butters9013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ανάλογα τι προτιμάς. Να πληρώσεις 50 ευρώ το χρόνο και να έχεις το καλύτερο, ή να μην δώσεις τίποτα και να έχεις μια μετριότητα; It's up to you.
popdex Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ωχ τί θα γίνει εδώ μέσα... Η γνώμη μου είναι ότι για κάποιον που παίζει πολύ online το Xbox Live! είναι προτιμότερο και τα λεφτά που ζητάει άλλωστε δεν είναι πολλά. Είναι λίγο κερατιάτικα να πληρώνεις το matchmaking αλλά από την άλλη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Το PSN δεν είναι καθόλου κακό και βελτιώνεται σταθερά. Για κάποιον που δεν παίζει φανατικά online ή δε θέλει τη δέσμευση να έχει μια συνδρομή που τρέχει αποτελεί καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου.
anamenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ωχ τί θα γίνει εδώ μέσα... Η γνώμη μου είναι ότι για κάποιον που παίζει πολύ online το Xbox Live! είναι προτιμότερο και τα λεφτά που ζητάει άλλωστε δεν είναι πολλά. Είναι λίγο κερατιάτικα να πληρώνεις το matchmaking αλλά από την άλλη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Το PSN δεν είναι καθόλου κακό και βελτιώνεται σταθερά. Για κάποιον που δεν παίζει φανατικά online ή δε θέλει τη δέσμευση να έχει μια συνδρομή που τρέχει αποτελεί καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου. πολύ σωστός
MindMaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ναί αλλά το θέμα είναι ότι απο την στιγμή που τα "σκάς" χοντρά (59-69 ευρώ για ένα παιχνίδι δεν είναι και λίγα), η υπήρεσία multiplayer του LIVE θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Γιατί έγω π.χ. να αγοράζω το Call of Duty 4 το οποίο είναι ΚΑΘΑΡΑ multiplayer game (το single player δεν κρατάει πάνω απο 8ωρο), δίνω 69ευρώ γι' αυτό και μετά πρέπει να πληρώσω άλλα τόσα περίπου για να μπορώ να παίξω on-line? Διαφημίζεται σαν multiplayer game, αλλά πρέπει να το πληρώσεις extra για να το έχεις!!! Ναι μεν, το LIVE είναι απο τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά αυτό που συμβαίνει δεν είναι λιγάκι άδικο?
johnnypatras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Mindmaker, καταρχήν μπορείς να το βρεις στα 30 ευρώ για 13 μήνες. Τίποτα δηλαδή. Κι έχεις μακράν καλύτερη online εμπειρία. Δεν πληρώνεις άλλα τόσα, πληρώνεις 30 ευρώ και πάιζεις για 13 μήνες ό,τι παιχνίδι αγοράσεις και υποστηρίζει κάποιας μορφής multiplayer. Η σύγκριση με το PSN είναι άτοπη. Βρίσκονται απλά σε διαφορετικό επίπεδο. Εν γένει συμφωνώ με τον popdex. Το XBOX Live, έστω και επί πληρωμή, δεν το αλλάζω αυτή τη στιγμή με τίποτα εν συγκρίσει με οποιαδήποτε υπάρχουσα μη πληρωτέα υπηρεσία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν θεωρείς ότι τα 30 euro για 13 μήνες είναι πολλά, να στα δώσω εγώ τότε να μην σκας... (είσαι και Ρόδο γμτ)
MindMaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν θεωρείς ότι τα 30 euro για 13 μήνες είναι πολλά, να στα δώσω εγώ τότε να μην σκας... (είσαι και Ρόδο γμτ) Παιδιά ίσως δεν το διατύπωσα σωστά το θέμα και καταλάβατε λάθος... Δεν σκάω για τα λεφτά! Το θέμα δεν είναι τα λεφτά αλλα το γιατί πρέπει να πληρώνω κάτι το οποίο λογικά έπρεπε να δίνεται δωρεάν! Mindmaker, καταρχήν μπορείς να το βρεις στα 30 ευρώ για 13 μήνες. Τίποτα δηλαδή.[...] Δυστυχώς εγώ κάτω απο 46-50e δεν έχω βρεί 12μηνο LIVE Εάν μπορείτε να μου πείτε απο που μπορώ να το βρώ πιο φτηνό από Ελλάδα προτιμότερο ή απο εξωτερικό αλλα να μην έχει πολύ μπέρδεμα
johnnypatras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 MindMaker, εδώ. Είναι πολύ απλό, πληρώνεις με paypal ή πιστωτική. Σε δευτερόλεπτα έχεις τον κωδικό που θα βάλεις στο 360 στο email σου. Αυτό ήταν.
anamenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 MindMaker, εδώ.Είναι πολύ απλό, πληρώνεις με paypal ή πιστωτική. Σε δευτερόλεπτα έχεις τον κωδικό που θα βάλεις στο 360 στο email σου. Αυτό ήταν. το έχεις δοκιμάσει φίλε???
johnnypatras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι, anamene , με paypal. Δούλεψε μια χαρά.
supermario29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναί αλλά το θέμα είναι ότι απο την στιγμή που τα "σκάς" χοντρά (59-69 ευρώ για ένα παιχνίδι δεν είναι και λίγα), η υπήρεσία multiplayer του LIVE θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Γιατί έγω π.χ. να αγοράζω το Call of Duty 4 το οποίο είναι ΚΑΘΑΡΑ multiplayer game (το single player δεν κρατάει πάνω απο 8ωρο), δίνω 69ευρώ γι' αυτό και μετά πρέπει να πληρώσω άλλα τόσα περίπου για να μπορώ να παίξω on-line?Διαφημίζεται σαν multiplayer game, αλλά πρέπει να το πληρώσεις extra για να το έχεις!!! Ναι μεν, το LIVE είναι απο τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά αυτό που συμβαίνει δεν είναι λιγάκι άδικο? Επισης μπορεις να βρεις τα παιχνιδια, με πολυ λιγοτερα απο τα 59-69 ευρω που τα πουλανε τα καταστηματα στην Ελλαδα. Για ριξε καμμια ματια και στα http://www.play.com , http://www.gameplay.co.uk , http://www.game.co.uk, http://www.play-asia.com Τοσα ηλεκτρονικα καταστηματα υπαρχουν που τα πουλανε φτηνοτερα.
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εγω λεω ευτυχως ειναι με πληρωμη. Αν δεν ηταν θα ειχαμε καθημερινα προβληματα με τα σερβερς, και δεν θα το διασκεδαζαμε τοσο οσο διασκεδαζουμε τωρα. Αυτο να το ξερεις, το να πληρωνεις κατι, τοτε εισαι πελατης, και σαν πελατης, εχεις και RIGHTS, και επειδη ειναι και Αμερικανικη φαση, το να εχεις RIGHTS, εχεις POWER, και αφου εχεις POWER, τοτε μπορεις ανα πασα στιγμη να πεις και τα παραπονα σου, και με τα παραπονα σου, τοτε μπορεις να βγαλεις ακρη και να κανεις το XBOX LIVE service ακομη καλυτερο, και μεγαλυτερο...και με ουσια. Νομιζω, καταλαβαινουμε τι ειναι το outcome οταν πληρωνεις για μια υπηρεσια. QUALITY. Τελος.
The_Sheep Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το θεμα με το live ειναι οτι εμεις εδω στο ελλαδισταν πληρωνουμε κανονικα και με το νομο αλλα πρεπει να καταφυγουμε σε ενα σωρο αλχημειες προκειμενου να ανανεωσουμε συνδρομες , ποντους κτλ. Ασε που κατι επιπλεον χαρτες απο gears πλεον δεν υπαρχει τροπος να κατεβασουμε...αλλα αυτα ειναι για αλλο τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.