Loser Geek Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εχετε υποψη σας καμια online υπηρεσια αποστολης sms;; Εχω βρει ενα σαιτ το οποιο για παραξενο λογο δε στελνει στο εξωτερικο (κατι για το οποιο χρειαζομαι ενα τετοιο σαιτ :Ρ)
21century Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μονο απο το mycosmos της Κοσμοτέ που έχιε μερικά δωρέαν μηνύματα και το Desktop sms...
kirmis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα φίλε μου είναι δωρεάν αλλα μόνο για τα πρώτα 3-4 sms που θα στείλεις... Για κάθε υπηρεσία ισχύει αυτό... Ο Τσάμπας πέθανε εδώ και καιρό!!!!
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Έγω έχω μια τέτοια υπηρεσία από την otenet και μια από την cosmote. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου και ο πάροχος του internet που έχεις δεν σου προσφέρουν δωρεάν sms μεσω διαδικτύου?
nasp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα φίλε μου είναι δωρεάν αλλα μόνο για τα πρώτα 3-4 sms που θα στείλεις... Για κάθε υπηρεσία ισχύει αυτό... Ο Τσάμπας πέθανε εδώ και καιρό!!!! σωστος !!! Τώρα .... !!!! του κάναμε και μνημόσυνο έκλισε χρόνο ΥΓ:τα κόλλυβα ήταν αηδία :eek:
kirmis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Παιδια, ανακαλώ αυτό περί του "τσάμπα που πέθανε" κτλ κτλ... πράγματι το txtme.gr είναι τέλειο, free και μάλιστα σαν αποστολέας κάθε φορά εμφανίζεται το νουμερο σου!!! Είναι τρομερό! Το μόνο που σου δεσμεύει είναι οι 10 τελευταίοι χαρακτήρες του μηνύματος οπου εκεί ρίχνει την διαφήμηση του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.