darklordvader77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα! Ειχα καιρο να ασχοληθω με Windows γενικα, αλλα καποια πραγματα ποτε δεν αλλαζουν: Εβαλα πριν λιγες μερες σε εναν ξαδερφο το SP3 των Win XP, κ μου πε πως του βγαλε το μνμ "Απεμειναν 25 μερες για την ενεργοποιηση". Το προβλημα μου ειναι οτι: 1)Ο ξαδερφος τωρα μαθαινει (40 χρονων ειναι) κ δε ξερει καθολου τη διαδικασια, 2)Τα Windows ειναι δικα μου απο OEM Laptop Fujitsu Siemens, οποτε δεν θα πιασει η ενεργοποιηση!! offtopic: Τον ειχαν αναγκασει να αγορασει καινουργια Windows, αλλα απ οτι μου πε στο τηλ. τελικα δεν του τα βαλαν!! Αμα του τα χαν βαλει, δεν θα εβγαζε το λογοτυπο Fujitsu Siemens στον "Υπολογιστη Μου" Τι κλειδι βαζω-προγραμμα (χωρις spyware) για να του το στειλω κ να φυγει?? Αν παραβαινω τους ορους χρησης, συγνωμμη, απλα στειλτε μου pm!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 από την στιγμή που τα Windows που έχεις χρησιμοποιούνται στο laptop σου τότε δεν "μπορούν" να χρησιμοποιηθούν στο pc του ξαδέρφου σου... άρα πρέπει να αγοράσει άλλη άδεια χρήσης... όπως καταλαβαίνεις το policy του forum δεν επιτρέπει να βοηθήσουμε για παράνομο activation
darklordvader77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μα τα χει ετοιμα! απλα δεν του τα περασανε.. αμα βαλει το καινουργιο Serial απο αυτα?? τοτε?? καπου πρεπει να χω παραπεταμενο ενα τετοιο προγραμματακι... α ρε SP3! τι του κανε κ δε το ξερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.