Προς το περιεχόμενο

Ενα παραξενο με τα pass

dimitris_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια παιζει κανενας καινουργιος ΙΟΣ??

Eνας φίλος μου έπαθε ενα παραξενο πράγμα σε win-xp..εχτες με διαβεβαιώνει οτι το pc του ηταν οκ. το ανοίγει σήμερα και απο 3 λογαριασμούς που εχει και στους 3 του βγάζει μήνυμα για λάθος ΚΩΔΙΚΟ. το δοκίμασε πολλές φόρες ακομα και σε safe-mode και παλλυ τα ιδια.στο pc δεν εχει πρόσβαση αλλος...εχει τύχη σε κανέναν αυτο το κουφό???

Δημοσ.

Eνας φίλος μου έπαθε ενα παραξενο πράγμα σε win-xp..εχτες με διαβεβαιώνει οτι το pc του ηταν οκ. το ανοίγει σήμερα και απο 3 λογαριασμούς που εχει και στους 3 του βγάζει μήνυμα για λάθος ΚΩΔΙΚΟ. το δοκίμασε πολλές φόρες ακομα και σε safe-mode και παλλυ τα ιδια.στο pc δεν εχει πρόσβαση αλλος...εχει τύχη σε κανέναν αυτο το κουφό???

μήπως έχει Caps Lock ενεργό/ανενεργό, γράφει ελληνικά ενώ ο κωδικός είναι στα αγγλικά ή το αντίθετο αλλα πιστεύω θα τα είχε δοκιμάσει όλα αυτα!μάλλον μπορεί να το λύσει με φορμάτ...

Δημοσ.

Αν δεν φταίει αυτό που λέει ο MantiVersus τότε υπάρχει τρόπος να σβήσει τους κωδικούς τελείως.Δεν μπορώ να πω εδώ πως γίνετε αλλά μπορεί να το googlari...

Δημοσ.

Πρέπει να είναι ιός. Φίλος μου προ ημερών είχε το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Για αλλαγή κωδικών πάντως, μπορείς να κατεβάσεις το ERD Commander 2005. Γούγλαρέ το κατέβασε το iso, κάψ' το σε cd και κάνε restart με το cd μέσα ώστε να bootάρει από κει. Κάπου στα εργαλεία έχει επιλογή διαγραφής κωδικού. Όλα αυτά αν δεν είναι ιος... Σε safe mode δεν μπορεί να μπει στον admin και να σκανάρει με antivirus να βεβαιωθεί για ιο?

Δημοσ.
Σε safe mode δεν μπορεί να μπει στον admin και να σκανάρει με antivirus να βεβαιωθεί για ιο?

Στην περίπτωση του φίλου μου δεν μπορούσαμε. Είχαμε κλειδωθεί έξω από το admin account και δεν μπορούσαμε να κάνουμε καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...