Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν θα σού βγάλει και... διάγνωση κιόλας! Υποτίθεται πως αυτό το τεστ προτάθηκε από τον Fritz Klein για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πτυχές της σεξουαλικότητάς σου που εσύ αγνοείς... μα είναι ένα test που με ρωτάει τι μου αρέσει...και μου δίνει σαν αποτέλεσμα ότι του απάντησα.... η το test είναι χαζό η το iq του μέσου ορου είναι πολύ πιο κάτω από ότι πίστευα αν ένα τέτοιο test είναι βοηθητικό... ακόμα και το -έχεις χρυσόψαρο -ναι -ε πούστης είσαι (αν δεν ξέρουν το ανέκδοτο ας μην προσβληθούν όσοι έχουν χρυσόψαρα ) πιο επιστημονικό μοιάζει από το -τον παίρνεις? -ναι -ε πούστης είσαι...
drkameleon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σε αυτές τις έρευνες που λές παραπάνω για το 30%, bot απάντησαν; Ή είναι άλλου είδους άνθρωποι; Δεν μιλάω για διαδικτυακά ερωτηματολόγια... Μιλάμε για πολλές και τεκμηριωμένες έρευνες που έχουν προ πολλού αναγνωριστεί. Πολλές από αυτές μπορείς να τις βρεις στο PubMed ή στο BMJ. Ξέρω πολλές γυναίκες που λένε οτι τους έχει περάσει απο το μυαλό να πάνε με γυναίκα.. Σε αντίθεση με άντρες.. που ελάχιστοι λένε κάτι τέτοιο και όσοι παραδέχονται ανάλογες σκέψεις είναι γνωστό οτι είναι ομοφυλόφιλοι.. Είναι "γνωστό"???? Μάλλον, κάνεις λάθος... Πρώτον, κάποιος που έχει φαντασιώσεις, δεν σημαίνει ότι τελικά τις κάνει κιόλας. Οι γυναίκες το λένε - σε αντίθεση με τους άντρες - γιατί πολύ απλά δεν έχουν λόγο να το κρύψουν, ενώ οι άντρες - ακόμη και σε κάτι τέτοιο - διστάζουν με το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Και σού θυμίζω, από τους ετεροφυλόφιλους θεωρείται φυσιολογικό μέχρι μια ηλικία να υπάρχουν σεξ. φαντασιώσεις προς το ίδιο φύλο... Γι΄αυτό σού λέω... Μην είσαι απόλυτως... Με το ζόρι να βγούν δλδ στατιστικά οι άντρες κρυφοπο#$^#κιά; (Χωρίς να έχω κάτι με την παραπάνω κατηγορία ανθρώπων) Κι εγώ με τους Νιγηριανούς "δεν έχω κάτι" ΄(όπως κι κι εσυ), αλλά δεν τούς αποκαλώ "αράπηδες". Η στάση σου (δεν εχώ κάτι - αλλά βασικά ΟΥΤΕ είμαι, ΟΥΤΕ θα ήθελα να γνωρισω κάποιον "τέτοιο", κλπ, κλπ, - δηλαδή ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) είναι τυπική. [Α, και πίστεψε με... εγώ δεν θέλω να "βγάλω" ομοφυλόφιλο κανέναν... Όπως δεν θέλω να πείσω κανέναν ότι... "του αρέσει το παστίτσιο". Τα πράγματα είναι πολύ απλά (για όσους έχουν ανοικτό μυαλό να το καταλάβουν). Δεν αποτελεί "κατηγορία" - είναι απλά θέμα προτίμησης.
drkameleon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 μα είναι ένα test που με ρωτάει τι μου αρέσει...και μου δίνει σαν αποτέλεσμα ότι του απάντησα.... η το test είναι χαζό η το iq του μέσου ορου είναι πολύ πιο κάτω από ότι πίστευα αν ένα τέτοιο test είναι βοηθητικό... ακόμα και το -έχεις χρυσόψαρο -ναι -ε πούστης είσαι (αν δεν ξέρουν το ανέκδοτο ας μην προσβληθούν όσοι έχουν χρυσόψαρα ) πιο επιστημονικό μοιάζει από το -τον παίρνεις? -ναι -ε πούστης είσαι... ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ - το είπαμε... Χρησιμεύει ουσιαστικά για να σού δείξει ότι η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ (ομο-/ετερο-φυλοφιλος) αλλά κάτι που έχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ και κάτι το οποίο ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ... ** Το απότελεσμα ΑΥΤΟΥ του τεστ, δεν έχει κάποια σημασία πέραν του, βγάζοντας τον Μ.Ο. των απαντήσεων από 0-6, να πραγματοποιήσει μια κατάταξη στην κλίμακα σεξουαλικότητας του Alfred Kinsey.
drkameleon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πάντως είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες θα έβλεπαν ας πούμε ταινία (!) με 2 γυναίκες, ενώ άντρας δεν πρόκειται να κάν να δεί έστω μια σκηνή με 2 άντρες. Το ότι γενικότερα οι γυναίκες δεν φοβούνται να πουν κάτι που ενδεχομένως να περάσει απο το μυαλό τους (πχ αυτή είναι τόσο ωραία) ενώ άντε ένας άντρας να πει (πώ πώ αυτός είναι πολύ ωραίος.) Ακριβώς! Γιατί οι άντρες - ως γνωστόν - είναι "αντρακλες". Και ακόμη και η θετική γνώμη για άλλον άνδρα μπορεί να εκληφθεί "περίεργα". Μήπως να συνέλθουμε λίγο? Γιατί όταν φοβάσαι να πεις ότι ο Χ "δεν είναι κι άσχημος", σκέψου τι ψυχολογικά προβλήματα δημιουργείς, σε κάποιον που (χωρίς εκείνος να "φταίει") ανήκει στην... καταραμμένη κατηγορία που "κράζει" άπασα η κοινωνία...
Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μήπως να συνέλθουμε λίγο? Γιατί όταν φοβάσαι να πεις ότι ο Χ "δεν είναι κι άσχημος", σκέψου τι ψυχολογικά προβλήματα δημιουργείς αφού άμα δεν το πεις δεν κανεις και τίποτα σε κάποιον που (χωρίς εκείνος να "φταίει") ανήκει στην... καταραμμένη κατηγορία που "κράζει" άπασα η κοινωνία... ooo άλλος ένας που πιστεύει ότι να γουστάρεις να τον παίρνεις είναι πρόβλημα τις φύσης.... γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε τις επιλογές κάποιου και το θεωρείτε "ασθένεια" να το παίρνει? φυσικά δεν φταίει για κάτι επειδή τον παίρνει...αλλα είναι επιλογή του, δεν είναι "κατάρα" να τον παίρνει, το γουστάρει... έλεος
Deorum Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 το γουστάρει και το διαλέγει. Γιατί ομως το γουστάρει? Επιλέγει να το γουστάρει ή βγαίνει απο μέσα του. Μόνος σου έδωσες την απάντηση. Είναι μια εσωτερική ορμή (καλά όχι πάντα βέβαια, αλλά τις περισσότερες φορές) Έ απο εκεί και πέρα έιναι επιλογή του αν θα το εκδηλώσει, δεν λέμε, αλλά δεν είναι νορμάλ να το εκδηλώσει? Δλδ θα ζήσει μια ζώη ασεξουαλική μόνο και μόνο για να μην το εκδηλώσει.
drkameleon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 αφού άμα δεν το πεις δεν κανεις και τίποτα ooo άλλος ένας που πιστεύει ότι να γουστάρεις να τον παίρνεις είναι πρόβλημα τις φύσης.... γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε τις επιλογές κάποιου και το θεωρείτε "ασθένεια" να το παίρνει? φυσικά δεν φταίει για κάτι επειδή τον παίρνει...αλλα είναι επιλογή του, δεν είναι "κατάρα" να τον παίρνει, το γουστάρει... έλεος Α, καλά... Εσείς θα μέ στείλετε σίγουρα στον... ψυχίατρο! Το ακριβώς αντίθετο λέω, παιδί μου... Αν βρεθεί κι ένας άλλος που εξέλαβε τα γεγραμμένα μου έτσι, θα διευκρινήσω... Δες ΕΔΩ για να πάρεις μια γεύση από τις απόψεις μου...
Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 εγώ δεν έχω πρόβλημα να το εκδηλώσει ο γιατρός την πέφτει σε αυτούς που το παίζουν "άντρακλες" και μετά ο ίδιος παρουσιάζει την ομοφυλοφιλία σαν ασθένεια μην πας να το παίξεις προχωρημένος λόγο ότι η επιστήμη σου νομίζει ότι είναι η ίδια προχωρημένη όταν ο ίδιος παραμένεις ένα κολλημένο βλαχαδερό με ένα καρο φοβίες γιατρέ
Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 σε κάποιον που (χωρίς εκείνος να "φταίει") ανήκει στην... καταραμμένη κατηγορία που "κράζει" άπασα η κοινωνία... do your practice on your words to see the truth
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 1)Δεν μιλάω για διαδικτυακά ερωτηματολόγια... Μιλάμε για πολλές και τεκμηριωμένες έρευνες που έχουν προ πολλού αναγνωριστεί. Πολλές από αυτές μπορείς να τις βρεις στο PubMed ή στο BMJ. 2)Είναι "γνωστό"???? Μάλλον, κάνεις λάθος... Πρώτον, κάποιος που έχει φαντασιώσεις, δεν σημαίνει ότι τελικά τις κάνει κιόλας. Οι γυναίκες το λένε - σε αντίθεση με τους άντρες - γιατί πολύ απλά δεν έχουν λόγο να το κρύψουν, ενώ οι άντρες - ακόμη και σε κάτι τέτοιο - διστάζουν με το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Και σού θυμίζω, από τους ετεροφυλόφιλους θεωρείται φυσιολογικό μέχρι μια ηλικία να υπάρχουν σεξ. φαντασιώσεις προς το ίδιο φύλο... Γι΄αυτό σού λέω... Μην είσαι απόλυτως... 3)Κι εγώ με τους Νιγηριανούς "δεν έχω κάτι" ΄(όπως κι κι εσυ), αλλά δεν τούς αποκαλώ "αράπηδες". Η στάση σου (δεν εχώ κάτι - αλλά βασικά ΟΥΤΕ είμαι, ΟΥΤΕ θα ήθελα να γνωρισω κάποιον "τέτοιο", κλπ, κλπ, - δηλαδή ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) είναι τυπική. 4)[Α, και πίστεψε με... εγώ δεν θέλω να "βγάλω" ομοφυλόφιλο κανέναν... Όπως δεν θέλω να πείσω κανέναν ότι... "του αρέσει το παστίτσιο". Τα πράγματα είναι πολύ απλά (για όσους έχουν ανοικτό μυαλό να το καταλάβουν). Δεν αποτελεί "κατηγορία" - είναι απλά θέμα προτίμησης. 1)Ναι οκ.. Και τηλεφωνικά να ήτανε.. Αυτά δεν τα έκαναν υπερ-άρρενες; Η είναι απο άλλου παπά ευαγγέλιο αυτοί και εκτός απο τους "ελληνάρες" που απάντησαν σε σένα όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι είναι οκ; 2)Είναι "γνωστό" σε μένα μιας και είναι φίλοι και γνωστοί μου καθώς σε φίλους και γνωστούς αναφέρομαι και στην προηγούμενη απάντηση μου .. Οι φαντασιώσεις είναι μύχιες σκέψεις του μυαλού.. όχι τυχαίες.. και όχι δυσάρεστες.. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω με αυτή τη λέξη... Και εφόσον το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε κοινούς θνητούς.. αν με τη λέξη φαντασίωση θέλεις να πείς κάτι άλλο απο αυτό που καταλαβαίνω εγώ (και ίσως και ο περισσότερος κόσμος) ανασκεύασε την ερώτηση.. Όσον αφορά την παραδοχή για τις φαντασιώσεις μέχρι κάποια ηλικία.. Επίσης νομίζω οτι ο καθένας μας εδω μέσα είναι αρμόδιος για το αν είχε, τι είχε και τι δεν είχε και δεν περιμένει την "παραδοχή" της επιστήμης για να πεί "ρε λές να είχα gay φαντασιώσεις όταν ήμουν πιτσιρικάς;" 3)Αν θέλεις να αρπαχτείς απο κάτι μπορείς να το κάνεις εύκολα...Αν διαβάσεις αυτό που γράφω παραπάνω για φίλους και γνωστούς μάλλον δεν συμπεραίνεται οτι "δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί τους". Απο κει και πέρα το άν είμαι η όχι ένας απο αυτούς μάλλον είμαι πιο αρμόδιος να το ξέρω.. Οπότε καταλήγω στο "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς άσχετα αν δεν είμαι". Και btw όσους νιγηριανούς έχω γνωρίσει είναι κ γμ τα άτομα.. 4)Συμφωνώ απόλυτα.. Είναι θέμα προτίμησης.. Είναι όμως μια κατηγορία ανθρώπων θέλοντας και μη... Δεν είπα οτι θέλεις να βγάλεις κάποιον, κάτι.. Λέω οτι δήλωση σου για τους "υπερ-άρρενες" αντιτίθεται στην προσωπικότητα των ερωτηθέντων... Π.χ.: -Τι πίστευεις για τον Κλάιν; -"Οτί είναι μπούφος." -Τι λές ρε; Οι περισσότεροι λένε οτι ο κλάιν είναι μαμάτος.. Λάθος κάνεις η ψεύδεσαι.. υ.γ: υ.γ2: Η παραδοχή οτι κάποιος είναι ωραίος και εμφανίσιμος με το "πωπω τι κούκλος είναι αυτός" απέχει παρασάγκας... υγ3: 4 ώρες μετά, που μου δόθηκε η ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο πόστ, συνειδητοποίησα οτι δεν έχω βάλει ούτε μισο κόμμα και οτι το κείμενο είναι αισχρό συντακτικά.. Sorry αλλα αυτά παθαίνει κανείς στην 9η ώρα εργασίας μετά απο ξενύχτι ;p
drkameleon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 1)Ναι οκ.. Και τηλεφωνικά να ήτανε.. Αυτά δεν τα έκαναν υπερ-άρρενες; Η είναι απο άλλου παπά ευαγγέλιο αυτοί και εκτός απο τους "ελληνάρες" που απάντησαν σε σένα όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι είναι οκ; 2)Είναι "γνωστό" σε μένα μιας και είναι φίλοι και γνωστοί μου καθώς σε φίλους και γνωστούς αναφέρομαι και στην προηγούμενη απάντηση μου .. Οι φαντασιώσεις είναι μύχιες σκέψεις του μυαλού.. όχι τυχαίες.. και όχι δυσάρεστες.. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω με αυτή τη λέξη... Και εφόσον το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε κοινούς θνητούς.. αν με τη λέξη φαντασίωση θέλεις να πείς κάτι άλλο απο αυτό που καταλαβαίνω εγώ (και ίσως και ο περισσότερος κόσμος) ανασκεύασε την ερώτηση.. Όσον αφορά την παραδοχή για τις φαντασιώσεις μέχρι κάποια ηλικία.. Επίσης νομίζω οτι ο καθένας μας εδω μέσα είναι αρμόδιος για το αν είχε, τι είχε και τι δεν είχε και δεν περιμένει την "παραδοχή" της επιστήμης για να πεί "ρε λές να είχα gay φαντασιώσεις όταν ήμουν πιτσιρικάς;" 3)Αν θέλεις να αρπαχτείς απο κάτι μπορείς να το κάνεις εύκολα...Αν διαβάσεις αυτό που γράφω παραπάνω για φίλους και γνωστούς μάλλον δεν συμπεραίνεται οτι "δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί τους". Απο κει και πέρα το άν είμαι η όχι ένας απο αυτούς μάλλον είμαι πιο αρμόδιος να το ξέρω.. Οπότε καταλήγω στο "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς άσχετα αν δεν είμαι". Και btw όσους νιγηριανούς έχω γνωρίσει είναι κ γμ τα άτομα.. 4)Συμφωνώ απόλυτα.. Είναι θέμα προτίμησης.. Είναι όμως μια κατηγορία ανθρώπων θέλοντας και μη... Δεν είπα οτι θέλεις να βγάλεις κάποιον, κάτι.. Λέω οτι δήλωση σου για τους "υπερ-άρρενες" αντιτίθεται στην προσωπικότητα των ερωτηθέντων... Π.χ.: -Τι πίστευεις για τον Κλάιν; -"Οτί είναι μπούφος." -Τι λές ρε; Οι περισσότεροι λένε οτι ο κλάιν είναι μαμάτος.. Λάθος κάνεις η ψεύδεσαι.. υ.γ: υ.γ2: Η παραδοχή οτι κάποιος είναι ωραίος και εμφανίσιμος με το "πωπω τι κούκλος είναι αυτός" απέχει παρασάγκας... υγ3: 4 ώρες μετά, που μου δόθηκε η ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο πόστ, συνειδητοποίησα οτι δεν έχω βάλει ούτε μισο κόμμα και οτι το κείμενο είναι αισχρό συντακτικά.. Sorry αλλα αυτά παθαίνει κανείς στην 9η ώρα εργασίας μετά απο ξενύχτι ;p Σε γενικές γραμμές ΔΕΝ νομίζω ότι διαφωνούμε... Υ.Γ. Δεν εννοούσα κατηγορία (π.χ. κατηγορία ανθρώπων -category), αλλά κατηγορία-accusation.
Lucifer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 4. Αισθανόμουν εξίσου καλός/ή με τους άλλους ανθρώπους. 6. Ένιωθα δυστυχισμένος 12. Ήμουν χαρούμενος. 17. Ξέσπασα σε κλάμματα. 18. Ένιωσα λυπημένος. 19. Αισθανόμουν ότι οι άλλοι με αντιπαθούν. 15. Οι άνθρωποι δεν ήταν φιλικοί απέναντί μου. 14. Αισθανόμουν μοναξιά.
drkameleon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 4. Αισθανόμουν εξίσου καλός/ή με τους άλλους ανθρώπους. 6. Ένιωθα δυστυχισμένος 12. Ήμουν χαρούμενος. 17. Ξέσπασα σε κλάμματα. 18. Ένιωσα λυπημένος. 19. Αισθανόμουν ότι οι άλλοι με αντιπαθούν. 15. Οι άνθρωποι δεν ήταν φιλικοί απέναντί μου. 14. Αισθανόμουν μοναξιά. Απ' όσο λοιπόν κατάλαβες, οι ερωτήσεις ΔΕΝ αξιολογούνται κατά τον ίδιο τρόπο ΟΥΤΕ έχουν την ίδια βαρύτητα.
Lucifer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εντάξει αδερφέ. Παρεμπιπτόντως, τα συγχαρητήρια μου σε όλους εσάς εκεί έξω που νοιώθετε εξίσου καλοί μεταξύ σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.