Προς το περιεχόμενο

Ψυχολογικά Τεστ : Ανακάλυψε τον εαυτό σου !!!

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

drkameleon,

Είμαι ο Cntrl+X, μια περιπλανώμενη ψυχή στο insomnia, αποτελούμενη από bits :cry: :-)

Τα χαιρετίσματά μου σε όλους μέσα από πολλά χιλιόμετρα ψυχρών δικτυακών καλωδίων.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cntrl+X,

Δες αυτό το πόστ. Εδώ, αλλά και σε προηγούμενα πόστ εξηγώ γιατί θεωρώ ότι όχι μόνο είναι άστοχος ο τρόπος, αλλά προσβλητικός για εμένα που έχω στοιχειωδώς την ικανότητα να κρίνω και να σκεφτώ ότι ένας άνθρωπος που δεν είναι, αλλά θα είναι [κατά πάσα πιθανότητα] ψυχίατρος στο μέλλον, δεν έχει καμία θέση να παρουσιάζει προτάσεις όπως η πρόταση που έκανα quote στο προηγούμενο πόστ. Για έναν νεαρότερο άνθρωπο [το σιχαίνομαι αυτό ως επιχείρημα, αλλά ας πούμε ότι και κάποιοι που δεν είναι τόσο νέοι, δεν έδειξαν σπουδαία κριτική ικανότητα στο παρόν τόπικ] τα φίλτρα είναι διαφορετικά και η επίδραση της συζήτησης μπορεί να έχει διαφορετική μορφή. Από τον τρόπο που γράφεις νομίζω ότι είσαι σε θέση να κάνεις ένα thought expirement με έναν 15χρόνο που παρακολουθεί τη συζήτηση. Αν θες δοκίμασέ το και δεν νομίζω να δυσκολευτείς να καταλάβεις τη στάση μου. Αν όχι, πάλι εδώ είμαστε [αλλά αρχίζω να κουράζομαι λίγο].

Θεωρώ τις φράσεις που μεταχειρίζεται [όσο και τον τίτλο του τόπικ] δύσκολες να τις χαρακτηρίσω χωρίς να αρχίσω να φλερτάρω με παράβαση κανονισμών του φόρουμ.

Στο κομμάτι που αναφέρεσαι στο τι θεωρείται τώρα αποδεκτό [κάνεις έναν παραλληλισμό με τους νόμους, που με παραπέμπει στις περιπτώσεις που κρίνονται "επικίνδυνες" και όχι στο σύνολό τους] ως "απόκλιση" στο χώρο της ψυχιατρικής να πω πρώτα από όλα ότι ακόμα υπάρχουν αντιμαχόμενες θέσεις στους χώρους της. Επίσης να πω πως διαφωνώ με την πλειοψηφεία των ισχύουσων πρακτικών που εφαρμόζονται [το είναι και όχι το θα μπορούσε να είναι] στους κύκλους της ψυχιατρικής που εφόσον είναι ακόμα στο διάστημα των σπουδών του και απορρίπτει ότι είναι έξω από αυτές ως "υπάρχει και η αντίθετη άποψη" καθορίζουν τις βάσεις των ερωτηματολογίων του.

Αυτά τα δύο με κάνουν να αναρωτιέμαι που βρίσκει το θράσος ο ιντερνετικός ψυχιάτρος [μόνο εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο αυτό;] να ξεκινήσει ένα τέτοιο θέμα σε έναν χώρο που έχει αυτή την κίνηση και να επαναλαμβάνει τη φράση:

Άλλο ενα "άκυρο" LOL. Άμα οι απαντήσεις σου ήταν ειλικρινείς, με σκέψη, και όχι "κουτουρού", μήπως τα αποτελέσματα ΔΕΝ είναι και τόσο "LOL"... ? (Λέεεεω εγώ - επειδή γνωρίζω τα κριτήρια, όχι τίποτα άλλο...)

Στην εξάσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος διαλλέγεις σε μεγάλο βαθμό τη στάση σου. Υπάρχουν πολλά αλλά. Όμως από ότι φαίνεται όχι αρκετά για να θεωρηθεί ένα εγχείρημα όπως αυτό της παρούσας "στατιστικής" αμφίβολο.

Εδώ διαφωνώ και τα είπα στα προηγούμενα ποστ.

Στο τελευταίο σκέλος του ποστ σου, συμφωνούμε, αλλά υπάρχει μια επιπλέον διάσταση. Σύμφωνοι με τις περιπτώσεις που "χρειάζονται" υποστήριξη. Τι γίνεται όμως όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ανθρώπους που είναι εντάξι και τους προτείνει να το ξανασκεφτούνε;

Ή ακόμα και να μην είναι εντάξι, κρίνεις συνετή την καθοδήγηση μέσα από ένα φόρουμ, από κάποιον που δεν έχει ολοκληρώσει καν τις σπουδές του και μιλάει ανώνυμα;

Τέτοιες ανεύθυνες στάσεις δεν απέχουν πολύ από φαινόμενα όπως ετούτο :

http://www.enthallagi.org/joomla/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=625.0

Από πολλές πλευρές, όχι μόνο σε ότι αφορά τη χρήση φαρμάκων, αλλά τη νοοτροπία όσο και το τι πυροδοτεί αυτή τη νοοτροπία. Μέσα στη συζήτηση υπάρχει και αυτό το άρθρο [γιατί όλοι στην ανωνυμία μας είμαστε ότι δηλώσουμε] :

http://www.nytimes.com/2005/11/16/health/16patient.html?_r=1&oref=slogin

Τώρα είμαι αρκετά ξεκάθαρος στις θέσεις μου;

Δημοσ.

drkameleon,

1) Για κάποιον που βρίσκεται πίσω από την οθόνη του και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι είναι, μπορείς να υποθέσεις είτε ότι είναι ψυχωτικός, είτε υποχόνδριος, είτε σε ηλικία ή νοητική ωριμότητα που τον αποτρέπει να κρίνει τους ιντερνετικούς γιατρούς. Καταλαβαίνεις τη θέση που έχεις;

Ύστερα,

... is sufficiently severe to cause marked impairment in occupational functioning or in usual social activities or relationships with others, or to necessitate hospitalization to prevent harm to self or others, or there are psychotic features.[/b']

Τώρα, αυτό προφανώς, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι υπερβολικά υποκειμενικό ως κριτήριο και δεν λέει απολύτως τίποτα στα πλαίσια της συζήτησης ή της ιντερνετικής περσόνας του ειδικού που παρουσιάζεις.

2) Είμαι πρακτικά περίπτωση υψηλού κινδύνου, παρότι δεν είμαι αυτοκτονικός. Ξέρεις γιατί; Γιατί διάβασα αυτό το υπέροχο βιβλίο :

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/138223

Όπου ο Καμύ, ισχυρίζεται [και συμφωνώ] ότι η μόνη ουσιαστική επιλογή που κάνει κανείς στη ζωή του είναι αν θα συνεχίσει να ζει ή όχι. Από τότε που το διάβασα έχω αναπτύξει την καθημερινή συνήθεια να υπενθυμίζω το "ναι" στη ζωή για τον εαυτό μου ώστε να φέρνω στο μυαλό κάποια πράγματα που τείνουμε να ξεχνάμε στη ρουτίνα. Δεν είναι στην ουσία ερώτηση, αλλά στην ερώτηση της "στατιστικής" σου είμαι περίπτωση υψηλού κινδύνου.

Εγώ ξέρω πως είμαι ως άνθρωπος, για εσένα είμαι bits. Αλλά δεν σου κάνει το LoL, του Dark_Son20 ας πούμε [που είμαι βέβαιος ότι διαβάζει αντίστοιχα βιβλία και έχει αντίστοιχες συζητήσεις με τον εαυτό του] και αποφασίζεις να του πεις να το ξανασκεφτεί. Και σε ρωτάω internetικέ γιατρέ [μέλλων], από που και ως που; Καταλαβαίνεις το ρόλο σου;

3)Οι νευροδιαβιβαστές είναι σοβαρό βήμα, αλλά, άποψή μου είναι ότι το θέμα δεν είναι το πως [που πάλι είναι ασαφές, παρότι υπάρχει αρκέτα καλή κατανόηση των βασικών νευροδιαβιβαστών. Τυχαίο είναι που η σεροτονίνη είναι τόσο μελετημένη; Ας κοιτάξουμε λίγο πόσα φάρμακα από την τελευταία γενιά είναι σχετικά με τον έλεγχο της σεροτονίνης..] είναι το γιατί, που νομίζω ότι φεύγει από τα πλαίσια των νευροδιαβιβαστών αποκλειστικά. Όπως και να 'χει είσαι πολύ σίγουρος για κάτι που δεν γνωρίζεις. Και πάλι δείκτης κακού επιστημονικού ενστίκτου που ενισχύει τα παραπάνω σχόλια που έκανα.

4)Άλλο πράγμα έλεγα βέβαια, αλλά τέλος πάντων εδώ δεν κολήσαμε σε άλλα, εδώ θα κολήσουμε;

5)Δεν καταδικάζω τους πάντες. Μεγάλο μέρος από αυτά που διδάσκεσαι συνδέεται με τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχεις τελειώσει ακόμα. Ξεκινάς παρουσιάζοντας το θέμα με τα σφάλματα που επεσήμανα πιο πάνω και στα καπάκια πετάς ένα : "Ε υπάρχει και η αντίθετη άποψη.". Σκέφτομαι ότι άσχετα από το πόσο καλός ή όχι είσαι σε αυτό που κάνεις, σίγουρα δεν έχεις το εύρος ενός ανθρώπου που -όχι θα εμπιστευόμουν στην ανωνυμία του διαδικτύου αλλά- θα συζητούσα μετρώντας την άποψή του. Παρ' όλα αυτά, δίνεις συμβουλές και σπέρνεις αμφιβολία σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

6)Και εγώ.

7)Η πλαστικότητα [που ήταν το θέμα μου], πέρα από την πολυπλοκότητα είναι ένα σημείο που τονίζω όχι για να απορρίψω τις κατηγοριοποιήσεις, αλλά τη σιγουριά που μπορεί να νιώθεις [βλ. "εγώ ξέρω από που προήλθαν τα ερωτηματολόγια"] για να δώσεις συμβουλές και να σπείρεις αμφιβολίες σε αγνώστους μέσα από το διαδίκτυο. Το ότι προσωπικά, πιστεύω στην πλαστικότητα σε βαθμό που να διαφωνώ με την πλειοψηφεία από τις παθήσεις που παρουσιάζεις ως κάτι που χρήζει αντιμετώπισης, είναι άλλο, άσχετο με το θέμα κεφάλαιο.

Κατάλαβες γιατί οι ειρωνίες;

Μιας και γράφεις φιλικά, θα σου πω και εγώ για τη διάθεσή μου. Απέφευγες να απαντήσεις ή έστω να κόψεις τα σχόλιά μου μέχρι που εμφανίστηκε ο Cntrl+x που τον ευχαρίστησες κιόλας για τη βοήθεια...

"Επιστημονικότατος." [να μη σχολιάσω πάλι αυτό που έχεις στο blog για το defacement ως μορφή hacking που... τέλος πάντων.]

Δημοσ.

Να μου επιτρέψετε να μην συμμερίζομαι όλη την αμφισβήτηση πρακτικά σχεδόν σε όλη την ψυχιατρική/ψυχολογική επιστήμη.

Τόσοι άνθρωποι, τόσα χρόνια έχουν φάει την ζωή τους να αναλύουν συμπεριφορές και εμείς ερχόμαστε έτσι απλά (που στην ζωή μας μπορεί να είμαστε μηχανικοί αυτοκινήτων) να πούμε αυτά είναι ανοησίες, οι άνθρωποι είναι ο καθείς διαφορετικός, άρα δεν υπάρχει σωστό, λάθος, συμμπτώματα και ψυχικές ασθένειες.

Όλοι είναι τρελοί εκτός απο μένα, και όλοι συνωμοτούν εναντίων μου. Είναι όλα μέρος ενός σχεδίου να μας ελέγξουν την ζωή, και αν μπορούσαν (ίσως μπορούν ακόμα σε πειραματικό στάδιο όμως) να μας ελέγξουν και την σκέψη. Γιαυτό και βγαίνουν στρατιές ειδικών στα θέματα κάθε χρόνο απο τόσα πανεπιστήμια στον κόσμο, όχι για να μας βοηθήσουν να βρούμε την χαμένη φλόγα στην ζωή, αλλά για να μας καλουπώσουν, να δουλεύουμε να βγάζουν πιο πολλά λεφτά, και εμείς να είμαστε ακόμα πιο δυστυχισμένοι.

Σίγουρα οι απαντήσεις δεν είναι απόλυτες όλες, και μερικές είναι αμφίσημες. Αλλά γιαυτό επαναδιατυπώνονται λίγο πιο κάτω λίγο διαφορετικά. (πχ είσαι πεσμένος, διαταράσετε ο ύπνος σου...). Αν το δεί κάποιος καλοπροαίρετα θα απαντήσει με ειλικρίνεια. Προφανώς και δεν εννοει αν διαταράσεται ο ύπνος σου αν περνάνε νταλίκες και μηχανάκια απεξω απο το σπίτι σου. Αν το πάρετε στραβά, όλα στραβά θα είναι.

Τέλος το πιο απλό είναι το εξής. Αν κάποιος πιστεύει παρόλες τις ενδείξεις ότι αυτό είναι το νορμάλ μαγκιά του. Το νιώθει? Το πιστεύει? Αν όντως το πιστεύει πραγματικά και δεν έχει να φοβηθεί κάτι, ας μας γράψει εδώ τις απόψεις του. Ας μας πεί πως εγώ μικρός πχ πάντα έτσι ήμουν. Και ότι γουστάρω έτσι είμαι.

Τέλος κανείς δεν κάνει το τέστ με το ζόρι. Αν όμως αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως δεν πάει καλά, ίσως οδηγηθείς μόνος σου στην πόρτα (την πραγματική, όχι την ιντερνετικη) ενός γιατρού, να ρωτίσεις τι παίζει. Όπως πας και για το στομάχι σου. Έτσι και εδώ. Αν μια ζωή σου άρεσε η μπάλα και τα ταξίδια, και ξυπνήσεις ένα πρωί και νιώθεις ανούσιος, τίποτα δεν σου προκαλεί ευχαρίστηση, μήπως να τέλειωνα και την ζωή μου, θέλει δλδ φιλοσοφία να πείς ότι δεν πάει καλά?

Αυτά τα συμπτώματα που βγήκαν, βγήκαν απο απαντήσεις που ΕΣΕΙΣ δώσατε. Και που αντικειμενικά αναγνωρίζονται απο όλο τον επιστημονικό κόσμο. Και 1ετής φοιτητής να είναι κάποιος, δεν έγραψε το τέστ αυτός. Εγώ πριν το αμφισβητήσω έτσι ριζικά πρώτα θα έψαχνα καλά τον εαυτό μου (μήπως τελικά δεν μιλάνε όλοι για μένα πίσω απο την πλάτη μου, και ήμουν υπερβολικός? Μήπως δεν είναι σωστό να κάνω λες και θα έρθει το τέλος του κόσμου όταν έχω μια υποχρέωση), γιατί απλούστατα ίσως βγάλω κάτι που θα με ωφελήσει στην ζωή μου.

Δημοσ.

Cloud,

Τρέχουν παράλληλα δύο θεματα.

1) Είναι σωστή η στάση του topic starter να εκθέτει ερωτηματολόγια που ακόμα κι αν έχουν επιστημονική βάση αν πρέπει να λάβει κανείς υπ' όψι ότι δεν έχει ο ίδιος την ιδιότητα του ψυχίατρου;

Αν το δει κανείς αυτηρά, εφ' όσον πράγματι δεν την έχει, τότε ακόμα και στην περίπτωση που μπορούμε να τον κατηγορήσουμε ότι βάζει ταμπέλες, μια τέτοια κατηγορία στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να τη χρεωθεί ο ίδιος και όχι η ψυχιατρική. Κατα συνέπεια η κριτική στις μεθόδους της ψυχιατρικής θα πρέπει να διαχωριστεί από την κριτική στις μεθόδους του topic starter.

2) Είναι θεμιτή η προσπάθεια ταξινόμησης των ψυχικών παθήσεων;

Συμφωνούμε βλέπω στο γεγονός ότι δε θα αρνιόμασταν κάποια βοήθεια σε κάποιον που την χρειάζεται. Τότε όμως, προκύπτουν αυτόματα ερωτήματα. Χρειάζονται όλοι την ίδια βοήθεια; Αν όχι, πως θα ξεχωρίσουμε τις διαφoρετικές ανάγκες του καθενός; θα το κάνουμε αυθαίρετα, στηριζόμενοι σε μια εμπειρική προσέγγιση της "συνόλης προσωπικότητας του καθενός"; Ο καθένας μας μπορεί να έχει άποψη γαι το πως πρέπει να προσεγγίσει έναν πονεμένο άνθρωπο. Είναι ο καθένας μας λοιπόν κατάλληλος για το έργο αυτό; Ή μήπως θα το κάνουμε συστηματικά, με την κατάλληλη εκπαίδευση, χωρίς να αγνοούμε τα δεδομένα της ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας, της νευροφαρμακολογίας, της γενετικής, της στατιστικής;

Αν θα το κάνουμε οργανωμένα, είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε ένα σύστημα ταξινόμησης των προβλημάτων αυτών. Που εγώ θα το ονομάσω "ψυχικές παθήσεις" για να ξέρουμε για τι μιλάμε. Όχι για να στιγματίσουμε κανέναν. Αλλά για να γίνει σαφές, πως ένας όγκος του μετωπιαίου λοβού π.χ. μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές συμπεριφοράς και πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος / ομάδα κλπ που να μπορεί να το διαγνώσει. Ή μήπως νομίζεις πως η ανίχνευση ξεκάθαρα "σωματικών" νόσημάτων με ψυχιατρικές εκδηλώσεις, μπορεί να γίνει αποτελεσματικά αγνοώντας αν όχι το γράμμα, τότε το πνεύμα συστημάτων ταξινόμησης ψυχικών νοσημάτων όπως το DSM;

Δημοσ.

Deorum, διάβασε πάλι το προηγούμενο ποστ. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, είναι κατανοητά αυτά που έγραψα.

Δημοσ.

Cntrl-X,

Ειλικρινά, μέχρι εδώ σε χαίρομαι για τον τρόπο που γράφεις.

Προσωπικά τα έχω, ήταν σημαντική η αγκύλη, με την ψυχιατρική ως είναι όχι όπως θα μπορούσε να είναι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το παρόν τόπικ, το ανέφερα μόνο και μόνο γιατί είναι παράμετρος που μειώνει το στέρεο έδαφος για τέτοιες συζητήσεις [πόσο μάλλον συμβουλές] όπως αυτή που ξεκίνησε το τόπικ.

Για την ψυχιατρική στο σύνολό της, όσο και για το δεύτερο μέρος του ποστ σου, αν θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις νέο θέμα να το συζητήσουμε. Δεν απορρίπτω τίποτα εφόσον γίνεται στα κατάλληλα πλαίσια ώστε να μην μετατρέπεται η επιστημονική μέθοδος σε παρωδία του τύπου :

"Ψυχολογικά Τεστ: Ανακάλυψε τον εαυτό σου!!!"

Δημοσ.

Καταλαβαίνω την επιφυλακτικότητά σου. Και ναι στο τέλος μας εξήγησες μια χαρά πως και γιατί πιστεύεις ότι πιστεύεις. (άσχετα αν προσωπικά συμφωνώ ή όχι)

Όμως ξεκίνησες πολύ επιθετικά, σχεδόν προσβλητικά θα έλεγα (παρόλο που έγραψες ότι εσύ προσβλήθηκες, ξέρουμε όλοι ότι δεν απευθύνθηκε σε εσένα προσωπικά αυτό το τέστ) και στο κάτω κάτω έχει ένα σωρό disclaimer. Άρα κάτι παίζει εδώ. Μήπως έχεις καεί απο τον χυλό και φυσάς και το γιαούρτι? Εσύ θα μας πείς.

Δημοσ.

Deorum, είσαι γνήσιο λαγωνικό, με κατάλαβες με την πρώτη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ντρέπομαι.

Cntrl-X, κάτι που ξέχασα, η στάση μου απέναντι στην ψυχιατρική δεν καθορίζεται από μία ιντερνετική καρικατούρα που αυτοαποκαλείται ψυχίατρος. Νόμιζα ότι είναι προφανές αυτό. Για τα υπόλοιπα, όπως τα έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.
Deorum, είσαι γνήσιο λαγωνικό, με κατάλαβες με την πρώτη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ντρέπομαι.

λολ.

Απλά μου έκανε εντύπωση αυτό είναι όλο. Ξέρω ότι ντρέπεσαι, και σε έφερα σε δύσκολη θέση :mad: (τό είχα προβλέψει και αυτό εξάλλου βλέπεις.)

Όσο για το λαγωνικό, που να δείς το άβατάρ μου σε άλλα φόρουμ ! :-D:-D

ΥΓ. Δώσμου 2 λεπτά θα το ανεβάσω και εδώ.

Δημοσ.

Ο τίτλος και μόνο "Ψυχολογικό Τεστ: Ανακάλυψε τον εαυτό σου " , παραπέμπει σε φωτορομάντζο, τύπου διπλό τηλέραμα, Cosmopolitan , Menshealth και άλλα τέτοια, επιστήμη δηλαδή οχι μλκιες. Αντε, το πολύ σε κανα focus αν δεν προλάβαινε να βγει το τεύχος , να το βάζανε μέσα τελευταία στιγμή, στο focus έτσι , μιλάμε για το focus .... οιμέ ! :(

Δημοσ.

Εντάξει ο τίτλος δεν είναι ο πιο σούπερ.

Το περιεχόμενο παρόλαυτα είναι βασισμένο σε αναγνωρισμένα ερωτηματολόγια. Μια μικρή εύρευνα σε γοογλε ή γικιπιδεια το δείχνει αυτό.

Και πάλι δεν έγραψε πουθενά "οριστικά και αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα βγαίνουν." μια γενική ιδέα θέλει να δώσει και μετά ο καθένας το ψάχνει αν νιώσει την ανάγκη.

Τώρα για το αν θα βάλει τους "νορμάλ" σε φάση να αναρωτιούνται κατά πόσο είναι νορμάλ (να τους ξεσηκώνει να το πώ έτσι) να σου πώ δεν ξέρω αν είναι θεμιτό ή όχι, πάντως κακό δεν είναι. (εκτός αν κάποιος που αμφιβάλλει για τον εαυτό του, αυτόματα θα κατρακυλήσει... πώ πώ έχω κατάθλιψη, ας ανοίξω ένα μπουκάλι ουίσκι...)

Δημοσ.
ι... πώ πώ έχω κατάθλιψη, ας ανοίξω ένα μπουκάλι ουίσκι...)

Μετά κάνε και το τεστ του drkameleon να μας πεις αν σε βοήθησε.

Αν όχι, επανέλαβε με ούζο Πλωμαρίου.

Δημοσ.
Εντάξει ο τίτλος δεν είναι ο πιο σούπερ.

Το περιεχόμενο παρόλαυτα είναι βασισμένο σε αναγνωρισμένα ερωτηματολόγια. Μια μικρή εύρευνα σε γοογλε ή γικιπιδεια το δείχνει αυτό.

Και πάλι δεν έγραψε πουθενά "οριστικά και αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα βγαίνουν." μια γενική ιδέα θέλει να δώσει και μετά ο καθένας το ψάχνει αν νιώσει την ανάγκη.

Τώρα για το αν θα βάλει τους "νορμάλ" σε φάση να αναρωτιούνται κατά πόσο είναι νορμάλ (να τους ξεσηκώνει να το πώ έτσι) να σου πώ δεν ξέρω αν είναι θεμιτό ή όχι, πάντως κακό δεν είναι. (εκτός αν κάποιος που αμφιβάλλει για τον εαυτό του, αυτόματα θα κατρακυλήσει... πώ πώ έχω κατάθλιψη, ας ανοίξω ένα μπουκάλι ουίσκι...)

Βρε παιδιά! Κι έλεγα ότι έκανα λάθος... Ο τίτλος έφταιγε... Τώρα νομίζω ότι βρίσκομαι κοντά στην τελειότητα... Ναι, ναι, μού δώσατε απίστευτη έμπνευση... Δείτε...

ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΑΞΗ

Nice, isn't it?

Αλλά πέραν της πλάκας, ας αντιληφθείτε πως σ' ένα τίτλο "TEST" δεν θα πάταγε ψυχή και δεν θα βρισκόμασταν εδώ να το συζητάμε ακόμη. Την έκανα που την έκανα ο χριστιανός τόση δουλειά δηλαδή, να πάει και τσάμπα? :-(

Δημοσ.
Ο τίτλος και μόνο "Ψυχολογικό Τεστ: Ανακάλυψε τον εαυτό σου " , παραπέμπει σε φωτορομάντζο, τύπου διπλό τηλέραμα, Cosmopolitan , Menshealth και άλλα τέτοια, επιστήμη δηλαδή οχι μλκιες. Αντε, το πολύ σε κανα focus αν δεν προλάβαινε να βγει το τεύχος , να το βάζανε μέσα τελευταία στιγμή, στο focus έτσι , μιλάμε για το focus .... οιμέ ! :(

Ισχύει η ίδια απάντηση που έδωσα στον Deorum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...