Προς το περιεχόμενο

Πιστωτικες καρτες

patrinos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα θελω να απαντησει οποιος ξερει πραγαματικα,δλδ οχι οποιος εχει ακουσει κατι αλλα να το ξερει...Υπαρχουν πιστωτικες που να εχουν αμεση εγκριση??δεν με ενδιαφερει ο τυπος της ή το πιστωτικο οριο και αν θα ειναι για φοιτητες κτλ....ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστωτικη καρτα...απλα να εχει αμεση εγκριση το πολυ 1-2 μερες ωστε να μπορει καποιος να παρει τα λεφτα αμεσως...καθε πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη!!!

Δημοσ.
Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα θελω να απαντησει οποιος ξερει πραγαματικα,δλδ οχι οποιος εχει ακουσει κατι αλλα να το ξερει...Υπαρχουν πιστωτικες που να εχουν αμεση εγκριση??δεν με ενδιαφερει ο τυπος της ή το πιστωτικο οριο και αν θα ειναι για φοιτητες κτλ....ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστωτικη καρτα...απλα να εχει αμεση εγκριση το πολυ 1-2 μερες ωστε να μπορει καποιος να παρει τα λεφτα αμεσως...καθε πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη!!!

Μόνο οι κάρτες που είναι για ανάληψη. Δλδ ανοίγεις λογαριασμό σε μια τράπεζα και σου βγάζουν μια κάρτα για ανάληψη από το ΑΤΜ η οοία έχει κι ένα μικρό πιστωτικό όριο. Αλλά τη χαρτούρα (υπογρασφές ΑΦΜ κλπ) δεν θα τη γλιτώσεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά γενικά για να πάρεις την κάρτα στα χέρια σου επειδή σου τη στέλνουν ταχυδρομικώς αφού πάει για πλαστικοποίηση κτλ αργεί 1-2 εβδομάδες.

Έγκριση παίρνεις σε 1-2 ημέρες άνετα αν δηλώσεις χαμηλό πιστωτικό όριο ή αν έχεις καλό εισόδημα απλά δεν θα έχεις την κάρτα.Μια σκέψη όμως είναι να ρωτήσεις στην τράπεζα που θα πας μήπως μπορείς να τραβήξεις λεφτά από τον κισέ χωρίς να την έχεις στα χέρια σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια μηπως ξερει κανεις πως ανανεωνουμε μια πιστωτικη καρτα;επειδη ληγει η δικια μου τον νοεμβριο και θελω να ξερω..ευχαριστω....

Δημοσ.
παιδια μηπως ξερει κανεις πως ανανεωνουμε μια πιστωτικη καρτα;επειδη ληγει η δικια μου τον νοεμβριο και θελω να ξερω..ευχαριστω....
Ή σου την στέλνουν ταχυδρομικά, τη νέα πιστωτική κάρτα, ή πας και την παραλαμβάνεις από την τράπεζα...
Δημοσ.

κατι αλλο πιο σημαντικο..αν η καρτα ληξει αλλα χρωσταω ακομα καποιο ποσο τι γινεται σ αυτη τη περιπτωση;

Δημοσ.

Ακόμα και να λήξει η πιστωτική κάρτα σου, είσαι υποχρωμένος να πληρώσεις κανονικά το ποσό που χρωστάς.

Δημοσ.

σ ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις....απλως θελω να σιγουρευτω γιατι ειναι η πρωτη μου καρτα και δε θελω να χω μπλεξιματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...