Προς το περιεχόμενο

Raidsonic ICY BOX 4220 NAS

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχει κανείς;

Εγώ το πήρα γιατί είναι 1000ρι δικτυακό και παίρνει 2 δίσκους έβαλα 2 του 1 Terra σε RAID 1 για να μην ασχολούμαι και με back up και χαλασμένους ίσως στο μέλλον δίσκους.

Το θέμα μου είναι πως δε μπορώ να καταφέρω με τίποτα να το κάνω mount το ρημάδι. Δεν ξέρω πως (δουλεύω σε OS X αλλά φαντάζομαι η εντολή θα είναι ίδια και σε *nix). Έχει κανείς ιδέα; Υποστηρίζει και Samba και NFS κλπ κλπ...

Δημοσ.

Σόρρυ που επεμβαίνω, μη όντας χρήστης MacOS, αλλά θα πρότεινα να επιβεβαιώσεις πρώτα - αν δεν το έχεις κάνει ήδη - σε ένα υπολογιστή με windows που υποθέτω θα είναι πιο απλό, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεριά της συσκευής...

Ίσως να μην ισχύει στην περίπτωση αυτή, αλλά καλό θα ήταν να ξέρεις ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τον υπολογιστή σου και μόνο...

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε αλλά ήδη τη βρήκα την άκρη και είναι μια χαρά το μηχανάκι. Όποιος στο μέλλον θελήσει βοήθεια πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.

Δημοσ.

Εγώ είναι αλήθεια ζαχαρώνω το NAS200 της Linksys, αλλά δεν λέει αν είναι 10/100 ή Gigabit LAN... αλλά μιας και η ζωή με ένα τέτοιο μηχανάκι δεν είναι ευρέως γνωστή, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας περιγράψεις κάποια στιγμή αν αξίζει τα λεφτά του, αν είναι εύχρηστο, κλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...