Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το pc!

epp1783

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εκανα format πριν απο μερικες μερες και απο τοτε ο υπολογιστης σερνεται. δηλαδη τα προγραμματα δουλευουν αργα η μετακινηση των παραθυρων απο την μια μερια της οθονης στην αλλη ειναι κουραστικη ενω οταν κατεβαζω μια σελιδα στο ιντερνετ με την μπαρα στα δεξια κατεβαινει με αργο τροπο κια κουραζει και τα ματια. η μονη διαφορα ειναι οτι πηρα το kaspersky και επειδη ειχα 512 μνημη πηρα αλλη μια με 1gb. αλλα ακομη και οταν απενεργοποιω το antivirus παλι κολληματα εχει και οποτε δεν πιστυεω οτι φταιει το kaspersky. οποιος εχει καποια ιδεα στο τι μπορει να συμβαινει ας πει. εγω σκεφτομαι να ξανακανω φορματ αλλα αντε παλι να ξαναβαζεις τα προγραμματα μεσα!

Δημοσ.
Μηπως drivers της καρτας γραφικων?

ολα οκ ευχαριστω για την βοηθεια να σε καλα!!!

το προβλημα ηταν τελικα οτι ειχα βαλει το driver της ενσωματωμενης καρτας γραφικων αντι να βαλω της καρτας που ειχα αγορασει πριν λιγους μηνες!!

Δημοσ.

Παντως αυτο το προβλημα μου το εκανε κ εμενα το kasperky και χωρις να εχω προβλημα στην καρτα γραφικων . Μολις το απεγγατεστησα δουλευαν ολα ρολοι

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ήταν πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, απλά δεν έχει βάλει καθόλου drivers...

φυσιολογικό λοιπόν να "σέρνονται" τα παράθυρα κτλπ κτλπ

• Super Moderators
Δημοσ.
μπορείνα είναι ιός!!!!βγάλε το Kaspersky και βάλε ένα καλό και αξιόπιστο antivirus όπως Norton ή το AVg.

το πρόβλημα λύθηκε αν διαβάσες...δεν είχε περάσει drivers για την κάρτα γραφικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...