Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Aν F12= safe mode, τοτε κανε format τον δισκο, γιατι μαλλον ο ιος σε εχει νικησει κατα κρατος οτι με έχει νικήσει είναι σίγουρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Aν F12= safe mode, τοτε κανε format τον δισκο, γιατι μαλλον ο ιος σε εχει νικησει κατα κρατος rofl...πράγματι... Lefteris08 από τα Windows 95 μέχρι τα Windows Vista το safemode ήταν πάντα το F8...
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 rofl...πράγματι... Lefteris08 από τα Windows 95 μέχρι τα Windows Vista το safemode ήταν πάντα το F8... μπορεί να κάνω εγώ λάθος...Απλά στην αρχική μαύρη οθόνη αναφέρει μονο τα F9 k F12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αυτά είναι για bios, καμία σχέση με safemode... btw κάνε edit/επεξεργασία το post #12 δεν επιτρέπονται greeklish
rigjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εχεις δοκιμασει system restore ειναι καλη λυση. Μπορει να σε σωσει!!!!
NICKLIO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δυο antivirus μαζι συνηθως κανουν προβληματα μου εχει τυχει κατι αντιστοιχο οχι βεβαια σε τετοιο βαθμο . Σε σενα μαλλον ειναι ιος
Zoro2128 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 πρώτα απο όλα θα κατεβάζεις software από γνωστές ιστιοσελίδες όπως http://www.download.com.άκου όμως!το ποιο πιθανόν είναι να είναι ιός και να έχει πάει στο σκληρό δίσκο ή μπορεί να σου έχει μολύνει όλο το τοπικό δίσκο και να στα έχει δυαλείσει όλα.πρέπει να το πας σε κανενα λογιστή ,τεχνικό ι μπορείς με βαση προγράμματος ή άλλου μέσου να μπεις στον υπολογιστή σου από άλλον υπολογιστή.κοίτα όμως.στον παιό μου υπολογιστή μου είχε μπει ένας ιός απλός όπος μου είχε πει ο τεχνικός παρόλα αυτά το AVG δεν μπόρεσε να το βγάλει....ΑΥΤΟ που θέλω να σου πω είναι πως για τέτιο ιό που σου έχει μπει χρειάζεσαι antivirus όπως το NORTON!!!!όχι σαν κάποια άλλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.