Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Παιδιά βοήθεια...Είχα εγκατεστημένο το Kaspersky Internet security αν κ δεν το είχα ανανεώσει κ έτσι αποφάσισα να βρώ καινούριο antivirus...Κατέβασα με torrent το nod32 αλλά μόλις το εγκατέστησα το pc μου τα παιξε κανονικά! Αρχισαν να εξαφανίζονται τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας κ να εμφανίζονται άλλα κ κάτω στην έναρξη έλεγε virus alert...Τώρα γράφω απο άλλο pc γιατί αυτό δν συνδέεται ούτε καν στα windows....(λεει verifying c: files κ κολλάει)Έγινε επειδή έβαλα 2 antivirus ή μπορεί το Nod32 που κατέβασα να ήταν το ίδιο ιός???Θα αποκατασταθεί το πρόβλημα χωρίς να χάσω τα αρχεία κ πώς? Όποιος ξέρει ας βοηθήσει please...
dimitris2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν κατεβαζεις antivirus απο αγνωστες πηγες με σκοπο να το σπασεις και να το χρησιμοποιεις free υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχουν μεσα ιους. απ οτι φαινεται εχεις κολλησει κι εσυ εναν. χμμ πριν πω καμια 2 λυσεις να σε ρωτησω? εχεις κανει καποιο backup; τα αρχεια που θελεις να μην χασεις ειναι στον ιδιο σκληρο με τα windows;
tsakonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μαλλον κατεβασες οτι ναναι απο οπου ναναι.... Μπες se safe mode και δοκιμασε να τα ξηλωσεις. Και βαλε το AVG που ειναι free!!
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν κατεβαζεις antivirus απο αγνωστες πηγες με σκοπο να το σπασεις και να το χρησιμοποιεις free υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχουν μεσα ιους. απ οτι φαινεται εχεις κολλησει κι εσυ εναν. χμμ πριν πω καμια 2 λυσεις να σε ρωτησω? εχεις κανει καποιο backup; τα αρχεια που θελεις να μην χασεις ειναι στον ιδιο σκληρο με τα windows; Δυστυχώς όχι δεν έχω backup...
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μαλλον κατεβασες οτι ναναι απο οπου ναναι....Μπες se safe mode και δοκιμασε να τα ξηλωσεις. Και βαλε το AVG που ειναι free!! safemode???Μάλλον χρειάζεται τεχνικό γι αυτή τη δουλειά γιατί μπορεί να το κάνω χειρότερα...
dimitris2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 κοιτα δεν ειναι και τιποτα δυσκολο το safe mode. μπαινεις , βγαζεις το antivirus που εχεις ηδη και βαζεις ενα αλλο (πχ εγω προτεινω το avira) με το οποιο και κανεις scan για ιους. αν παλι δε λυθει το προβλημα, μπαινεις παλι σε safe mode και αποθηκευεις τα αρχεια που θελεις σε εναν εξωτερικο σκληρο (ή σε ενα 2ο σκληρο του συστηματος που εχεις) και κανεις φορματ
rigjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κανε uninstall σε οτι antivirus βρεις, (αν μπορεις λογω τις καταστασεως)εβγα απο ιντερνετ. Αν χρησιμοπ. vista, πηγαινε C/users/local/ temp και κανε delete οτι βρεις εκει μεσα. Και μετα task manager- processes και end process tree σε οτι ξενο βρεις Καλυ τυχη
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κανε uninstall σε οτι antivirus βρεις, (αν μπορεις λογω τις καταστασεως)εβγα απο ιντερνετ.Αν χρησιμοπ. vista, πηγαινε C/users/local/ temp και κανε delete οτι βρεις εκει μεσα. Και μετα task manager- processes και end process tree σε οτι ξενο βρεις Καλυ τυχη δν είμαι από το ίδιο pc...Καλά θα ήταν...Το άλλο δν μπαίνει καν στα windows...
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τα πράγματα είναι πολύ σκούρα...πατάω F12 στην αρχή για να μπώ safemode αλλά μετά για κάποιο λόγο το πληκτρολόγιο σταματά να λειτουργεί κ έτσι δν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 F8 δεν είναι για το safemode?
rigjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 το safe mode ειναι καλη ιδεα (για να μπεις safe mode) οταν ξεκιναει ο pc πατας F8 πριν μπει windows.
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 F8 δεν είναι για το safemode? Σε μένα είναι F12
lefkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 επισης, γενικα τα αντιϊκα δεν πανε δυο δύο.... έχω δει παρόμοια προβλήματα με Norton και avast.... αν καταφερεις να βγάλεις το ένα, ίσως παίξει το μηχάνημα...
rigjohn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Aν F12= safe mode, τοτε κανε format τον δισκο, γιατι μαλλον ο ιος σε εχει νικησει κατα κρατος
Lefteris08 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Βασικά από ένα σημείο κ μετά δν λειτουργεί το πληκτρολόγιο κ δν μπορώ να πατήσω F8 ή κάτι άλλο...Δν ξέρω ίσως να το προκαλεί ο ιός κ αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.