Προς το περιεχόμενο

Το Get-Right παραλύει την ανταπόκριση της οθόνης μου αμα μένει ώρες ανοιχτό!

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το get-right.

Όταν το αφήνω ανοιχτό όλο το βράδυ (έχει screensaver η οθόνη το άλλο πρωι τα γραφικά της οθόνης έχουν παραλύρησει!

Φέρνω τον κέρσορα στην γραμμή έναρξης και η τελευταία εκαφανίζεται! κάνω μεγιστοποίηση το παράθυρο του get right Και το μπλε πλαίσιο του παραθύρου εξαφανίζεται και αυτο!

Το κάνω ελαχιστοποίση και μένει μια γκρίζα μπάρα να λέει το dwnload spee rate πάνω πάνω!

Στην αρχή νόμιζα πως έφτεγε η τριών χρονών οθόνη μου (πρόβλημα που εμφανίστηκε με το καιρό επειδή δεν της έβαζα screensaver), τώρα όμως πήρα μια Samsun Syncmaster Y220 370? και πάλι τα ίδια!

Αι στο :devil: για getright! πριν μου το κλειδώνανε τώρα ντροπιάζει το καμάρι μου (:lol:)!!

Θα αγοράσω 16? αυθετνικό τον IDM να παει να :X !

Δημοσ.

Και μένα περίεργο μου φαίνεται σαν περιστατικό. Όσο γι αμνήμη έχω 3GB 800Mhz

Παρόλα αυτά νομίζω πως συμβαίνει μόνο όταν έχω το getright ανοιχτο. Εσυ τι εννοείς "φωρτόνεται ο υπολογιστής μου?"

Και σας λέω πως θα συμβεί αν αφήσω ον υολογυστή νεκρό για πολλές ώρες απλά να κατεβάζει.

Δημοσ.

Εννοω οτι ισως μετα απο ολονυκτιο κατεβασμα η μνημη απο το pc φουλαρει και δεν απελευθερωνεται σωστα, δηλαδη δεν γινεται καλα η διαχειρηση της μνημης απο to getright ή καποιο αλλο προγραμμα και παρουσιαζονται αυτα τα περιεργα. Μολις το ξανακανει μπες στον task manager και τσεκαρε ποσοστα χρησης του επεξεργαστη και ποσο μνημης που χρησιμοποιειται απο το Getright ή αν τα εχει full-αρει καποιο αλλο προγραμμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...