axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπερα σας Ειμαι λαχειοπωλης (πλανωδιος) απο το 1989 Εχοντας αποκτησει πολλους φιλους πελατες επι σειρα ετων σε γραφεια - τραπεζες - καταστηματα κυριως ΑΘΗΝΑ και βλεποντας οτι εχω μπολικο χρονο στην διαθεση μου αφου οι ''πελατες'' μου βρισκονται σε κοντινες αποστασεις μεταξυ τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να κατσω και στην Ομονοια να πουλησω λαχεια με μεγαλη επιτυχια και ανταποκριση απο τον κοσμο λογω της πραγματικα πολυ καλης εξυπηρετησης που κανω με βοηθαει και η μητερα μου οσο εγω παω στους τακτικους μου πελατες και γενικα τα παω μια χαρα Τα προβληματα αρχισαν απο την πρωτη μερα που εκατσα στην Ομονοια απο συναδελφους που ηθελαν να φυγω - απο κλεφτρονια - απο ναρκομανεις - απο συναδελφους που εμπαιναν μπροστα μου την τελευταια μερα με αποτελεσμα να εχω αρκετες ΖΗΜΙΕΣ (τα λαχεια δεν επιστρεφονται και οσα μενουν τα χρεωνεται ο λαχειοπωλης) μαλλον ως σαμποταζ μπορω να το εκλαβω αυτο το τελευταιο ... Τωρα μετα απο 4 χρονια παραμονης στην Ομονοια και με την πολυτιμη βοηθεια της μητερας μου εχω μια καλη και σταθερη σε γενικες γραμμες πελατεια αλλα τα προβληματα με συναδελφους ειδικα την τελευταια μερα παραμενουν και μαλιστα τωρα που προσπαθω να κανω την υπερβαση (να ανεβασω ποσοτητες λαχειων) Με τα πρακτορεια δεν βρισκω ακρη , αφηστε που ενω θελω να δηλωσω πραγματικα εισοδηματα δεν μου δινουν απαραιτητα χαρτια (δεν υποχρεουνται απο τον νομο λεει) ενω οι λογιστες που ειχα παει για την φορολογικη δηλωση μου λεγανε για εναρξη επαγγελματος κτλ.... ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ Τελικα βοηθουμενος απο ενα παλικαρι συναδελφο (γατονι ο τυπος) και με την καθοδηγηση του καταφερα να κανω εναρξη επαγγελματος επιτηδευματια Ε3 νομιζω κτλ με αντιδρασεις απο το πρακτωρειο ενω με το ζορι ασφαλιστικα πριν 8 χρονια στο ΙΚΑ (αυτοασφαλιση) ενω πριν γινει αυτο ειχα τσακωθει με τον πρακτορα και ειχα απειλησει με αποχωρηση απο το επαγγελμα.... Θελω λοιπον να μαθω απο καποιον που γνωριζει πραγματα και καταστασεις .... 1ον Γιατι οι πρακτορες δεν δινουν χαρτι -αποδειξη αγορας εμπορευματος ωστε να μπορει ο καθε λαχειοπωλης να δηλωνει εισοδηματα (υπαρχει κλιμακα που μας προστατευει απο την φορολογηση) και αυτο απο το ΓΑΤΟΝΙ φιλο .... 2ον Γιατι τοση δυσκολια στην ασφαλιση στο ΙΚΑ την στιγμη που υπαρχουν ατομα που δεν ειναι λαχειοπωλες και ειναι ασφαλισμενοι ? 100 ευρω το μηνα ειναι η εσφορα και 25αρια τα ενσημα . 3ον Γιατι δεν βγαζει ο δημος αδειες ωστε να υπαρχει μια αξιοκρατια και εξασφαλιση της εργασιας στους στεκουμενους λαχειοπωλες με καποια λογικα κριτηρια π.χ. αποστασεις μεταξυ λαχειοπωλων ανα 25 μετρα ακτινα επι ετησια συνδρομη αδειας υπερ του δημου (δεν μπορει να τρωω εγω ολη την εβδομαδα στην μουρη κρυο-ζεστη-βροχη και να μου ερχεται ο οποιοσδηποτε μπροστα στα 3 μετρα και να χανω σχεδον καθε δευτερη εβδομαδα το μισο και βαλε βδομαδιατικο) 4ον Γιατι δεν κανουν υποχρεωτικη εκδοση τιμολογιου αγορας εμπορευματος (λαχειων) και υποχρεωτικη εκδοση ετησιου τζιρου λαχειοπωλων (εδω τα νουμερα ειναι τρομακτικα) να σκεφτει κανεις οτι ενας αβγαλτος λαχειοπωλης μετα απο ενα χρονο (με λιγο σχετικα μυαλο μπορει να εμφανισει τζιρο μεχρι και 160.000 ευρω με 11% προμηθεια ... Πως θα μπορουσα να εκθεσω αυτο το θεμα σε καποιον υπευθυνο (δημαρχος - υπουργος) Γιατι οι πρακτωρες δεν προκειται να το βγαλουν στην φορα ποτε. Γιατι ετσι τους βολευει.... Ουτε υπαρχουν πολλοι λαχειοπωλες που θα μπορουσαν να κανουν κατι αφου το 98% ειναι συνταξιουχοι - πακιστανοι - αλβανοι - και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και τους εκμεταλευονται μεχρι εκει που δεν παει....
axaxouxas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν υπαρχει κανεις απο καποιον δημο ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 διορθωσε το μαμα μου (μητερα μου) και στειλε το σε καμια εφημεριδα.
axaxouxas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ΟΜΟΝΟΙΑ - Το γκέτο των λαχειοπώλων. Ετσι οπως εχει γινει η κατασταση δεν θα διαφωνησω μαζι σου .... συμφωνω και επαυξανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.