fotis12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχω εγκατεστιμένα τα Ubuntu εδώ και λίγες μέρες και δεν έχω βρει ακόμη drivers για το keyboard(Logitech G11) και το mouse(Microsoft Sidewinder) μου, καμία βοήθηα από κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε αυτό. Δουλεύει και για G11. http://www.g15tools.com/Welcome.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε αυτό. Δουλεύει και για G11. http://www.g15tools.com/Welcome.html Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν δουλεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Oταν λες δεν δουλεύουν δλδ είναι τελείως νεκρά. Σε usb είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Oταν λες δεν δουλεύουν δλδ είναι τελείως νεκρά. Σε usb είναι? Δεν είναι τελείως νεκρά απλά δεν δουλεύουν τα G keys, και ναι είναι σε usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πολλά ζητάς... Σε Linux είσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει ελπίδα να βρω driver ούτε για το keyboard ούτε το mouse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Όχι ντάξει πλάκα έκανα. Μπορείς, αλλά θα πρέπει να ψάξεις πολύ. no windows rulezzz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Με το ποντικι τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Με το ποντικι τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? Τα πλαινά πλήκτρα μόνο στον firefox δουλεύουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.