outlaw star Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 καλησπέρα σε όλους έχοντας την evga 650i ultra αποφάσισα να βάλω αυτή τη ψύκτρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1038915 αφού φαίνεται να χωράει μιας και απο πάνω βρίσκεται η κάρτα γραφικών...αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν μπαίνει κατευθείαν πάνω στη μητρική ή θα πρέπει να τη βγάλω απο το κουτί για να την εγκαταστήσω..το mobo έχει 2 τρύπες που μπάινουν τα 2 κλιπσάκια της ψύκτρας.ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν η υπάρχουσα ψύκτρα της EVGA σου έχει τον ίδιο μηχανισμό με την Enzotech τότε θα πρέπει να βγάλει την μητρική για να αφαιρέσεις την ψύκτρα... από ότι βλέπω όμως δεν έχει ψύκτρα στο southbridge...άρα κατα 99.99% δεν θα χρειαστείς να βγάλεις την μητρική... είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει η ψύκτρα? γιατί οι τρύπες στην μητρική φαίνεται κάπως πιο μακρυά από ότι τα κλιπάκια στην Enzotech
outlaw star Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν η υπάρχουσα ψύκτρα της EVGA σου έχει τον ίδιο μηχανισμό με την Enzotech τότε θα πρέπει να βγάλει την μητρική για να αφαιρέσεις την ψύκτρα... από ότι βλέπω όμως δεν έχει ψύκτρα στο southbridge...άρα κατα 99.99% δεν θα χρειαστείς να βγάλεις την μητρική... είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει η ψύκτρα? γιατί οι τρύπες στην μητρική φαίνεται κάπως πιο μακρυά από ότι τα κλιπάκια στην Enzotech γιαυτό θέλω να βάλω ψύκτρα όχι δεν είμαι σίγουρος γιαυτό θα στείλω ενα mail στην evga να μου πουν τι προτείνουν αυτοί ώστε να είμαι 100% σίγουρος..thanx for the help
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 checkαρε και στο site της Enzotech μπας και έχει compability list (όπως πχ έχει η thermalright)
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλημερα, μιας και εχω την ιδια μητρικη [Εvga 650i Ultra] να προτεινω τα εξης: 1] http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805695 2] http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806078 Εννοειται, οχι και τα 2 ταυτοχρονα, αλλα οποιο βρεις, γιατι συχνα τελειωνουν. Το "1" ειναι λιγο πιο δυνατο στο fan του, εαν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις το fan στο ΝorthBridge, εκτος και ηδη εχεις αλλο επανω Η ψυκτρα, εαν χωρεσει θα μπει μονη της, δηλαδη ξεβιδωνεις το fan. Λεω "αν χωρεσει" γιατι, εχω μεν τη μητρικη, εχω και τις 2 ψυκτρες, αλλα δεν δοκιμασα καμμια τους επανω της. Βλεπεις ενα χρονο πριν αυτες δεν βρισκονταν πουθενα και βολευτηκα με πατεντα = ψυκτρα απο vga, που ειναι μπελαλιδικο να την αφαιρω τωρα Παντως μετρησα οπως μπορουσα, στην 650i, το κενο μεταξυ Southbridge και Vga: βγαινει περιπου 13mm, οσο ειναι και το παχος των ψυκτρων μονο, heatsink = 38 X 38 X 13mm ενω fan = 40 X 40 X 10mm. Στη θεση σου θα το "ρισκαρα" για καποιο απο τα 2 παραπανω. Στην ατυχη περιπτωση που οριακα δεν χωρεσει, παντα καποια αλλη χρηση του θα προκυψει. Χαμενα τα 5? δε θα πανε Για να τελειωσω με την "διαφημιση" τους: a] κολλανε αρκετα γερα -κι ευτυχως οχι τοσο που να βγαινει το chipset οταν τα αφαιρεις! b] το 4αρι fan τους, για NB, ειναι σχετικως αθορυβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.