Προς το περιεχόμενο

Europa Universalis rome πρόβλημα κ όχι μόνο

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία αγόρασα πριν τ Europa Universalis Rome,τ έκανα εγκατάσταση μια χαρά..έβαλα κ το patch 1.2 που είχε..Το τρέχω,φορτώνει κ όταν πατάω να παίξω είτε single είτε τα tutorials,πάει να φορτώσει κ βγάζει αυτό:

Error ενα σφάλμα κτ τελος πάντων κ πατάω να δω τί παίζεί κ γράφει:

c:\DOCUME~1\Akious\LOCALS~1\Temp\8dc6_appcompat.txt

Κ δν ξέρω τ να κάνω..

Το θέμα είναι ότι τ βγάζει κ σε άλλα προγράμματα αυτό τ πρόβλημα..όπως τν doctor speed touch που είναι η διαχείρηση του ρούτερ μ..Κ αυτό είναι τ 1ο πρόγραμμα που κλείνει μόλις ανοίγει τ pc γιατί τ φορτώνει εκείνη τν ώρα..Δν έδινα σημασία,γιατί λεω νταξ ας μν βλέπω τι κάνει τ ρούτερ...αλλά τώρα πρέπει να τ λύσω τ θέμα..

Μπορείτε να μ βοηθήσετε σας παρακαλώ;;

Ευχαριστώ.

titrexeioc8.jpg

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. τρέξε ίσως κάποιο repair program μήπως κάποιο registry τα έχει παίξει.

Δημοσ.

μήπως να έβαζες το tune up utilities 2008 και να τρέξεις ένα disc repair και τα άλλα διαγνωστικά!

Δημοσ.

Κάνουν δουλειά αυτά;;Περίεργο για καινούργιο υπολογιστή να γίνεται αυτό..

Disc repair έχω κάνει..:( .Κάτι άλλο που μπορεί να φταίει κ να κλείνουν τ προγράμματα;

Κάποιος άλλος;

Δημοσ.

τότε μήπως έκανες κάτι χωρίς να το θέλεις φυσικά και τα windows τα έπαιξαν; μήπως τότε η μοναδική λύση είναι ένα ωραίο φορμάτ.

Δημοσ.
τότε μήπως έκανες κάτι χωρίς να το θέλεις φυσικά και τα windows τα έπαιξαν; μήπως τότε η μοναδική λύση είναι ένα ωραίο φορμάτ.

Ππφφ..Από φορμάτ είναι τ pc,γιαυτό είπα καινούργιο..Να κάνω άλλο μέσα σ 1 μήνα αποκλείεται..Αλλά τώρα που τ λες...όταν έβαζα τ patch που έβγαλε κτ για ένα read-only file που ήθελε τ παιχνίδι..κ γω είχε επιλέξει ΝΟ σε όλα..κ τώρα τ έκανα unistall κ τ ξαναπέρασα όλο τ παιχνίδι...έβαλα κ το πατς κ πάτησα ναι σε όλα..Για να δούμε αν είναι τπτ τέτοιο..

(αλλά μ τ άλλα προγράμματα τ τρέχει; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...