Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη υπόθεση κλοπής στοιχείων πιστωτικών καρτών εξιχνίασαν οι αρχές στις ΗΠΑ, απαγγέλλοντας κατηγορίες σε 11 συνολικά άτομα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής υπόθεση ηλεκτρονικής κλοπής που αφορά την απόσπαση στοιχείων για περισσότερες από 40 εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη εισβολή σε αρκετές μεγάλες εταιρείες λιανικών πωλήσεων, όπου και εγκατέστησαν ειδικό λογισμικό για την απόσπαση λογαριασμών και κωδικών.

Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας έκαναν λόγο για «διεθνή συνωμοσία».

Οι τρεις από τους κατηγορούμενους είναι Αμερικανοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι Εσθονοί, Ουκρανοί, Λευκορώσοι και Κινέζοι. Οι αρχές ανέφεραν ότι τα στοιχεία που αποσπούσαν με ασύρματες συσκευές, τα διοχέτευαν σε διάφορους σέρβερ στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει εκτεταμένες ζημίες σε τράπεζες, εταιρείες λιανικής και απλούς καταναλωτές, αλλά δεν έδωσε στοιχεία όσον αφορά το χρηματικό ύψος των οικονομικώς απωλειών.

Παράλληλα, προτρέπει όσους φοβούνται για την ασφάλεια των προσωπικών τους στοιχείων να επικοινωνούν με τις τράπεζές τους.

Μεταξύ των εταιρειών-θυμάτων είναι και οι TJ Maxx και Barnes & Noble.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αναδεικνύει την αυξημένη ευπάθεια των πληροφορικών συστημάτων που επιτρέπουν την κλοπή προσωπικών δεδομένων.

Source.png Πηγή: news.kathimerini.gr

Δημοσ.

Έτσι συμβαίνει όταν δε ξέρεις να κλέβεις και τα κρατάς όλα για την πάρτη σου. Και εδώ ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι αιώνες μπροστά, αφού πριν κλέψει φροντίζει να τα έχει καλά με αυτούς που θα τον ψάξουν. Έχετε δει να πιάνουν στην Ελλάδα κανένα μεγαλοαπατεώνα?

Άρε ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Aνάλογα κυκλώματα με σπείρες κοντά σε ΑΤΜ έχουν συλληφθέι και στην χώρα μας με κρούσματα σε επαρχιακές πόλεις κυρίως..

Δημοσ.
Aνάλογα κυκλώματα με σπείρες κοντά σε ΑΤΜ έχουν συλληφθέι και στην χώρα μας με κρούσματα σε επαρχιακές πόλεις κυρίως..

Καμιά σχέση με αυτά... Εδώ πρόκειται για υποκλοπή μέσω software από server (γι' αυτό και τόσο πετυχημένη)... Οι εταιρείες αυτές έχουν επενδύσει τεράστια ποσά για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών, που όπως φαίνεται ποτέ δε θα είναι αρκετά :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν είναι και η πρώτη φορά που το bot μας γράφει ότι να ναι...

Δημοσ.
Έτσι συμβαίνει όταν δε ξέρεις να κλέβεις και τα κρατάς όλα για την πάρτη σου. Και εδώ ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι αιώνες μπροστά, αφού πριν κλέψει φροντίζει να τα έχει καλά με αυτούς που θα τον ψάξουν. Έχετε δει να πιάνουν στην Ελλάδα κανένα μεγαλοαπατεώνα?

Άρε ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Εννοείς ότι ο Έλληνας δεν είναι άπληστος αλλά δίνει από το μερτικό του

και σε άλλους? Τότε γιατί υπάρχουν εκβιασμοί και δωροδοκίες?

Έάν πάλι θεωρείς πρότυπο τον Έλληνα μεγαλοαπατεώνα ο οποίος

διαφεύγει τη σύλληψη, τότε αυτό τουλάχιστον είναι δυσφημιστικό εντός

και εκτός συνόρων

Δημοσ.

Έάν πάλι θεωρείς πρότυπο τον Έλληνα μεγαλοαπατεώνα ο οποίος

διαφεύγει τη σύλληψη, τότε αυτό τουλάχιστον είναι δυσφημιστικό εντός

και εκτός συνόρων

Το πήρες υπερβολικά στα σοβαρά το μήνυμα του φίλου. Ειρωνικό ήταν... :rolleyes:

Δημοσ.

Ακριβώς για τις δωροδοκίες μιλούσα όταν έλεγα ότι "μοιράζεται"

Το πήρες υπερβολικά στα σοβαρά το μήνυμα του φίλου. Ειρωνικό ήταν... :rolleyes:

Σαφώς!!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

γιατι ρε παιδια? Πιστευεται οτι μονο με πιστοτικες εχουμε προβλημα?

μακαρι να ηταν μονο αυτο για μενα..

εδω ανετα μπαινουν στον υπολογιστη σου στο msn σου στ μαιλ σου.

αποθηκευσα καποτε ο εξυπνος τους κωδικους μου και τα username μου

στον υπολογιστη μου και μια μερα γυρισα και ειχε μπει ενας φιλος μου ετσι για πλακα στον υπολογιστη και μου ειχε αλλαξει απο φοντο μεχρι και τον κωδικο του msn μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...