bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα μικροπροβληματακι .Καθως εβγαζα τον επεξεργαστη απο μια μητρικη μου εσταξε παστα (απο το σιδερενιο περιβλημα που εχει για να κουμπωνει) πανω στα πινακια.Πηγα να το βγαλω σιγα σιγα το κομματι και ελιωσε περισσοτερο και καθισε πανω σε 4, 5 πινακια.Για την ακριβεια αφου και εκει το ψιλοπασαλειψα εκατσε γυρω γυρω απο τα πινακια τα οποια βεβαια και παλι φυσικα δεν ειναι καθαρα. Και τωρα τι ? θα ξεραθει εκει πανω και οσο φυγει ? Θα εχουμε κανα προβλημα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 χρησιμοποίησε ισοπροπυλική αλκοόλη, καθαρισέ το προσεκτικά και άφησε το να στεγνώσει τελείως...
SwAToNeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και με Zippέλαιο κάνεις την δουλειά σου. Εγω δηλαδή με αυτό καθαρίζω την θερμαγώγιμη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 όπως και με οινόπνευμα που όπως και να το κάνουμε υπάρχει σε κάθε σπίτι...
bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 όπως και με οινόπνευμα που όπως και να το κάνουμε υπάρχει σε κάθε σπίτι... Nα βαλω λες λιγο οινοπνευμα που το εχω προχειρο ? Πρεπει να προσεξω κατι ?
bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν εχει προβλημα η πλακετα με το οινοπνευμα ? Αν και εχει ξεραθει , δεν βλεπω να φευγει ετσι. Αν μπει οπως ειναι ο επεξεργαστης απανω και μπει σε λειτουργια ο υπολογιστης υπαρχει καποιος κινδυνος ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 όχι αν την αφήσεις να στεγνώσει καλά...
NemesisUltra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 και εγω με οινοπνευμα το καθαριζω!! παρε ενα μικρο πινελακι με λιγο οινοπνευμα και καθαρισε το ισα ισα να φυγει!
SwAToNeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Βασικά με οινόπνευμα δε ξέρω πόσο θα καθαρίσει. Πάντως να ξέρεις οτι το οινόπνευμα εξατμίζεται πιο γρήγορα απ'όλα τα υγρά. Άρα μετά από 5 λεπτά δεν θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω οτι με οινόπνευμα δε φεύγει εύκολα, θέλει τρίψιμο και είναι επικύνδινο να κάνεις ζημιά στον επεξεργαστή. Καθαρά δικιά σου υπευθυνότητα ότι κάνεις.
bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εριξα λιγο(μια σταλα ανεπαισθητη ) αλλα δεν βλεπω φως , δεν βολευει και το μπουκαλι ρε γ@μοτο.Εχω και ενα καθαριστικο με μορφη σπρει, που ειναι για καθαρισμο tft οθονης.Αυτο βολευει περισσοτερο..να του ριξω μια η δεν κανει με αυτο το υγρο (δεν ξερω και τι ειναι ακριβως ). Δεν μου ειπατε..αν δουλεψει ετσι υπαρχει προβλημα για τον επεξεργαστη , την μητρικη η δεν ξερω τι αλλο ?
bluesattack Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τι πάστα είναι ? Μια κεραμικη (νομιζω) της zalman.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 οκ βάλε το cpu έτσι όπως είναι δεν πειράζει άμα ήταν σοκολατίνα θα είχες πρόβλημα.... αν θες να την καθαρίσεις οπωσδήποτε τότε πήγαινε και πάρε σπρέι επαφών ψέκασε την και θα εξαφανιστεί
NemesisUltra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τι πάστα είναι ? Τιραμισου!! σε πειραζω ρε!!!
NemesisUltra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εριξα λιγο(μια σταλα ανεπαισθητη ) αλλα δεν βλεπω φως , δεν βολευει και το μπουκαλι ρε γ@μοτο.Εχω και ενα καθαριστικο με μορφη σπρει, που ειναι για καθαρισμο tft οθονης.Αυτο βολευει περισσοτερο..να του ριξω μια η δεν κανει με αυτο το υγρο (δεν ξερω και τι ειναι ακριβως ). Δεν μου ειπατε..αν δουλεψει ετσι υπαρχει προβλημα για τον επεξεργαστη , την μητρικη η δεν ξερω τι αλλο ? ΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μια σταγονα και τριψε το!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.