slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν είναι παιδάκι ρε,το πιθανότερο είναι να μοιάζει κάπως έτσι:
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συγγνωμη που δε απαντησα,αν και δε καταλαβα καν τι ειναι αυτα τα δυο πραγματα.Οσο για το κ. που γραφω,δεν το λεω ειρωνικα.Οπως και να εχει,το πρωτο.Ε,λοιπον πηγα στον contact us και ζητησα να διαγραφτω,θα το κανουν;
Lookouma-des!! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 χαχα μπορει να εχεις και δικιο....ποιος ξερει??
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τι ειναι αυτη η εικονα spoiler;χ διχνει
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Α,αλλη ειρωνια,καλα,παντως δεν ειμαι γερο σαν αυτον στην εικονα.
Lookouma-des!! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εχω την εντυπωση πως αρχιζουν να του δημιουργουνται ψυχολογικα τραυματα...ειναι σε κρισιμη ηλικια...
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και εγώ άρχισα να νιώθω άσχημα τώρα... Σάββα... δεν φταίς εσύ.. η κοινωνία φταίει.. (Ρε λέτε να είναι όντως κάνα 11χρονο και να γυριστεί ξαφνικά σε emo μετά απο αυτό; ) Ας το κόψουμε καλύτερα
soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 πιστεύω πως είστε ανώριμοι και γι' αυτό θα επανέρθω στην ερώτηση του παιδιού: Πως θα βρω τι δουλεια θα κανω στο μελλον; mendoukusai
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σε ολους,emo δεν θα γινω,αλλα σταματηστε να με κοροιδευτε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σε ολους,emo δεν θα γινω,αλλα σταματηστε να με κοροιδευτε Μη τους δινεις σημασια, ειναι ολοι τους παλιοχαρακτηρες (σαν και εκεινο το φιλο σου τον Αγγελο).
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Συγγνωμη για το ορθογραφικο λαθος,αλλα αφου τωρα(υποθετω)η κοινωνια εγινε καλη μαζι μου,και ειδη εστειλα μυνημα σε admins ζητωντας διαγραφη,πως θα ακυρωσω.Γιατι με κοροιδευατε ομως,επειδει ειμαι μικρος σε ηλικια;
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 κυριε Midi_ θελατε να πειτε παλιοχαρακτηρες;Ευχαριστω για την υποστηριξη!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 κυριε Midi_ θελατε να πειτε παλιοχαρακτηρες;Ευχαριστω για την υποστηριξη! Ναι αυτο ειπα Αφου ειναι! Να μη το πω?
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Φυσικα κυριε Midi_Miliz,αλλα τωρα πως θα ακυρωσω,και αυτος ο γερο στον υπολογιστη ισως και να ταιριαζει στον...:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.