Προς το περιεχόμενο

Πως θα βρω τι δουλεια θα κανω στο μελλον;

SavvasE*******

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν κρίνω απο τα αντίστοιχα πόστ στο console games και την γενικότερη ανιωθίλα παίζει αρκετά να μιλάμε για 11χρονών παιδάκι και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη όλη αυτή η στιχομυθία ;)

κι εγώ έχω αρχίζει να το ψιλο-πιστεύω...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια,με τη σειρα μου λεω οτι δεν ψαχνω τετοιου ιδους δουλειες,τωρα δεν ξερω αν ειμαι πολλα,αλλα ειμαι 33 κιλα.Οσο για το troll,ειρωνικο ειναι η΄οχι;και ευχαριστω για την υποστιριξη κατα αυτου του παιδιου κ.we_will_rise !

Δημοσ.

παρακαλώ κ. SavvasE******* γιατί μας λες τα κιλά σου ; Ντάξει δεν είναι και πολλά, αλλά έιναι λίγο επικύνδινα, στα 33 πέθανε ο Χριστούλης !

Τι εννοει ο κ. με τον σκυλο εικονα;

Τίποτα μωρέ, ότι είσαι 11 χρονών..

Δημοσ.

Μα το λεεί στο πρώτο πόστ οτι είναι 11 (ντεμέκ).. ΑΠο την άλλη με ένα γρήγορο lookup ο ίδιος χρήστης ψάχνει να πάρει απο play.com με prepaid visa κάτι..

Ίσως να κλαίει ο πατέρας του την κάρτα του.. ίσως απλά και να είναι άλλο ένα bot...

Όπως και να'χει στους όρους χρήσης αναγράφεται σαφέστατα οτι "Είμαι πάνω απο 13 και συμφωνώ με τους όρους χρήσης"...

Οπότε come back σε δύο χρόνια...

Farewell...

Δημοσ.

Καλά εδώ δεν τίθεται θέμα...11 χρονών και θα αλώνιζε σε στέκια επικίνδυνα όπως το insomnia? NO WAY

Edit:Εντάξει we_will_rise,το έβαλα σε spoiler.

Δημοσ.

δε τρομαζω με τετοιες αηδιες σαν αυτο,αλλα τα κιλα μου ελεγε καποιος οτι να γινω σουβλατζης,καλα γιατι με κοροιδευτε;Οσο για τη ηλικια,εβαλα αλιθινα στοιχεια!

Δημοσ.
Aφου το insomnia ειναι τοσο επικινδυνο τι να κανω,υπαρχει τροπος να διαγραφτω,η απλα να τη δινω απο εδω;:shifty:

δεν μου απάντησες όμως...

(θα διαγραφτείς, μην φοβάσαι...)

Δημοσ.

Ω ναι για μια ακομα φορα ειμαστε offtopic αλλα δεν βαριεσαι περναμε καλα!!!Καλε ντροπη μη το τρομαζετε το παιδακι...Θα μεγαλωσει και θα τα μαθει ολα οπως ολοι μας ή εστω οι περισσοτεροι απο εμας!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...